• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskanmayan eş ve eski sevgilisi

Görümcem ve kaynanam eşim hakkında bana dedi ki ; Eski sevgilisiyle ayrıldıktan sonra evlenmeyeceğini söylüyordu. Hayata küsmüstü . Onu nasıl bir bataklıktan çıkardıgını bilmiyorsun çok sağol diyorlardı .

Bu arada görümcem ve kaynanamla aram çok iyi . Allah onlardan razı olsun .
Sevgiliyken nasıldı mesela evlilik hazırlıklarında isteklimiydi ev için alışveriş yaparken vs

Bazen otobanda müzik açıp, yüksek hız yapıyor. Kaza yapacağız yavasla diyorum . Belki ölmek istiyorum diyor .
Ya bi yürü git deseydin çok sinir oldum şu ergence sözlere ya da arabesk desem daha doğru olur.Madem aklında ölüm vardı bi köşeye oturup ölümü bekleseydi ama yook olurmu illa birilerinin hayatinida mahvedicekler .bu adam sizi zerre tınlamıyor şimdide siz aynısını yapin bakalım napacak bu modeller sevdiğiyle kavuşsada ölecek bir sebep bulurdu emin olun adamın derdi eski sevgiliden ziyade hasta ...

Istedigin kisiyle ne yapiyorsan yap ozgursun ne demek ya. Kiskanmaktan ote bir sorun boyle soylemesi. Sizi sevmeyen birinin yaninda durmayin bence yazik size.

Herkese merhaba, ben yeni evliyim yaşım 32 yakında 33 olacağım , eşimde 36 yaşına yeni girdi . Haziran 2018de evlendik . 1 yılı geçti .
Sorunlarımızı anlatacağım şimdi ,
Eşim kıskanmıyor beni . Neden beni kıskanmıyorsun diye sorduğumda ? Ne gerek var diyor . Senin neyini kıskanayım diyor.
Senin daha önce bir sürü ilişkin olmuş, Benim daha önce bir sürü ilişkim olmuş . Tecrubeli insanlarız. Kıskansam ne olur kıskanmasam ne olur diyor .

Ben evlenirken bakire değildim . Daha önceki ilişkilerim yüzünden mi beni benimseyemiyor bunu kafama takıyorum . E o zaman neden evlendi benimle .

Bana diyor ki ; istediğin kişiyle ne yapıyorsan yap, özgürsün diyor, seni kıskanmam .

Bir de eski sevgili konusu var . Bunun daha önce unutamadıgı çooook çoook büyük aşkı varmış . Gençlik aşkı .
Bana eşimin eski aşkını, görümcem ve yakın arkadaşları anlattı.
Kız için bir sürü romantik jestler yapmış . Emek harcamış yani .

Bir kere bu eski sevgili konusunu masada yemek yerken açtım . İnsanlar eski sevgilisini unutur mu diye ? Gözleri doldu . Eğer çok sevmişse unutamaz dedi .

Bazen hüzünlü şarkılar açıp, alkol alıyor. Yine gözleri doluyor . Neden gözlerin doldu diye sordugumda , eski günler geliyor aklıma diyor .

Bu adam beni kıskanmıyor , bu adam eski sevgilisini unutamadı . Bundan yavaş yavaş emin olmaya başladım .

Ya evlilik terapisti ya da boşanmak . çözüm bu
Sizce ne yapmalıyım ?

Ağzım açık ben şok .. Ya nereden tutsak elimizde kalır.

1- Siz neden eskilerinizi bu kadar birbirinize anlatıyorsunuz?
2- Görümce ve arkadaşlar neden eşinin efsane aşkını size anlatıyor?
3- Evlendikten sonra siz neden eskiyi bu kadar karıştırıyorsunuz?
4- Bu adamın nesini beğendiniz de evlendiniz?

Bana abartiyorsun gibi geldi bende kimseyi dusunmememe ragmen hüzünlü şarkılar dinlerim her erkek kiskanc degil bazilari kiskanmiyor. Ortada kesin bir sey yok o yuzden rahat ol biraz

5 aylık flört evlenmek için çok erken.Anlattıklarınızdan böyle bir erkeğin fake olduğunu düşünmeye başladım.Eğer gerçekse arkanıza bakmadan kaçın.Nedenini de diğer arkadaşlar anlatmış zaten.

Bu ihtimali inanın bende düşündüm . o evlendi ona inat diye
Yok oyle dusunme sonucta senle 5 yıl cıkmıs onla bıtırdıkten sonra. Sennle cıkmayada bılırdı yıllarca onu beklıyedebılırdı. Inadına bır evlıkık yapsa gıder ılk buldugu kızla dogru duzgun sevglılık yasamadan nıkahı basardı. Hepımız gecmısımzde bırı ıcın bıseyler yapıyoruz sende bekaretını vermıssın bır kadın ıcın onemlı bısey bu. O 2 adam dovmus ne olacak, kendı gecmısımızdede bırılerı bızım ıcın bırını sıkıstıyor ya da dovuyor bunşar obemsız bunlar oluylr dıye onu unutamadıgı anlamına gelmez. sen ilk bekaretını esınlemı yasadın baskasylamı bılmem ama dıyelm baskasıyla yasadın sımdı sende o adamı unutamaman gerek soncta o senn ılkın olmus ılk kadınlıgı onunla tadmıssın. Ama gel gorkı ne yasarsannyasa unutmussun. Esınde muhtemelen onu demek ıstıyor kıskanmakta evlılıkte evet nasılsa guvenıyor esıne yapmayacagnı bılıylr o yuzfen kıskanacak bır durum bulamıyordur. Ne ıs yapıuor yurtdısına falan gıdıp? Yanı ısı ne uzerıne sehur dısına falan gıdıyorsa ne bıleym o durumda arayın suteklı acmıyorsa olay cıkarın hayırdır dıyın yanı. Sız napıyosunuz o acmayınca bıdaha aramıuor musunuz esınızı dısardayken? Yerınde olsam ben de onun kıskanmasını saglıycakseylrr yaparım ha tabıkı erkekle gorusup konusma dehıl mesela eskosınden daha cok ozenırım kendıme. Daha cok suslenırım dısarı tek cıkabılıuorsanız bır gun tekk cıkın ne bıleym bırgun tuhafıyeye gıdın bırgın kuafore falan gıdıcem dıyın yanı onun gelmemesı gereken bıyere. Iyıce suslenıp puslenın dar kıyafetler vucud hatlarunızı bellı eden seyler alımlı makyajlar. Bırazda gec gelın eve. Ozaman sızın uzerınıze dusmeye baslar dıye dusunuyorm. Bu kadın boyle degldı noldu ustune basına dıkakt cekıcı takılmaya basladı dıye bu defa o sızı kıskanır. Madem kımle ne yaparsan yap demeyı bılıyor ozaman kendısınun yannda bile hıc ozenmedıgı karısı suslenıp puslenıp nereye gıdıyor dıye tutussun.

Back