- 7 Haziran 2019
- 2.459
- 3.454
- 83
- Konu Sahibi emilyproblem
-
Bu ne demek?Bana diyor ki ; istediğin kişiyle ne yapıyorsan yap, özgürsün diyor, seni kıskanmam .
Terapi bu işi kurtarmaz bacım. Adam seni sevmiyor. Yazık değil mi sana. Seni sevmeyen ve değer vermeyen bir adamla ömür geçmez. Bu defteri kapat ve yoluna bak derim. Bu adam yüzünden canından da olursun. Kendi ölmek istiyor olabilir ama senin canını tehlikeye atmaya hakkı yok.Bazen otobanda müzik açıp, yüksek hız yapıyor. Kaza yapacağız yavasla diyorum . Belki ölmek istiyorum diyor .
Bu cok terbiyesizce ama. Evliliginizi bir sorgulayin.Git ne istiyorsan yap ,ukraynada komplexe girersin vs bezdirici politika mi uyguluyor napiyor.Acik acik söylesin ne istiyosa diyesi geliyor insaninBu yaz Ukrayna ve Rusyaya gitti. Ben de geleyim dedim . Senin ne işin var orada . Komplekse girersin dedi . İş için gittiğini söyledi bana .
Barda kavga edip dövmek karakolluk olmak vs bunlar sağlıklı davranışlar değil. Böyle kıskanma olmaz. Bu adam ruhen sağlıklı birine benzemiyor.Beni kıskanıp kıskanmaması onemli değil ama dikkatimi çekti kıskanmaması
çünkü o unutamadıgı eski sevgilisi için , barda kavga edip karakola düşmüş biri . adamları darp etmiş . 2 kişiyi .
Eşini 1 domuz 2 köpek kıskanmazmış.. o bayan anlamış bu adamın ne köpek olduğunu yol vermiş..Senin ilede paravan evlilik yaptı herhalde ? evli olmak için evlenmiş.. Bu durumu kendine kabullendirmen lazım. Bu erkek milleti çok saçma sapan kafa yaşıyor madem sevmiyordun neden evlendin ? defol git sevdiğin kadının kapısında asfalt ol neden insanların canını yakıyorsun.. Bacım bakire olup olmaman sorun değil emin ol ki kendisi çok mu günahsız bunu sorun yapacaksa evlenmiyecekti bu kadar basit..
Boşanmayı düşündüm ama ailem uzakta ve boşanmış kadına olan bakış açısıda ülkemizde malum . Evlilik terapistine gitmek geçiyor kafamda ama kabul eder mi bilmiyorum etmezse son çare boşanam davasını acarım herhalde
Evliymiş , fotoğrafını gördüm onun gerçekten çok güzel kadınEski sevgilisi evli mi pekii ??
Gözlemliyorum şimdi . konuyu açacağım düzelmezseSebep ne söyleyeceksin boşanırken? Önce eşinle konuş, sana her şeyi anlatmasını iste.Çözülemezse en son çözüm boşan bence. Ama daha adama açık açık hiçbir şey dememişsin ki sen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?