- 8 Nisan 2023
- 5.399
- 48.077
5 mi taneBen her yıl kışlıklarımı kendim hazırlıyorum, kayınvalidemde kendine ve kızına yapıyor. Bir kez yarım ağız sana da yapayım mı dedi, yok anne ben hallediyorum sağolasın dedim konu kapandı.
Görümceme isterse kasa kasa yapsın, kızıdır helali hoş olsun. Ben zaten hallediyorum, teklif etse de kibarca reddederim zaten o da meraklı değil.
Geçenlerde görümcem için aşırı üzülüp evine 5 tane klima taktırdılar hediye olarak, görümcemlerin aylık geliri 80 bin.
Sonuçta anne kız, tabi ki birbirlerine yapacaklar.
Sizde kendi biberinizi bundan sonra kendiniz közleyin, zaten az yapıyormuşsunuz. Önümüzdeki yıl hiç ona bırakmazsınız. Eşiniz zaten sizin yerinize cevap vermiş, kadın da kusura bakma demiş, boşverin uzatmayın derim
E tabii ki biliyor. O da rahatsız bundan. Hatta araba aldıklarında oo anne arabanız hayırlı olsun artık bizi aramazsınız gezmeye gitmek için diye alttan alta lafını yapmıştı. Benim kv de sağol oğlum deyip anlamamazlıktan geldiBunlari eşiniz biliyor mu?
Evet evet haklısınız dua zinciri oluşturalım başı da ben çekeyim. Çünkü bu kadar bedava fırsat herkese denk gelmez. Görümcemin iyi günü çok olsun ama kötü günde de anasını bana yollamasın aminGorumcenizin arabasina cocuguna yuvasina falan da bi dua gonderelim buradan yav nazar, kiskanclik, cekememezlik vs hepsi var, Allah yardimcisi olsun.
Amin. Kimsenin yolu size düşmesin, mümkünseEvet evet haklısınız dua zinciri oluşturalım başı da ben çekeyim. Çünkü bu kadar bedava fırsat herkese denk gelmez. Görümcemin iyi günü çok olsun ama kötü günde de anasını bana yollamasın amin
İşten kaçan insan sevmiyorsanız görümcemi neden bana savunuyorsunuz. İşten kaçmayı sevmediğiniz gibi görümcemin derdini de kendinize iş edindiniz yani bravo. Tam benim kvnin hayallerindeki gelinsinizDert nedir anlamadim? Ayrica size ne görümcenizin arabasindan, cocuguna bakilmasindan? Bu kiskanclik neden ki?
Esin zaten fazla fazla savunmuş, daha ne olsun ki?
Gidip yardim etme zorunluluğunuz yok lakin, işten kacan insan da sevmiyorum ben yav
Sanki ne olcak 1-2 saat kadina yardim edilse?
Tekrar ediyorum, mecburi değil ama; davranış çirkin.
Ayyy bayıldım duanıza aminnn aminnAmin. Kimsenin yolu size düşmesin, mümkünse
Eşinizi yılın kocişi seciyorumYa zaten benimkiler sadece biber. Öyle devasa bi hazırlık değil. Altı üstü közlenip poşetlenecek. Ama kv ben yaparım diye atlayıp sonra sürekli çağırdığı için gıcık oldum. Ben duman etrafında durabilecek olsam kendi annemlerle köyde yaparım bunu sevmediğimi daha önceden biliyor üstüne eşim alerjisi var dedi. Bunları bilmesine rağmen hala müsait olursan diyor. Kızını niye konuya hiç dahil etmiyor buna sinir oldum daha çok
Böyle annesi ve kız kardeşi varken mecbur yılın kocişi seçilecek duruma geliyor adam napsınEşinizi yılın kocişi seciyorum
okuduğunuzu anlamadiginiz icin tekrar yazayım, gorumcenizi seviyorum demedim, konuyu acan siz olduğunuz icin fikrimi belirttim.İşten kaçan insan sevmiyorsanız görümcemi neden bana savunuyorsunuz. İşten kaçmayı sevmediğiniz gibi görümcemin derdini de kendinize iş edindiniz yani bravo. Tam benim kvnin hayallerindeki gelinsinizher işi yapın kızına maşallah deyin off off bi duysa aklı kalır vallahi
Ay içimin yağları eridi ahshshsAyyy benzer bi muhabbet bizde de oldugörümce için x eşini bi sabah kahvaltısız işe yollamadı bide sonra kendi hazırlanıp işe gitti vs dedi. Ben de lafını tamamlayamadan aaaa senin oğlun bana kıyamıyo yat aşkım ben yer çıkarım diyo demiştim hiç duymamazlıktan geldi baktım istediğim tepkiyi alamıyorum görümcemler görücü usulü mü evlenmişti yaa kocası annesine hizmet ettiriyo kahvaltısını hazırlatıyo hiç karısını düşünmüyor mu dedim herkes senin kadar şanslı değil dedi bi daha konuyu açmadı her lafı konuşup konuşup biz hep susalım hep hizmet edelim istiyorlar yaa.
Görümce olduğum içindir belkiGörümceler analarını her anlamda sömürüp kötü günde gelinleri aramazlarsa inanın kimse kıskanmaz onları. Hatta ben hep derim bize bulaşmasınlar da Allah mutlu mesut etsin bir ömür böyle yaşasınlar diye ama işte gelinlere bulaşmadan duramıyorlar ne yapalım. Siz de böyle görümce savunmak zorunda kalıyorsunuz.
3 oda 1 salon ve mutfak5 mi tanegörümce malikanede mi yaşıyor
Ahahahh benim ev de şey gibi o zaman3 oda 1 salon ve mutfako dönem oturduğum evin antresi fayanstı hatta kayınvalidem şey demişti, kızıma hediye olarak kendi evinin antresine parke yaptırsın diye para verdim, fayans olan giriş mi kaldı şey gibi
O sırada şey gibi olan ben oluyorum
Tamam anladım görümceme hayran kaldınız ama bu kadar da avukatlığına soyunmayın bence tanısanız sevmezsiniz zaten ama nedense burda annesi gibi karşıma dikildinizokuduğunuzu anlamadiginiz icin tekrar yazayım, gorumcenizi seviyorum demedim, konuyu acan siz olduğunuz icin fikrimi belirttim.
Gorumceyi de sizi de tanimam etmem, yazdiklarinizdan dolayi size yorum yapabilirim sadece :)
milletin arabasindan cocugunun bakimina kadar kiskanmissiniz ki bu pek iyi bir karakter cizmiyor bana, ustune üstlük gorumceniz icin, cocuk bakiminin ve arabanin bedelini boyle odesin vs diyerek fesatlik dahil bilimum kotu duygulari arşa cikarmissiniz.
Zavallı kız sıcakta şey ediyorAhahahh benim ev de şey gibi o zamanoldu olacak wcye de klima taktırsalarmış serin serin yaparlardı
Tahmin ettim de her görümce benimki kadar şanslı değil. Benimkinin asla savunulmaya ihtiyacı yok o yüzden siz kendinizi yormayınGörümce olduğum içindir belki
Aynısı valla firavundan hallice benimki deZavallı kız sıcakta şey ediyor
Evi şey gibi olanlar birleşin de sarılalımben benimkini anlatsam baygınlık geçirir millet ama kendisiyle tanışın bana bela okursunuz bu kadın melek diye yine de bi şeyime karışmaz sağolsun ya kadını da çok gömmeyem