- 2 Şubat 2015
- 5.988
- 9.571
bi çobanın rüyasının peşine düşüp, hazineye araması ve bu yolda tanıştıkları, başına gelenler vs.. çok sürükleyiciKonusu ne?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bi çobanın rüyasının peşine düşüp, hazineye araması ve bu yolda tanıştıkları, başına gelenler vs.. çok sürükleyiciKonusu ne?
Mutlaka almalıyım listeme ekliyim :)bi çobanın rüyasının peşine düşüp, hazineye araması ve bu yolda tanıştıkları, başına gelenler vs.. çok sürükleyici
sonra buda geçer yahu yu okumaya başladım ama sarmadı hiç. yinede okuyacağım ama hoşlanmadımMutlaka almalıyım listeme ekliyim :)
ay ben onu okudum, hatta serisini, çok eğlenceliiKızlaaaar kk nın kapanması bana çok çoook iyi geldi elif şafak aşk kitabını bitirdiiiiim hatta ve Hatta yeni kitabıma başladım'BİR YUMA MUTLULUĞA DÖNÜŞ ÇİÇEKCİ DÜKKANI'na başladım
Hiç duymadımm yazar kim?sonra buda geçer yahu yu okumaya başladım ama sarmadı hiç. yinede okuyacağım ama hoşlanmadım
Gittiğim kursta bi abla bana hep okumam için kitap getiriyor 1. Kitabıda o vermişti :)ay ben onu okudum, hatta serisini, çok eğlencelii
ferudun özdemirHiç duymadımm yazar kim?
Hıı sende benim gibimisin bende bi kitabı beğenmesem bile yarım bırakmaktan nefrer eder bitirene kadar kendime işkence ederimferudun özdemir
aynen ya, bide çok büyük hevesle almıştım ilk 30 sayfayı okudum ama tat almadım, okumasam öksüz bırakmış gibi olurum içim rahat etmez illa okuyacağım :)Hıı sende benim gibimisin bende bi kitabı beğenmesem bile yarım bırakmaktan nefrer eder bitirene kadar kendime işkence ederim
Kızlaaaar kk nın kapanması bana çok çoook iyi geldi elif şafak aşk kitabını bitirdiiiiim hatta ve Hatta yeni kitabıma başladım'BİR YUMA MUTLULUĞA DÖNÜŞ ÇİÇEKCİ DÜKKANI'na başladım
Evet serinin 2. Kitabı çiçekci dükkanı yaz belki öyle çıkarBir Yumak Mutluluğa Dönüş mü, öyle bir kitap mı var
Kitapyurdu'na da baktım göremedim
mucizeler dükkanına dönüşBir Yumak Mutluluğa Dönüş mü, öyle bir kitap mı var
Kitapyurdu'na da baktım göremedim
aynen insanın içi acıyor bırakıncaaynen ya, bide çok büyük hevesle almıştım ilk 30 sayfayı okudum ama tat almadım, okumasam öksüz bırakmış gibi olurum içim rahat etmez illa okuyacağım :)
allah beni cezamı vermesinmucizeler dükkanına dönüş
bende okudum seriyi ama hala internette resmine bakmadan hatırlayamıyorum isimleri çok benzeşiyolar :)allah beni cezamı vermesin
3. Kitabıda var okunmayı beklemekte :)bende okudum seriyi ama hala internette resmine bakmadan hatırlayamıyorum isimleri çok benzeşiyolar :)
çok çok güzel, ben elimdekini bitirip tekrar döncem seriye daha devamı var çünkü3. Kitabıda var okunmayı beklemekte :)
Evet bende bayıldım çok akıcıçok çok güzel, ben elimdekini bitirip tekrar döncem seriye daha devamı var çünkü
Evet serinin 2. Kitabı çiçekci dükkanı yaz belki öyle çıkar
mucizeler dükkanına dönüş