Ne demek istedigimi anlamadiki mevzu bikini degil neyse kapansin konu iyi gecelermayo haşema mayokini duydum da bikini içlerinde en açık olanıdır ve bikinin kapalısı yoktur yani
Senin kafandan iyidir terbiyesizlesme gerek yok iyi geceler
He canim heBuraya gelip konu açıyorsanız yapılan yorumlara açık olacaksınız.
Terbiyesizleşen sizsiniz.
Sizene benim nickimden?
Bikinin açık bir şey olduğunu bilerek, eşim buna hiç açık demiyor demek kafanın benden güzel olduğunu gösteriyor evet.
Neyse diğer arkadaşlara katılıyorum.
Kıskanılacak biri değilsiniz heralde.
Eşin seni çok çekici bulmuyor demek ki yoksa kesin kıskanırdı.
Den önce bir evlen sonra katilirsin sohbeteBuraya gelip konu açıyorsanız yapılan yorumlara açık olacaksınız.
Terbiyesizleşen sizsiniz.
Sizene benim nickimden?
Bikinin açık bir şey olduğunu bilerek, eşim buna hiç açık demiyor demek kafanın benden güzel olduğunu gösteriyor evet.
Neyse diğer arkadaşlara katılıyorum.
Kıskanılacak biri değilsiniz heralde.
Eşin seni çok çekici bulmuyor demek ki yoksa kesin kıskanırdı.
3-4 ay sevgili olduk 1 sene nişanlı kaldık 8 aylık evlıyım ve eşimim beni kıskandığını bilmem hiç öyle bı konu gecmediArkdaşlar kıskanclik hakkında ne düşünüyorsunuz benim eşim beni hiç kıskanmıyor. Yeni evliyken bile.tuhaf değilmi? Insan sevdiğini birazda olsa kıskanmaz mi?
2 çocuğunuz varken nasıl yeni evlisiniz?Ama gece aksam bile cikarim ben arkadaslarimla ve 2 cocgumuz var bilir nerde oldugumu kiminle oldugumu öyle gitme etme demez
Demek.kimse.kimsenin sahibi degilbenim eşimde rahat ötesi, bazen şok ediyor beni.. hatta bir keresinde ortak bir arkadaşımız demişti.. eşine öküz gibi baktıklarında hiç mi rahatsız olmuyorsun diye.. eşimde herkes şansını denesin isterse sonuçta kimse kimsenin sahibi değil gibi bir şey dedi(insan biraz sahiplenir, çok patavatsız). ondan sonra bir kavga bir kavga tabi eve gidince. Sonrasında özür diledi tabi ki öyle demek istememiş, sonuçta o varken kim ne yaparsa yapsın benim gözüm ondan başkasını görmezmiş, kelimeleri doğru kullanmamış falan filan.. ben biliyorum beni çok sevdiğini, sanırım çok güvendiğinden kıskanmıyor herhalde sende de durum aynı :)
Herkesin yapısı farklıdır. Kıskanan insan seven insandır sözüne inanmıyorum. Kimisi sever kıskanır, kimisi sever kıskanmaz. Tamamen kişisel farklılık. Kafana takman gereken bir husus değil, ne güzel rahatsın işte, tadını çıkar.Arkdaşlar kıskanclik hakkında ne düşünüyorsunuz benim eşim beni hiç kıskanmıyor. Yeni evliyken bile.tuhaf değilmi? Insan sevdiğini birazda olsa kıskanmaz mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?