Kışlık hazırlık ve kv

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya açıkçası yazan hanımefendiye yükseldim daha çok. Oğlu nasıl ilgilensin adam çalışıyor. Ben önümüzdeki 1 sene çalışmayı düşünmüyorum. Zaten çalışsam bile evin işleriyle daha fazla kadınlar ilgileniyor. Sonuç olarak Yine bin bir laf yaptıkları gelinlere kalıyor kvler genellikle. Bu ihtimal bile beni sinirlendiriyor. Çünkü kızına çok fazla fedakarlık yapıyor ama benden ısrar ederek aldığı biberlerin bile lafını yapacak utanmasa

Gerçekten eşim de bunlara uysa boşanma sebebi olurdu yaa. Hiç katlanamam. Ben de bi annenin kızıyım hiç bunu düşünen yok. Bir de burda görümce savunanlar olmuş. Ne meraklı insanlar yahu. Böyle görümce sevdası görmedim ben.

Evlenmeden önce çok açık konuşmuştum hala etkisi var mıdır bilmiyorum ama açık açık ana kuzusu erkeği kocam diye hayatımda tutmam demiştim. Ama bence benim kocamın karakteri güzel. Çünkü annesine bana laf ettirmediği gibi bana da annesine laf ettirmez. O yüzden zaten buraya konu açtım eşime danışamadım yanlış anlar diye. Allah sizinkine de akıl versin. Karısını mutlu edemeyen adam kendi de mutlu olamaz. Umarım bunu farkeder bi gün

Görümceler analarını her anlamda sömürüp kötü günde gelinleri aramazlarsa inanın kimse kıskanmaz onları. Hatta ben hep derim bize bulaşmasınlar da Allah mutlu mesut etsin bir ömür böyle yaşasınlar diye ama işte gelinlere bulaşmadan duramıyorlar ne yapalım. Siz de böyle görümce savunmak zorunda kalıyorsunuz.

Ben tabii ki görmek istemem böyle davranan insanı. Kızının her hizmetini yapıp, benden yapamayacağım şeyler isteniyorsa ben de bazı şeylerin lafını yaparım. Görümce de bedava bakıcı ve araba avantajlarının bedelini ödesin o zaman.

Ben hem gorumceyim hem gelinim. Ama burada sen haklısın gelinden gorumceden bagimsiz olarak kadin kilolarca domatesi sana yaptirmaya calisacakmis eşin olmasa. Sana verecek üç bes kavanoz ama kendine yapacak belki 30 kavanoz . Kızına da kıyamıyorum ay ponçik kızım yorulmasin ama gelin hizmet etsin. Hem esin hem kayinvaliden huy olarak benimkilere benziyor benim canim kv ne zaman beni tek yakalasa laf sokmaya çalışır ama esimin yanında cesaret edemez agzinin payini alacagini bildigi icin. Bende sirf eşim üzülmesin diye uymamaya çalışıyorum cunku esim haketmiyor uzulmeyi. Anneside bundan faydalanarak tekken beni sinirlendirmeye calisiyor ama artik onun taktigiyle caktirmadan laf sokarak cevap veriyorum bende ama tabi esim beni savunmasa annesi ne dese onu desteklese agzima geleni sayardim bende her ikisine de. Ezik erkek gerçekten bosanma sebebi anasinin sözünden cikmayan erkekler bir zahmet evlenmesinlerde

Ben her yıl kışlıklarımı kendim hazırlıyorum, kayınvalidemde kendine ve kızına yapıyor. Bir kez yarım ağız sana da yapayım mı dedi, yok anne ben hallediyorum sağolasın dedim konu kapandı.
Görümceme isterse kasa kasa yapsın, kızıdır helali hoş olsun. Ben zaten hallediyorum, teklif etse de kibarca reddederim zaten o da meraklı değil.
Geçenlerde görümcem için aşırı üzülüp evine 5 tane klima taktırdılar hediye olarak, görümcemlerin aylık geliri 80 bin.
Sonuçta anne kız, tabi ki birbirlerine yapacaklar.
Sizde kendi biberinizi bundan sonra kendiniz közleyin, zaten az yapıyormuşsunuz. Önümüzdeki yıl hiç ona bırakmazsınız. Eşiniz zaten sizin yerinize cevap vermiş, kadın da kusura bakma demiş, boşverin uzatmayın derim

Ayyynen öyle. Milletin başını yakmaya hakları yok. Benim görümcenin kvsi çok fenadır. Kadın utanmasa her pisliğini görümceye temizletir. Benim görümcenin de ona sesi çıkmaz gelir her şeyi anasına yükler. Anası da bana kakalamaya çalıştı ama yemezler şimdi yapsın kışlıklarını daha kızı gelecek onun hizmeti var kolay gelsin ne diyeyim

Evet ben de uzatmayacağım bu seneki konuyu. Seneye de ben yapacağım diye ayaklarıma kapansa yine de gelmem oyununa. Zaten çok fazla ısrar ettiği için kabul etmiştim ama yüzünü gösterdiği iyi oldu. Kızıyla istediği kadar kasa kasa yapsın kışlıklarını afiyetle yesinler benim 1 kavanozlarında bile gözüm yok. Yapamazsam alırım problem değil yeter ki bana bulaşmasınlar aman aman

Benim kızım hizmet ediyor kaynanasina sende bana edeceksin kafasi. Etmeseymis kizin napalim bana mi sormus kaynanasinin pesinde kosarken. Ben bu kafayi anlamiyorum gercekten ya. Benim kv de bana diyor ki sabah 5te kalk yemek yap benim ogluma sonrada ise gidecekmisim ahahaha hicte yapamam dedim kusura bakma aa niye benim kızım yapıyor diyo. Dedim oda senin kızının sorunu benim canım kiymetli ben beşte kalkip kimseye yemek falan yapamam kimse kusura bakmasin hem erkek gibi çalışıp eve para getircem hem de sabahin köründe kalkıp yemek mi pişircem

Karısını bu kadar savunan bir koca görmedim. Kv kötü bir şey dememiş, kızı düşünmemiş gelininden yardım istemiş yardım etseniz ne olur? Zor bir şey değil kış hazırlığı. Eldiven takarsınız alerji için.

Görümceniz sonuçta onun kızı, tabi ki ona karşı daha ilgili olacak, daha fedakar olacak. Hayatın doğal akışı böyle ne yazık ki, bir de beraber yaşıyorlarmış, daha da düşkündür çok normal.
Bu sene de biberleri verirse alıp teşekkür edin hiç tatsızlık çıkmasın iyi kötü emek verecek. Seneye de kendiniz yapın. Ne kayınvalideler var sizinki yine iyi, eşiniz de sizi gayet iyi savunmuş

Ah sanki size de yapsaydı bir şey demeden , sık sık görmek isteyecektiniz.
O zaman da başka şeyler sebep olurdu görmek istememeye.
Bunu yanlış bulmuyorum bu arada, bende kayinvalidemi hergun görmek istemem. Hâl böyleyken görümcemin annesiyle yaşaması, çocuğuna baktırmasi beni hiç alakadar etmez. Ancak görümcenin yerinde olmak isteseydim rahatsız ederdi.

Ben eşinize şaşırdım nasıl böyle cvpler verdi? Önceden bı olay olup eşinizi tembihlemismiydiniz? Beni niye savunmuyosun arkamda durmuyosun gibi gibi

Yapmayın siz kızı ile karisamazsiniz eşiniz tamamen size yüklenirse oda ayrı bir konudur kendi hayrı yoksa sahibinin hatırı var hastalık kapıya geldi mi çocukları perişan olur kızına tabiki yardım edecek tabiki torunları ile ilgilenecek bu tartışmaya açık değil ki. Hem o kdr lafı yemiş özür dilemiş uzatmamis arkadan ben yaptım desin o zmn düşünürsünüz. Vallahi bu kdr olay yapacak birsey yok boşa büyütüyorsunuz

Dert nedir anlamadim? Ayrica size ne görümcenizin arabasindan, cocuguna bakilmasindan? Bu kiskanclik neden ki?
Esin zaten fazla fazla savunmuş, daha ne olsun ki?
Gidip yardim etme zorunluluğunuz yok lakin, işten kacan insan da sevmiyorum ben yav
Sanki ne olcak 1-2 saat kadina yardim edilse?
Tekrar ediyorum, mecburi değil ama; davranış çirkin.

Ayyy benzer bi muhabbet bizde de oldu görümce için x eşini bi sabah kahvaltısız işe yollamadı bide sonra kendi hazırlanıp işe gitti vs dedi. Ben de lafını tamamlayamadan aaaa senin oğlun bana kıyamıyo yat aşkım ben yer çıkarım diyo demiştim hiç duymamazlıktan geldi baktım istediğim tepkiyi alamıyorum görümcemler görücü usulü mü evlenmişti yaa kocası annesine hizmet ettiriyo kahvaltısını hazırlatıyo hiç karısını düşünmüyor mu dedim herkes senin kadar şanslı değil dedi bi daha konuyu açmadı her lafı konuşup konuşup biz hep susalım hep hizmet edelim istiyorlar yaa.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…