• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kiskanclik

Aman sorma sinir oluyorum icimde kaliyo hersey istedigimi giyemiyorum yokkicini örtcek şeylergiyceksin yok makyaj yok parfümüme bile karisir çok kotu bi durum yani sen yat kalk dua et ne guzel valla rahatsin ohhhhh
Parfüm mu oha abartmis seninkide yani

Aman sorma sinir oluyorum icimde kaliyo hersey istedigimi giyemiyorum yokkicini örtcek şeylergiyceksin yok makyaj yok parfümüme bile karisir çok kotu bi durum yani sen yat kalk dua et ne guzel valla rahatsin ohhhhh
Aslinda böLe insanalar kendileri bakiOrlar baskalarina ondan öyleler . Daha deminde biri yazmisti. Cok karisanlar en capkinlari

Benimkide hiç kıskanmaz . Bnce sus Allahtan belanı isteme :D :D

Aslinda böLe insanalar kendileri bakiOrlar baskalarina ondan öyleler . Daha deminde biri yazmisti. Cok karisanlar en capkinlari
Heeee kız valla cok dogru dedin yeminle :) suslu puslu bi kadin gorsunler nasil bakarlar amannn cok dertliyim valla

Benimki de kıskanmaz. Özgürlüğüme müdahale etseydi kahrolurdum. İkizler burcuyum ne de olsa. Bazen kıskansın diye oyunlar oynarım neyse sanki. Sanırım kıskanılmak hoşumuza gidiyor. Erkekleri delirtmek ruhumuzda var galiba :)))

Yedı yıllık evliliğimde bır kez olsun kıskanılmadım desem yeridir. Kıskanılacak bir durum yok ki ortada.. Gittiğimiz tatil yerinde " babanız mı" diye soru da gelmiştir bana :) yok adam kıskanmıyor , biraz fazla mı medeni ne :) bilirim beni sever, sayar.. Bilmediğim bir yere koysam seni gözüm arkada kalmaz senden yana der. Bu konuda şanslısınız, kıskanılmak çok da katlanılır şey olmasa gerek.Kafaya takılacak bir durum değil, evliliğinizin tadını çıkarın. Şahsen beni kıskanmıyor acaba sevmıyor mu diye soru gelmedi aklıma.

Yedı yıllık evliliğimde bır kez olsun kıskanılmadım desem yeridir. Kıskanılacak bir durum yok ki ortada.. Gittiğimiz tatil yerinde " babanız mı" diye soru da gelmiştir bana :) yok adam kıskanmıyor , biraz fazla mı medeni ne :) bilirim beni sever, sayar.. Bilmediğim bir yere koysam seni gözüm arkada kalmaz senden yana der. Bu konuda şanslısınız, kıskanılmak çok da katlanılır şey olmasa gerek.Kafaya takılacak bir durum değil, evliliğinizin tadını çıkarın. Şahsen beni kıskanmıyor acaba sevmıyor mu diye soru gelmedi aklıma.
Neden babaniz mi diye soruyorlar cok tuhaf ve benu rahatsiz ederdi

Benimki de kıskanmaz. Özgürlüğüme müdahale etseydi kahrolurdum. İkizler burcuyum ne de olsa. Bazen kıskansın diye oyunlar oynarım neyse sanki. Sanırım kıskanılmak hoşumuza gidiyor. Erkekleri delirtmek ruhumuzda var galiba :)))
Biraz olsa iyi olur bence acicik☺☺☺

Kıskanılmamaktan şikayet eden kadın görünce :KK57: böyle oluyorum. Onu giyme buraya gitme deyince seviyor mu oluyor yani? Bikiniyi de sanki çıplak denize giriyormuşsunuz da eşiniz kızmıyormuş gibi yazmışsınız. Denizde,tatilde bikini dışında bir şey giyseniz daha çok dikkat çekersiniz emin olun.

Benim eşimde isteksizlikte var cinsel anlamda kiskan
Kıskanılmamaktan şikayet eden kadın görünce :KK57: böyle oluyorum. Onu giyme buraya gitme deyince seviyor mu oluyor yani? Bikiniyi de sanki çıplak denize giriyormuşsunuz da eşiniz kızmıyormuş gibi yazmışsınız. Denizde,tatilde bikini dışında bir şey giyseniz daha çok dikkat çekersiniz emin olun.
Ya aslinda olay bikinimdegil öyle.baska birsey gelmedi aklima hic kiskanmiyor. Dogum uzman doktorum erkek misal hixc umrunda dgl bir kere olsun bayana git demez. Cinselde isteksiz bir erkek. Faula taktim kafama galiba

Benim eşimde isteksizlikte var cinsel anlamda kiskan

Ya aslinda olay bikinimdegil öyle.baska birsey gelmedi aklima hic kiskanmiyor. Dogum uzman doktorum erkek misal hixc umrunda dgl bir kere olsun bayana git demez. Cinselde isteksiz bir erkek. Faula taktim kafama galiba

Cinsel isteksizliği konusunda bişey diyemem ama bu bahsettiğin şeyler zaten normal olan şeyler. Benim de jinekoloğum erkek, bunu eşimin sorun edeceği aklımın ucundan geçmedi şimdiye kadar, o da sorun etmedi. Bizde de yoktur kıskançlık hiç, sadece giyim konusunda değil her konuda. Cinsel hayatla bir alakası olduğunu sanmıyorum. Bu yönde bir probleminiz varsa doktora görünmeyi teklif edin eşinize.

Son düzenleme:
Kıskanan erkekler için ,Kişi kendinden bilir her işi diyenler Acaba basit bir cep telefonunuzu ulu orta bir yerde bıraksanız ve bir kişide eline alsa tepkiniz ne olurdu?!
Bana göre abartmamak kaydıyla kıskanılmak, değer verildiğini sevildiğini gösterir nitekim cep telefonunu bile özeli olup yabancı birisine teslim etmeyen bir erkek mahremi hayat arkadaşı dünyası olan Kadınını basit bir sıradan eşya olan cep telefonu kadar bile önem vermeyecekse ve onu sahiplenip koruyup kollamayacak sa nerede kaldı bunun sevgisi ve sahiplenmesi?:KK12:

Arkdaşlar kıskanclik hakkında ne düşünüyorsunuz benim eşim beni hiç kıskanmıyor. Yeni evliyken bile.tuhaf değilmi? Insan sevdiğini birazda olsa kıskanmaz mi?
benim eşim çok kıskanç bende kıskancım kıskanılmak güzel ama dozundaysa benm bazen bunaldıgım oluyor

Back
X