Kışlık hazırlık ve kv

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Abartmayın kadın ztn fazlaca cevabını almis; özür dilemiş. Getirirse alın ay seni de yordum fln diye hiç rahatsız olmamış gibi alın koyun bir daha kendi teklif etmez ztn
Konuşursa yine cevap alacağını bilir bulaşmaz ztn. Esiniz cevap vermek ile çocuk gibi azarlamak arasındaki çizgiyi kaçırmış sanki.

Haklısınız zaten sevemez bunun farkındayım ama yine de gıcık oldum işte. Gelinler de bi annenin kızı değil sanki ne kadar ayıp. Sevmese bile art niyetini gizler insan.

Yok biz bizimkilerin parasını verdik. O kızının aldıklarıyla kendi aldıklarını ödedi. Ama toplu bi şekilde geldiği ve onun evinin önünde de yer olduğu için onun adresine gitti bizimkilerde
Anladım, eşiniz alsın malzemeleri o zamansız hiç karışmayın.

Bidahaki sefer bisey aldiginda onlara soyleme. Al kendin kozle bosver onlari.

Közleri fırına yollayabilirsiniz. Böylece siz de uğraşmazsınız. Ben de kendi kışlık hazırlığımı kendim yaparım her sene. Kv yapar, eltime ve görümceme yollar. Küçük bebekle yaptığım halde tek çöp yollamaz, millete de tam tersini anlatır. Umrumda mı? Asla değil. Eşim görüyor.
Eşinizin cevapları onu sinir etmiştir. Belli etmemiş ama kendi istediğini yaptırmaya ondan takmış. Yoksa köz öyle büyük iş değil.

Kv bana biraz sey geldi... ssssss

Vay Bee tam hayalimdeki eş beni kayınvalide tarafına karşı koruyup kollayan. Benimkisi ol git birşey olmaz diye ısrar eder

Eşim nedense kv ile olan diyaloğumda çok hassastır yaa. Aynı şekilde bana da annesine laf ettirmez. O yüzden zaten ona soramıyorum bile napsam diye. Yazarak anlatınca biraz azarlama gibi duruyor ama eşimin tarzı tatlı-serttir. Aslında azarlamıyordu yani.

Görümceye niye bu kadar taktınız? Kadın kızıyla sizi tabi ki bir görmez zira siz de kv ve annenizi bir görmüyorsunuzdur... Bu da gayet doğal. Bırakın annesi kızını sevsin, ona destek olsun.

Biraz politik olun o konuşturmamis ztn çok takılmayın. Ztn hırsından getirip vermez sanmıyorum

Evet ben de böyle düşünüyorum. Eşim beni korudukça kv nasıl sinir etsem diye düşünüyor sanki. Mesela dün akşam onlara misafir gelecekmiş bizi de davet ettiler. Ondan önceki akşam zaten bizdelerdi. Ben de bu kadar yakınlığa gerek yok diye düşünüp müsait değiliz dedim. Hemen eşimi aramış bize gelin diye. Eşim de hamsterannesiyle konuşmam lazım ona göre haber veririm demiş. Eşim beni arayıp söyleyince ben annenle konuşup müsait değiliz demiştim ama sen gitmek istiyorsan gidelim madem dedim. Eşim tabi hemen anladı durumu. Tamam gitmiyoruz ben konuşurum annemle sen karışma dedi konuyu kapadı mesela. Kesinlikle sinirinden çatlamıştır kim bilir içinden neler geçti ama oğlunu sinirlendirmemek için tek kelime edemez

İnşallah vermez yaa helali hoş olsun afiyetle yesinler lafını bile yapmam vallahi yeter ki kışlıklarını ben yaptım diyemesin

O kdr lafın üstüne ağzını bile açamaz bence
Derse de eline sağlık sağlığında yiyelim iyki yaptın seneye daha cok isteyecegim diyin geçin

Görümceye niye bu kadar taktınız? Kadın kızıyla sizi tabi ki bir görmez zira siz de kv ve annenizi bir görmüyorsunuzdur... Bu da gayet doğal. Bırakın annesi kızını sevsin, ona destek olsun.
Takarım tabii ki. Kvden yardım isteyen olmadı kendi atladı ben yaparım diye. Sonra alerjim olduğunu, hafta sonu şehir dışında olduğumuzu, hafta içi tatile çıkacağımızı bile bile ısrar etmeye çalışıyor. Benimkileri yapma diyorum yapacağım diyor. Tabii ki beni kızıyla bir görmez ben de asla annemle bir görmem. Ama bazı şeyleri bile bile kızını olaya dahil etmeyip beni yardıma çağırması normal mi? Kızının işini yapıyor, çocuğuna bakıyor, kışlıklarının parasını veriyor ama yardıma gelin gitsin oldu canım.

Eşinize maşallah ben olsam ona yaptırmam. Kendiniz yapın. Sonra bütün kış sizi ben doyurdum der.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…