- 8 Aralık 2011
- 44.129
- 154.290
Bizim keçilerin ayak sesleri geliyor adra ondanNe oldu niye efkarlısınız kızlar?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizim keçilerin ayak sesleri geliyor adra ondanNe oldu niye efkarlısınız kızlar?
Tımam severim candan erçetin candandırAyy çok efkarlandım ühühüİyi olur hangi şarkıdan başlayalım efkarlanmaya
Keçiler bize tekme attı sarsıldık adramNe oldu niye efkarlısınız kızlar?
Bizim keçilerin ayak sesleri geliyor adra ondan
Ahh o keçiler.Yapın kendinize sıcak bir kahve veya benim gibi bir salep,açın dinlendirici bir müzik iyi gelir belki.Keçiler bize tekme attı sarsıldık adram
Candan Erçetin Parçalandım en sevdiğim şarkıdır.Tımam severim candan erçetin candandırAyy çok efkarlandım ühühü
Yok gelmiyor ne etsemde gitmiyor keçilerAhh o keçiler.Yapın kendinize sıcak bir kahve veya benim gibi bir salep,açın dinlendirici bir müzik iyi gelir belki.
Bende ah o şarkıların gözü kör olsun ve kediyi seviyorumCandan Erçetin Parçalandım en sevdiğim şarkıdır.
Bazen hepimize geliyor o keçilerden.Hayat iyi veya kötü yaşıyoruz mecburen.Herşeye rağmen hayat güzel.Yarın daha iyi,daha güzel bir gün olacak.Yok gelmiyor ne etsemde gitmiyor keçiler
Bende ah o şarkıların gözü kör olsun ve kediyi seviyorum
Evet kedi özledi öyle adram hayat güzel daha güzel günler bizi bekliyorAyy icimi rahatlattın Bugün kimle konuştuysam moralim berbattı sen morlaimi yerine getirdon keçiler uçtu giittiBazen hepimize geliyor o keçilerden.Hayat iyi veya kötü yaşıyoruz mecburen.Herşeye rağmen hayat güzel.Yarın daha iyi,daha güzel bir gün olacak.
Kedi özledim dimi o şarkı:)
Çok sevindim canım moralinin düzelmesine.Gençsin güzelsin hayat korksun senden dimi.Yaşamak çok güzel.Bak keyfine.Evet kedi özledi öyle adram hayat güzel daha güzel günler bizi bekliyorAyy icimi rahatlattın Bugün kimle konuştuysam moralim berbattı sen morlaimi yerine getirdon keçiler uçtu giitti
Kesinlikle.Ayy tizikir idrim adram aynen öyle hayat korksun bizden dimi Efser immm
İyi geceler canım.İyi okumalar.
İyi gecelrr benimkide bitiyor
Bende de yeşil deniz kabuğu var ama ona daha sıra var ya onu okursam agapiyi de alcamGünaydınlarrr Sarah jio...agapi(ölümsüz aşk)üçüncü bölüm ve sürükleyici bir aşk romanı.. okumayanlara duyurulurr..içinize sindire, sindire okuyabileceğiniz bir kitap..