- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.850
Sağol canımKakao ve Ben geçmiş olsun canım . Allah tez zamanda acil şifalar versin.
Ben katıldım.Kızlar kitap hediyeli çekiliş var katılsan8z ya çok süpeer bence
Süper :)Ben katıldım.
Orayada yazdım bugün işlerim direk nasıl olduğunu anlat kuzum okumaya fırsatım olmadıSüper :)
Kuzum çok çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin miniğeTeşekkür ederim..Aniden oldu efserim yarın bir hafta olacak çok şükür iyileşme devresine girdik.. işteydim kayınvalidem telefon etti kasığında şiş var fatihin dedi..gittik doktora yumurtalığın üst kısmında hem kist,, hemde fıtık var dediler..ve ameliyat edildi şükür olumsuz bişi çıkmadı..yorumlarımı( inşallah) atarım efserim..
Maşallah tatlımMavi Dağ bitti .Bu ayın 5 .kitabı oldu.
Kızıl Ölüm'e başladım dün.
Sayfa 128
Tabi kuzum beklerim.Kızlar günaydın bede katılabilirmiyim aranıza:)
Ayyy midem bulanıyor benim araçta çok isterim okumayı telefona bile bakamıyorumOtobüste kitap keyfffEki Görüntüle 1721550
Nazar değdirdin yaAyyy midem bulanıyor benim araçta çok isterim okumayı telefona bile bakamıyorum
Olsun günlük 10 sayfayı geceresen kabulumüzBende çok fazlaca sayfa okuyamıyorum günlük ama elimden geldiğince bide bu sayfa sayesinde okurum sanırım
Şuan Kayı-I i okuyorum 57. sayfadayım
ayy kesin benimNazar değdirdin yaiçimden cok kalın giymişim ter bastı mifem şuan berbaaat
Yok canı. Dışarı çıktıkşimdi iyiyim bende çok okuyamam hemen midem bulanıyor çok heves ederim okuyanlara bendeayy kesin benimheveslenirim böyle okuyana uzunmu yol tatlım naneli şeker filan varmı yanında
Geçmiş olsunYok canı. Dışarı çıktıkşimdi iyiyim bende çok okuyamam hemen midem bulanıyor çok heves ederim okuyanlara bende
Aynı benGeçmiş olsunbende eşimle uzun yola çıkarsak neten haritaya bir baksana der bakamam o derece
Sen okuyosun ben kitabı görsem bile midem bulanırAynı benhep yanıma kitap alırı. Topalasan 2 sayfa anca okuyabilirim