Kışlık hazırlık ve kv

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
5 mi tane görümce malikanede mi yaşıyor

Gorumcenizin arabasina cocuguna yuvasina falan da bi dua gonderelim buradan yav nazar, kiskanclik, cekememezlik vs hepsi var, Allah yardimcisi olsun.
Evet evet haklısınız dua zinciri oluşturalım başı da ben çekeyim. Çünkü bu kadar bedava fırsat herkese denk gelmez. Görümcemin iyi günü çok olsun ama kötü günde de anasını bana yollamasın amin

Amin. Kimsenin yolu size düşmesin, mümkünse

İşten kaçan insan sevmiyorsanız görümcemi neden bana savunuyorsunuz. İşten kaçmayı sevmediğiniz gibi görümcemin derdini de kendinize iş edindiniz yani bravo. Tam benim kvnin hayallerindeki gelinsiniz her işi yapın kızına maşallah deyin off off bi duysa aklı kalır vallahi

Eşinizi yılın kocişi seciyorum

okuduğunuzu anlamadiginiz icin tekrar yazayım, gorumcenizi seviyorum demedim, konuyu acan siz olduğunuz icin fikrimi belirttim.
Gorumceyi de sizi de tanimam etmem, yazdiklarinizdan dolayi size yorum yapabilirim sadece :)
milletin arabasindan cocugunun bakimina kadar kiskanmissiniz ki bu pek iyi bir karakter cizmiyor bana, ustune üstlük gorumceniz icin, cocuk bakiminin ve arabanin bedelini boyle odesin vs diyerek fesatlik dahil bilimum kotu duygulari arşa cikarmissiniz.

Sizin annenizle aranız nasıl?
Bilmiyorum görümce kayinvalide yakınlığından bu kadar rahatsız olmanızın altında başka şeyler var diye düşündüm.
Çünkü meselenizin aslı orada gibi duruyor.
Bu olaya ekstra sinirlenme sebebiniz de görümce çünkü. Yoksa eşiniz yeterli cevabı vermişken sinirli olmazdınız bu kadar.

Eşiniz tak tuk oturtmuş zaten tebrik ediyor hayranlıkla ayakta alkışlıyorum

Malzemeler onlardaysa ver benimkileri demek ayıp kaçar şu saatten sonra . Bastan yaptim hallettim falan deseydiniz olurduda şimdi sorun olur

Bu srferlik yapsin diger senelerde yapacak olursaniz soylemeden hallediverin

Görümceylede kendinizi bir tutmayın onun kızı o .. bir olmanız , aynı sevilmeniz zaten mümkün değil. Hayatin gercekleri bunlar bunu size eziyet edebilir manasinda kullanmadim yanlis anlasilmasin ama gorumce icin kv ye bilenilmez evladi ne de olsa yarış halinde olmamanızı tavsiye eder , tarafsız bir bakış açısı sergileyebilmenizi temenni edebilirimm sadece

Benimde oglan kardesim var bekar.. şayet evlenirse annem bana yardım ediyor diye geline yada kardesime hesap verecek degiliz herkes yerini bilsin oda gitsin kendi annesine yaptirsin allah allah bana yapiyorsa onada yapacak diye mecburiyet mi var

Ay içimin yağları eridi ahshshs

Görümce olduğum içindir belki

5 mi tane görümce malikanede mi yaşıyor
3 oda 1 salon ve mutfak o dönem oturduğum evin antresi fayanstı hatta kayınvalidem şey demişti, kızıma hediye olarak kendi evinin antresine parke yaptırsın diye para verdim, fayans olan giriş mi kaldı şey gibi
O sırada şey gibi olan ben oluyorum

Ahahahh benim ev de şey gibi o zaman oldu olacak wcye de klima taktırsalarmış serin serin yaparlardı

Tamam anladım görümceme hayran kaldınız ama bu kadar da avukatlığına soyunmayın bence tanısanız sevmezsiniz zaten ama nedense burda annesi gibi karşıma dikildiniz siz benim tanımadığınız görümcemi gelip bana savundunuz ya, neden böyle düşündüğümü hiç sorgulamadınız ya bu durumda tanımadığınız görümcemi seviyor olmanız lazım. Ya da dediğim gibi bu kadar bedava fırsata herkes bayılır siz de bunları iyi kullandığı için kendisine hayran kaldınız. Anlayabiliyorum herkes bulamaz böyle bedava hizmet

Ahahahh benim ev de şey gibi o zaman oldu olacak wcye de klima taktırsalarmış serin serin yaparlardı
Zavallı kız sıcakta şey ediyor
Evi şey gibi olanlar birleşin de sarılalım ben benimkini anlatsam baygınlık geçirir millet ama kendisiyle tanışın bana bela okursunuz bu kadın melek diye yine de bi şeyime karışmaz sağolsun ya kadını da çok gömmeyem

Aynısı valla firavundan hallice benimki de mesafeli görüşüyorum ama eşime de müdahale etmem istediği kadar görüşsün. Kime ne aldığı da umurumda olmaz açıkçası.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…