Kışlık hazırlık ve kv

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eşiniz kendi annesine doğru anlarda ve doğru müdahale ediyor, siz bence karışmayın. Laf da sokmayın yani.
Bırakın yapsın bu kadar ısrar ediyorsa, bi dahakine bişey teklif ederse reddedin (belli ki sonradan kafaya kakacak).

Siz eşinize güvenin bence. Kayınvalideniz bütün kışlıkları ben yaptım desede eşiniz böyle olmaya devam ettikçe gereken cevabı verecektir. Siz alın doya doya yiyin ne yorulacaksınız . oğlu sizin yanınızda. Elinize sağlık annecim seneyede yapın diyin hatta

Kızıyla aynı evde oturuyorsa onu çağırmak zorunda değil. Kadın kendi evininkini kendisi yapacak zaten ve kızı da onunla beraber yaşıyor ama sen orda yaşamıyorsun.

Hiç bir şekilde muhatap olma ,eşin gayet güzel konuşmuş.

Biberleri almayin ama kisliklari da almayin aman bir kis da bibersiz gecsin. Emrivaki yapan insan kadar itici cok az sey var bu hayatta. Yalniz sizi de bir konuda haksiz buldum. Neden gorumcenizle yarisma geregi duyuyorsunuz icten ice? Siz kaynananizi ananiz kadar sevip benimsiyor musunuz da onun sizi kendi kizi ile bir kefede tutmasini istiyorsunuz? Siz tabi ki onun icin el kizisiniz onca senelik kizini kayirmasi cok dogal. Bu tabloda en buyuk sorun emrivakisi ve agiz degistirmesi. Esiniz de hepimizin arayip bulamadigi es. Buyuk kismi anam anam canim anam vardir bir bildigi senin isin daha mi onemli derdi:):) Bence kapatin konuyu biberleri de hibe edin gitsin. He ben olsam banane der yaparsa alir afiyetle yer, kisliklari da ben yaptim derse evet elinize saglik afiyetle yiyoruz biz de der gecerim. Bir sonraki sene de ona gore gardimi alirim:)

Eşiniz gerekeni söylemiş, kadın da kusura bakmayın demiş, artık uzatılmaz bu mesele. Yaparsa alın. Yapmazsa da yeniden malzeme alıp kendiniz yapın,ondaki malzemeler de başımın gözümün sadakası olsun deyin geçin

Esinize soylesin alsin gelsin sizin malzemeleri. Almazsa da ben istemiyorum o zaman sadakam olsun dersiniz

Davranma sebepleri de biraz biziz aslında. Ben umursamaz biriyimdir kayınvalidem yaptı kışlık banada verdi he vermeseydi de umrumda olmazdı gitsin versin kızına beni alakadar etmez. Verme anne o kadar uğraştın dedim o da olmaz öyle diyip 11 kavanoz verdi. Sayı belirtiyorum çünkü fazla yapmış. Teşekkür ettim aldım. Sizde çok yüzgöz olmayın ya kendiniz yapın ya da kendiniz yapın verirse alırsınız vermezse de eyvallah.

Haftasonu görümce evine gitmese sizin yiyeceklerinizi de yapacaktı. Savunmanız muhtemelen benimkiler az demek olacak.
Bunda sakınca görmüyorsanız görümcenizin yiyeceklerini de yapmakta sıkıntı görmemelisiniz.
Sizinkiler yapılırken sorun yok fakat siz yapınca sorun oluyırnn

Bu hikayedeki gizli kahraman görümce yalnız.
Aslında doğru
Senelerce araba alamayan görümce araba aldı deniyor
Kızının işini yapıyor çocuguna bakıyor deniliyor
Bunlar kimseyi ilgilendirmez kadın kızına istediğini yapar
Çağırmış gitmek istememiş konu sahibi eşi de gereken cevabı vermiş
Daha ne görümcenın aldığından yaptığından

Boşver derse desin
Sen güzelce yemene bak
Duyduğunu duymamazlıktan, gördüğünü görmemezlikten gel
Öylede böylede adın gelin
Ne yaparsan yap yaranamazsın

Valla sizin gibi gelinim olsun hic istemezdim çok fenasınız

Boşver derse desin
Sen güzelce yemene bak
Duyduğunu duymamazlıktan, gördüğünü görmemezlikten gel
Öylede böylede adın gelin
Ne yaparsan yap yaranamazsın
Evet çok doğru. Zaten kendi de eltilerinin dedikodusunu yaparken hep yapanla yapmayanın harcı bir deyip farketmeden akıl veriyor bana

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…