Kıskanmayan eş ve eski sevgilisi

Kıskanıp her şeyini kısıtlasa evden çıkarmayıp kıyafet kavgası yapsa da buraya yazardın ve kafayı yerdin söyliyim, bu sevgi değil

Bu ihtimali inanın bende düşündüm . o evlendi ona inat diye
Size(nikahlı eşine)ne yaparsan yap diyebilen bi adam adam değildir.. bence sizde onu koca saymayın adam olamamış size kocalık mı yapacak hayır gelmez o evlilikten de o kocadan da Salın ipini ..

Astrolojiden anlayan varsa , burclarımızı söyleyebilirim

Siz de bu durumu baya yadirgamiyorsunuz yalniz. Adam resmen "istedigin kişiyle naparsan yap" diyor yahu hala burç diyorsunuz, beni kiskanmiyor diyorsunuz. Bu kiskanclik boyutunu bile aşmiş birsey. Adamda duygu yok sifir, terapilik bisey bile yok bana gore hala neyi kurtarmaya ugrasiyorsunuz anlamadim

Kiskanilmamayi asmis boyut adam istediginle ne yaparsan yap diyor sevgisi olan bir insan esine bunu diyemez evlenmek icin evlenmis sanki

Görümcem ve kaynanam eşim hakkında bana dedi ki ; Eski sevgilisiyle ayrıldıktan sonra evlenmeyeceğini söylüyordu. Hayata küsmüstü . Onu nasıl bir bataklıktan çıkardıgını bilmiyorsun çok sağol diyorlardı .

Bu arada görümcem ve kaynanamla aram çok iyi . Allah onlardan razı olsun .

hey allahim cok sevince jestler romantik suprizler mi yapmasi gerekiyormus tamam sizde onun dedigi yapin gidip onla evlensin madem oyleyse tobe yarabbim

Size nasıl davranıyor sevildiğini i hissediyor musunuz ilgili mi, eskiden ben de kıskanç olmayan erkekleri beğenmez pasif derdim ama eşim çok kıskanç bıktırdı beni en iyisi rahat modern Bi erkekle evlenmek kıskanılmak istenecek bişi değil bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…