📚Kitap Kokusunu Özleyenler 📚

Yok gelmiyor ne etsemde gitmiyor keçiler :KK43:

Bende ah o şarkıların gözü kör olsun ve kediyi seviyorum
Bazen hepimize geliyor o keçilerden.Hayat iyi veya kötü yaşıyoruz mecburen.Herşeye rağmen hayat güzel.Yarın daha iyi,daha güzel bir gün olacak.:KK60:

Kedi özledim dimi o şarkı:)

Bin Muhteşem Güneş:çoook çoook güzeldi halit hüseyin sevdiğim yazarlar listesinde gönlümü fethetti.ne denir ki aynı uçurtma avcısındaki hisler var suan içimde kitabı tarif etmeye kelimer yetmez.büyük emek.büyük roman.Müthiş yazar.
Screenshot_2015-12-20-22-41-22-1.png

Bu ay sınavım olmasına raen 3 tane roman bitirdim koca bi alkış bana :) siftahı kapatıp sınava odaklanıyorum kızlar

Bazen hepimize geliyor o keçilerden.Hayat iyi veya kötü yaşıyoruz mecburen.Herşeye rağmen hayat güzel.Yarın daha iyi,daha güzel bir gün olacak.:KK60:

Kedi özledim dimi o şarkı:)
Evet kedi özledi öyle adram hayat güzel daha güzel günler bizi bekliyor:KK36:Ayy icimi rahatlattın :confused:Bugün kimle konuştuysam moralim berbattı sen morlaimi yerine getirdon keçiler uçtu giitti:KK73:

Evet kedi özledi öyle adram hayat güzel daha güzel günler bizi bekliyor:KK36:Ayy icimi rahatlattın :confused:Bugün kimle konuştuysam moralim berbattı sen morlaimi yerine getirdon keçiler uçtu giitti:KK73:
Çok sevindim canım moralinin düzelmesine.:KK6:Gençsin güzelsin hayat korksun senden dimi.:21:Yaşamak çok güzel.Bak keyfine.:KK73:

Günaydınlarrr:KK68::KK68: Sarah jio...agapi(ölümsüz aşk)üçüncü bölüm ve sürükleyici bir aşk romanı.. okumayanlara duyurulurr..içinize sindire, sindire okuyabileceğiniz bir kitap..

X