- 25 Temmuz 2019
- 9.311
- 16.205
- 198
- 34
- Konu Sahibi emilyproblem
-
Domuz o zaman :) Ruhundan leşlik akıyor..Yavrum köpek bile kıskanıyor :))
Gözlemliyorum şimdi . konuyu açacağım düzelmezse
Ya bunu söylemek istemezdim ama acaba o kadın evli diye mi evlendi eşiniz sizinle yani davranışları çok garip normal değil ..Evliymiş , fotoğrafını gördüm onun gerçekten çok güzel kadın
Bu ihtimali inanın bende düşündüm . o evlendi ona inat diyeYa bunu söylemek istemezdim ama acaba o kadın evli diye mi evlendi eşiniz sizinle yani davranışları çok garip normal değil ..
Astrolojiden anlayan varsa , burclarımızı söyleyebilirim
MaalesefÇok zor ama ya. Ay kadın olmak ne kadar zorrrrr!!! Yatağına giriyosun kalbine giremiyosun.. Hep bizmi güçlü olmak zorundayız acaba??
Size(nikahlı eşine)ne yaparsan yap diyebilen bi adam adam değildir.. bence sizde onu koca saymayın adam olamamış size kocalık mı yapacak hayır gelmez o evlilikten de o kocadan da Salın ipini ..Bu ihtimali inanın bende düşündüm . o evlendi ona inat diye
hey allahim cok sevince jestler romantik suprizler mi yapmasi gerekiyormus tamam sizde onun dedigi yapin gidip onla evlensin madem oyleyse tobe yarabbimHerkese merhaba, ben yeni evliyim yaşım 32 yakında 33 olacağım , eşimde 36 yaşına yeni girdi . Haziran 2018de evlendik . 1 yılı geçti .
Sorunlarımızı anlatacağım şimdi ,
Eşim kıskanmıyor beni . Neden beni kıskanmıyorsun diye sorduğumda ? Ne gerek var diyor . Senin neyini kıskanayım diyor.
Senin daha önce bir sürü ilişkin olmuş, Benim daha önce bir sürü ilişkim olmuş . Tecrubeli insanlarız. Kıskansam ne olur kıskanmasam ne olur diyor .
Ben evlenirken bakire değildim . Daha önceki ilişkilerim yüzünden mi beni benimseyemiyor bunu kafama takıyorum . E o zaman neden evlendi benimle .
Bana diyor ki ; istediğin kişiyle ne yapıyorsan yap, özgürsün diyor, seni kıskanmam .
Bir de eski sevgili konusu var . Bunun daha önce unutamadıgı çooook çoook büyük aşkı varmış . Gençlik aşkı .
Bana eşimin eski aşkını, görümcem ve yakın arkadaşları anlattı.
Kız için bir sürü romantik jestler yapmış . Emek harcamış yani .
Bir kere bu eski sevgili konusunu masada yemek yerken açtım . İnsanlar eski sevgilisini unutur mu diye ? Gözleri doldu . Eğer çok sevmişse unutamaz dedi .
Bazen hüzünlü şarkılar açıp, alkol alıyor. Yine gözleri doluyor . Neden gözlerin doldu diye sordugumda , eski günler geliyor aklıma diyor .
Bu adam beni kıskanmıyor , bu adam eski sevgilisini unutamadı . Bundan yavaş yavaş emin olmaya başladım .
Ya evlilik terapisti ya da boşanmak . çözüm bu
Sizce ne yapmalıyım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?