• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskanmayan eş ve eski sevgilisi

Size nasıl davranıyor sevildiğini i hissediyor musunuz ilgili mi, eskiden ben de kıskanç olmayan erkekleri beğenmez pasif derdim ama eşim çok kıskanç bıktırdı beni en iyisi rahat modern Bi erkekle evlenmek kıskanılmak istenecek bişi değil bence
Bana karşı ilk başlarda kibardı ama sonra kırıcı olmaya basladı . Bana karsı notr gibi ne cok seviyor nede nefret edıyor , herseyi icinde yasıyor gibi

Senin nişan günü ayrıldığını söyleyen hatta devamlı bu tür konular açan takıntılı üye olduğunu düşünüyorum. Aynı üslupla devamlı bakire olmaman, erkeklerin yara aldığı için sana güvenmemesi adında konular açıyosun. Üzücü durumun.

Herkese merhaba, ben yeni evliyim yaşım 32 yakında 33 olacağım , eşimde 36 yaşına yeni girdi . Haziran 2018de evlendik . 1 yılı geçti .
Sorunlarımızı anlatacağım şimdi ,
Eşim kıskanmıyor beni . Neden beni kıskanmıyorsun diye sorduğumda ? Ne gerek var diyor . Senin neyini kıskanayım diyor.
Senin daha önce bir sürü ilişkin olmuş, Benim daha önce bir sürü ilişkim olmuş . Tecrubeli insanlarız. Kıskansam ne olur kıskanmasam ne olur diyor .

Ben evlenirken bakire değildim . Daha önceki ilişkilerim yüzünden mi beni benimseyemiyor bunu kafama takıyorum . E o zaman neden evlendi benimle .

Bana diyor ki ; istediğin kişiyle ne yapıyorsan yap, özgürsün diyor, seni kıskanmam .

Bir de eski sevgili konusu var . Bunun daha önce unutamadıgı çooook çoook büyük aşkı varmış . Gençlik aşkı .
Bana eşimin eski aşkını, görümcem ve yakın arkadaşları anlattı.
Kız için bir sürü romantik jestler yapmış . Emek harcamış yani .

Bir kere bu eski sevgili konusunu masada yemek yerken açtım . İnsanlar eski sevgilisini unutur mu diye ? Gözleri doldu . Eğer çok sevmişse unutamaz dedi .

Bazen hüzünlü şarkılar açıp, alkol alıyor. Yine gözleri doluyor . Neden gözlerin doldu diye sordugumda , eski günler geliyor aklıma diyor .

Bu adam beni kıskanmıyor , bu adam eski sevgilisini unutamadı . Bundan yavaş yavaş emin olmaya başladım .

Ya evlilik terapisti ya da boşanmak . çözüm bu
Sizce ne yapmalıyım ?
Gercek misiniz insallah degilsinzdir . Git istedgnle istedgini yap hangi turk erkegi der nikahli karisina ????

Kıskanmak hastalıktır ayaklarını bi geçin. Durup durup bişeyler uyduruyorlar. Eşini kıskanmayan tek canlı bir hayvandır. İsmini yazmadım şimdi ban yemek istemiyorum

Senin nişan günü ayrıldığını söyleyen hatta devamlı bu tür konular açan takıntılı üye olduğunu düşünüyorum. Aynı üslupla devamlı bakire olmaman, erkeklerin yara aldığı için sana güvenmemesi adında konular açıyosun. Üzücü durumun.
Konum gercek, ip numaradan adminler bakar.Oyle birsey varsa. O dediğiniz kisi ben degilim.

Valla kıskanmak bana göre sevgi göstergesidir. Ben sevmediğimi kıskanmıyorum naparsa yapsın banane yani. Ama benim olana sevdiğimede kimsenin gözü değemez.. Şimdi dicem bitek domuz eşini kıskanmazmış, olmayacak :kahve:
Kesinlikle. Seven kıskanıyor bende derdim çok rahatım hiç kıskançlığım yok diye sonra bir aşık oldum gördüm rahatlığı

Evlenirken bakireydim ve esim de beni kiskanmiyor. Acaba bakire olduğum icin olabilir mi??

Evet kocamin ilgi sevgisi ve kiskanmamasi kesinlikle bunla alakali .:(

Evlenirken bakireydim ve esim de beni kiskanmiyor. Acaba bakire olduğum icin olabilir mi??

Evet kocamin ilgi sevgisi ve kiskanmamasi kesinlikle bunla alakali .:KK43:
Utanmıyor musunuz benle dalga geçmeye ?

Yahu hanımlar mesele bakire oldum olmadım değil, konu sahibi de sanırım belli detayları vermiş konuyu değerlendirebilelim diye. Hemen oraya takılmayın bence.

Şimdi siz flört ederken nasıldı bu adam? Yine böyle umursamaz mıydı?

Bir de görümcemle aram iyi demişsiniz ama kardeşini ve gelinini seven eskileri deşmez bu şekilde. İkisine de kıyamaz. Çok güvenmeyin derim yine de.

Adamın eski sevgilisi ile tam ayrılma sebebi ne?

İntikam mevzuu falan varsa ve ondan alamadı ise intikamını, kurban olarak bilinçaltında sizi seçmiş olabilir?

Eşinizin burcu Koç mu? Sizinkini tahmin edemedim henüz çok done yok çünkü konuda.

Once bir konu da anlaşalım. Kıskanmak bir benimseme belirtisi yada sevgi işareti değildir. Kıskanmak bir hastalıktır. Ve evet ilk büyük aşk hiç bir zaman unutulmaz. Zaman içinde duygular değişir aşk olarak değilde kanayan bir yaraya dönüşür sonra zamanla kabuk bağlar. Acısı azalır. Birgun sadece izini gördüğünde hatırlar hale gelirsin. Bu durumu aşabilirmisiniz işte bence asıl soru bu?

kiskanmak hastalik o ayri mesele amaaa eski sevgili muhabbeti gectiginde esimin gözleri dolcak.o gözleri oyarim. kirpiklerini tek tek yolarim! hic kislanc degilimdir :)
Evet ben de sizin gibi hiiic kiskanmam. :))

Konu ilginc unutamadiysa gençlik askini neden evlenmis. 36 yasindaki adamin gençlik aski 20 yil öncedir ne askiymis bu

Şimdi ablacım kim ne derse desin erkek doğası kıskanç ve rekabetçi. Bir kadına karşı zerre his taşıyorsa bile başka herifle görse hemen kıskanır, bozulur.
Bir şehir efsanesi var ya, Avrupalı erkek kıskanmaz diye o koca bir yalan. benim ex flört Hansgillerdendi yani normalde bayağı rahat bir millet, kültür biliyorsunuz ama o bile o herifle niye konuştun diye çemkirmişti bana. Başka örnek vereyim, şimdilerde flört ettiğim herifi arkadaş olarak tanıdım önce aramızda romantik bir durum yoktu. O zaman evlilik için, karım ufak tefek flört etse göz yumarım evlilikte bazı şeyleri tolere etmek gerek vb ılık ılık konuşmuştu, ben de Avrupalı erkeğim havalarında (kendisi Türk). Daha sonra biz flört etmeye başladık ama net bir yaklaşımda bulunmamıştı. Ofisten başka bir adam yazıldı bana ilgi gösterdi, o zaman bana çok çok kızmıştı yüz vermediğim halde ve aramizda net bir sey olmadigi halde.

Kıssadan hisse, kıskanmak erkek yaratılışında var kardeşim.

Bana diyor ki ; istediğin kişiyle ne yapıyorsan yap, özgürsün diyor, seni kıskanmam .

Burayı okuduğumda dedim ki, önceden de deneyimleri olmuş artık salmış gitmiş hani umru değil. İnsan çok üzülünce, ayrılık yasayınca bir noktadan sonra hissizleşiyor ne seviniyor, ne üzülüyor.

Bir de eski sevgili konusu var . Bunun daha önce unutamadıgı çooook çoook büyük aşkı varmış . Gençlik aşkı .
Bana eşimin eski aşkını, görümcem ve yakın arkadaşları anlattı.
Kız için bir sürü romantik jestler yapmış . Emek harcamış yani .

Bir kere bu eski sevgili konusunu masada yemek yerken açtım . İnsanlar eski sevgilisini unutur mu diye ? Gözleri doldu . Eğer çok sevmişse unutamaz dedi .

Sonra burayı okudum, adam hissizleşmemiş hisleri yerinde gayet ama size karşı bir hissiyatı yok. Adam belli ki berikiyi seviyor. Sizi sevmiyor gibi geldi bana. üzülmenizi istemem ama siz tanımadan evlilik yapmışsınız, bunları evlenmeden önce sormalıydınız. Ya da evlenmeden önce de farkındaydınız ama iş bozulmasın diye göz yumdunuz artık sevgisizliğie ilgisizliğe katlanamıyorsunuz

Valla kim ne derse desin seven kıskanır arkadaş yaa

Kiskanmak var, kiskanmak var. Tabi ki "git kiminle naparsan yap, ne yaşarsan yaşa" seviyesindeki kiskanmamayi, umursamazligi kimse normal görmez saniyorum ama giydigi kiyafete karişmayi, durduk yere ona yan baktin, buna gözün kaydi diyip, evde perde actirmayan, disari cikartmayan adamlarin durumlarina da kiskanclik diyoruz ki ortada herhangi birsey yokken zirt pirt kiskanmak kisitlamak sevgi degildir.
Bu yüzden bu denli genelleyip seven kiskanir diyemiyorum ben.

Konu sahibinin eşinin durumu bambaşka birsey zaten sevmeden evlenmiş muhtemelen. Konu sahibi, adam için birsey ifade etmiyor sokaktan biri gibi, kiskanip kiskanmama boyutunu aşmiş birsey.

Back