Kışlık hazırlık ve kv

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O zaman oğlu için de yapsın zaten onun yaptıklarını kullanmama kararı aldım. Eşimi kırmamak için reddetmeyeceğim ama onun yaptıklarını sadece onlar yemeğe geldiklerinde kullanacağım. İlerde zekilik edip lafını yaparsa benim de cevabım hazır olur. Kimse kusura bakmasın da öyle yağma yok. O zaman gelinin kışlıklarına karışılmayacak. Çok istiyorsa kızıyla çuval çuval yapıp yesinler

Evet evet ben de hiç sesimi çıkarmama kararı aldım. Çünkü uzatıp eşimi kırmak istemiyorum. Eğer yaptıklarını da getirirse sadece onlar geldiğinde kullanacağım. Yarın öbür gün lafını yaparsa siz yediniz derim napiyim

Savunmam olmayacak çünkü annesi tutturdu ben yaparım diye. Anasıyla istediği kadar közleme yapabilir. Bedava çocuk bakıtıyor ya 2 biberi de közleyiversin. Ben yapın demedim sonuç olarak kendi annesi tutturdu. Oğluna yaranmaya çalışırken ipliği pazara çıktı. Şimdi kızına da kıyamadığıyla kaldı. Neyse kendi kendine hafta sonu yapsın da hafta içi bedava çocuk bakacak zaten beni ilgilendirmez

Eşiniz annesine çok yüklenmiş yazmışsınız ya ona istinaden yazdım bende. KV nin gelinine her dediğine eşi cevap veriyor. Bi bana abartı gelmemis demek istedim

Himm ok.
Çocuk azarlamak ile es korumak arasında ince bir çizgi var. Konu sahibi ztn kabul etti ve açıklama yaptı bir zahmet okursunuz.

Zaten öyle olacaktı. Verdiklerini de almam ben normalde. Siz kalabalıksınız ben internetten bi kadına yaptırıyorum deyip geçerim. Bu sefer gafil avladı resmen beni. Bin pişman oldum biber közleme kararıma yaa.

Yani annesi torunlarına bakıyor diye sizden icazet alacak değiller evet bu konuda haksızsıniz gelinlerin kv ve kızları arasındaki ilişkiye karışmasını asla anlayamayacağım

Ahh ahh aynen dediğiniz gibi yapıp her sene bişeyler kitlemek var ama hiç yüz göz olmak istemiyorum yaa evime çöpü girse rahatsız oluyorum açıkçası bu sene iyi ders oldu bana bi daha boş kavanozunu bile tutmam evimde

Eşine puanim 10, helal olsun valla sen ağzını açmadan herşeyi pat pat söylemiş. Eşinle konuş gondermeyelim malzemeleri annen yoruluyor baksana hemde ben gitmedim diye laf oluyor ben istemiyorum ona guvenip almamistim zaten kendi teklif etmisti vs diyebilirsin anlayisla karsilar bence

Yani annesi torunlarına bakıyor diye sizden icazet alacak değiller evet bu konuda haksızsıniz gelinlerin kv ve kızları arasındaki ilişkiye karışmasını asla anlayamayacağım
Valla hasta olunca da sadece kızı ilgilenecekse beni de hiç ilgilendirmez ama hastalanınca bize de kaldığı için lafını etmeden duramam

Valla hasta olunca da sadece kızı ilgilenecekse beni de hiç ilgilendirmez ama hastalanınca bize de kaldığı için lafını etmeden duramam

O zamanda oglu ilgilenecek bunu sizin gönlünüzü alır veya kendi bakar onu bilemem eşiniz ile aranizdaki anlaşmaya bakar.
Ayrıca torun ile ilgilenmek / hastalık durumu çok farklı. Siz biraz sakin olsanız işiniz kolaylasacaktir.

Yok yaa eşim bu sefer bana kırılır sen konuyu uzatmaya çalışıyorsun diye tahmin edebiliyorum tepkisini. O yüzden ilerde kvnin ben yaptım diyebilme ihtimaline karşı yaptıklarını getirirse alacağım ve sadece onlar yemeğe geldiklerinde kullanacağım. Laf ederse size yedirdim derim geçerim. Getirmezse de hiç sesimi çıkarmayacağım. Kışa eşim sorarsa annen getirmedi ben de soramadım derim o halletsin meseleyi annesiyle ne yapayım başka çare bulamadım

Şey bu kocalarıniz bu kıvama nasıl geliyor gerçekten soruyorum ben niye bu kadar bahtsızim git köyde iş yap anneme yardım et evleri sen temizle iş yaptirma anama diyor benimki köle olsam çok memnun olacak Allah o samstan azıcik bana da versin kaynana konuşsun dursun ancak konuşur can sıkmaya gerek yok yapıyorsa yapsın hiç karışma

Ölürüm yine de ona közletmem biberlerimi. Yapsın kendi biberini kızının biberini. Ne elimi sürerim ne kendiminkini yaptırırım.

Kayinvalidenin biber konusunu kapanmışken yeniden açması,ısrarla çağırması gereksiz olmuş evet ama eşiniz gerekeni fazlasıyla demis zaten.
Ama diğer türlü görumcenin annesiyle yaşaması, çocuklarına annesinin bakması siz neden rahatsız etti?
Arabayi da beraber yaşamanın avantajıyla almış olabilirler evet.
Siz ikinci gün kayinvalide görmek istemiyorsunuz ama kızının onunla yaşaması "bedava" çocuk baktırmasi sorun oluyor.
Bir tezatlık var bu iste.

O zaman boşver o getirsin sende ye hicte gurur yapma bu konuda. Kadin zaten kusura bakmayin demis agzinin payini almis bu konuda laf cakamaz esinden cekinir merak etme. Diyelim ki bisey dedi sende o zaman eşin aracılığıyla haddini bildirirsin kötü olmaya gerek yok

Diyemez hicbisey esin cok haklı tam olarak onun gibi düşünüyorum kızına yapıyorsa ogluna da yapsın bir zahmet sen tek başına yiyecek degilsin ya. Benim annem de bir sürü kış hazırlığı yapiyor yarisi bana yarisi erkek kardeşime. Hicte gelinim gelsin bana yardim etsin demiyor. Bana kiyamadigi gibi onada kiyamiyor sizin kv art niyetli kızım yorulmasin biz onunla biriz diyor ama gelinim yardim etsin illa diyor. Allah'tan eşin seni ezdiren biri değilmis yoksa bu tiplerle ugrasmak cok zor olurdu senin icin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…