Ne demek istedigimi anlamadiki mevzu bikini degil neyse kapansin konu iyi gecelermayo haşema mayokini duydum da bikini içlerinde en açık olanıdır ve bikinin kapalısı yoktur yani
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kiskanclik
- Konu Sahibi Rabia811
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 24 Eylül 2014
- 4.217
- 8.682
- 108
Senin kafandan iyidir terbiyesizlesme gerek yok iyi geceler
Buraya gelip konu açıyorsanız yapılan yorumlara açık olacaksınız.
Terbiyesizleşen sizsiniz.
Sizene benim nickimden?
Bikinin açık bir şey olduğunu bilerek, eşim buna hiç açık demiyor demek kafanın benden güzel olduğunu gösteriyor evet.
Neyse diğer arkadaşlara katılıyorum.
Kıskanılacak biri değilsiniz heralde.
Eşin seni çok çekici bulmuyor demek ki yoksa kesin kıskanırdı.
He canim heBuraya gelip konu açıyorsanız yapılan yorumlara açık olacaksınız.
Sizene benim nickimden?
Bikinin açık bir şey olduğunu bilerek, eşim buna hiç açık demiyor demek kafanın benden güzel olduğunu gösteriyor evet.
Den önce bir evlen sonra katilirsin sohbeteBuraya gelip konu açıyorsanız yapılan yorumlara açık olacaksınız.
Sizene benim nickimden?
- 13 Mayıs 2015
- 355
- 143
- 18
benim eşimde rahat ötesi, bazen şok ediyor beni.. hatta bir keresinde ortak bir arkadaşımız demişti.. eşine öküz gibi baktıklarında hiç mi rahatsız olmuyorsun diye.. eşimde herkes şansını denesin isterse sonuçta kimse kimsenin sahibi değil gibi bir şey dedi(insan biraz sahiplenir, çok patavatsız). ondan sonra bir kavga bir kavga tabi eve gidince. Sonrasında özür diledi tabi ki öyle demek istememiş, sonuçta o varken kim ne yaparsa yapsın benim gözüm ondan başkasını görmezmiş, kelimeleri doğru kullanmamış falan filan.. ben biliyorum beni çok sevdiğini, sanırım çok güvendiğinden kıskanmıyor herhalde sende de durum aynı :)
- 6 Eylül 2008
- 8.251
- 4.994
- 373
3-4 ay sevgili olduk 1 sene nişanlı kaldık 8 aylık evlıyım ve eşimim beni kıskandığını bilmem hiç öyle bı konu gecmediArkdaşlar kıskanclik hakkında ne düşünüyorsunuz benim eşim beni hiç kıskanmıyor. Yeni evliyken bile.tuhaf değilmi? Insan sevdiğini birazda olsa kıskanmaz mi?
ama örneğin arkadaşlarla akşam dışarı çıkarım ve mutlaka saat başı hatta bazen 40 dk bir arar napıyorsun diye sorar sık arar yani ama dışarıda çıkma demez.
kıyafet konusundan hıç bişey demez sen biliyorsun zaten der :) tabıkı bende zaman zaman sorguluyorum bu ADAM beni niye kıskanmıyor diyorum oda bana sen delimisin bir kıskançlıklara başlarım cehennem yaşarsın diyor
2 çocuğunuz varken nasıl yeni evlisiniz?Ama gece aksam bile cikarim ben arkadaslarimla ve 2 cocgumuz var bilir nerde oldugumu kiminle oldugumu öyle gitme etme demez
Demek.kimse.kimsenin sahibi degilbenim eşimde rahat ötesi, bazen şok ediyor beni.. hatta bir keresinde ortak bir arkadaşımız demişti.. eşine öküz gibi baktıklarında hiç mi rahatsız olmuyorsun diye.. eşimde herkes şansını denesin isterse sonuçta kimse kimsenin sahibi değil gibi bir şey dedi(insan biraz sahiplenir, çok patavatsız). ondan sonra bir kavga bir kavga tabi eve gidince. Sonrasında özür diledi tabi ki öyle demek istememiş, sonuçta o varken kim ne yaparsa yapsın benim gözüm ondan başkasını görmezmiş, kelimeleri doğru kullanmamış falan filan.. ben biliyorum beni çok sevdiğini, sanırım çok güvendiğinden kıskanmıyor herhalde sende de durum aynı :)
anaokulortmeni
Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 22 Ocak 2015
- 83
- 37
- 98
- 30
seni çok iyi anlıyorum bazen kıskanılmayı bende bekliyorum ama bence bu bize sunulan bir kalıp olmuş kıskanmıyorsa sevmiyor net diye düşünüyoruz oysa ne güzel kafamız rahat bize güvenen bir adam var onu yapma bunu yapma onu bunu giyme diyen biri yok denize haşemayla sokan bir eşin olsa daha mı mutlu olacaktın o zamanda eşim beni çok sıkıyor diye konu açacaktın :) bence bu durumun tadını çıkar ben çok iyi biliyorum eşini kapatıp ona buna öküz gibi bakanı o yüzden takılma bence böyle bir şeye
- 19 Nisan 2009
- 23.601
- 17.909
- 498
kıskançlık deyince bile tüylerim diken diken oluyor. eski nişanlım beni o kadar gereksiz kıskanırdı ki, şuan kimlerle nereye gidiyorsun dense dikenlerim çıkıyor kıskançlıktan çekmeyen kıskanılmak istiyor sanırım. ama sevgilim bana önün açık dese inadına daha çok açacak kadar bıkmışım bu durumdan, bence benim gibi ruh hastası olmamak için kıskanılmamanın tadını çıkarın
cok ilginc
böyle düsünen kadinlarin psk anlamak benim icin cok güc
saglikli bir kadin neden kiskanilmak ister ?
neden esi giydigine yedigine karissin ister ?
sizi bilmem ama normal bir adamla evlisiniz
akli hali beni düsündürürdü
kiskanclik hastalikli ruhtur
buna özenmenize anlama veremedim
ve kiskanclik asla ve asla sevgi göstergesi degildir
böyle düsünen kadinlarin psk anlamak benim icin cok güc
saglikli bir kadin neden kiskanilmak ister ?
neden esi giydigine yedigine karissin ister ?
sizi bilmem ama normal bir adamla evlisiniz
akli hali beni düsündürürdü
kiskanclik hastalikli ruhtur
buna özenmenize anlama veremedim
ve kiskanclik asla ve asla sevgi göstergesi degildir
- 25 Temmuz 2013
- 2.856
- 2.811
- 158
Tamam kıskanmak sevginin ölçütü değildir okey ama işte sevgilinize sarkıntılık yapan kızlara da hoşgörü göstermek (veya tam tersi ) ve "ben sana güveniyorum,kıskanmıyorum,sorun yok " dememeli insan ya.
Yani ben olsam demem,tabi ortalığı ayağa kaldırmam veya ona belli etmek istemesem etmem ama içten içe kıskanırım mutlaka.Ne bileyim bu insanın doğasında var gibi geliyor bana.Ben olsam illaki kıskanırım ,içten gelen bir şey.
Yani ben olsam demem,tabi ortalığı ayağa kaldırmam veya ona belli etmek istemesem etmem ama içten içe kıskanırım mutlaka.Ne bileyim bu insanın doğasında var gibi geliyor bana.Ben olsam illaki kıskanırım ,içten gelen bir şey.
- 14 Ekim 2014
- 3.265
- 3.577
- 168
Herkesin yapısı farklıdır. Kıskanan insan seven insandır sözüne inanmıyorum. Kimisi sever kıskanır, kimisi sever kıskanmaz. Tamamen kişisel farklılık. Kafana takman gereken bir husus değil, ne güzel rahatsın işte, tadını çıkar.Arkdaşlar kıskanclik hakkında ne düşünüyorsunuz benim eşim beni hiç kıskanmıyor. Yeni evliyken bile.tuhaf değilmi? Insan sevdiğini birazda olsa kıskanmaz mi?
- 2 Aralık 2011
- 2.939
- 8.881
- 408
Benim esim de kiskanc degil.
Birakin evliligin ilk donemlerini, gorusmeye yeni yeni basladigimiz arkadas/sevgili arasi bir sey oldugumuz donemde bile bana sabaha kadar mesaj atan, ilani ask eden, arayan birine dahi o kim demedi bile :)
O vakit sasirmistim bu ne, diye ancak zamanla baktim ki bana asiri guveniyor.
Kendisi de fesat biri degil, gozu disarda degil simdilik ve 5 senedir ancak ilerisini bilemem tabii.
Demem o ki kiskanmiyorsa bu mutluluktur bence.
Birakin evliligin ilk donemlerini, gorusmeye yeni yeni basladigimiz arkadas/sevgili arasi bir sey oldugumuz donemde bile bana sabaha kadar mesaj atan, ilani ask eden, arayan birine dahi o kim demedi bile :)
O vakit sasirmistim bu ne, diye ancak zamanla baktim ki bana asiri guveniyor.
Kendisi de fesat biri degil, gozu disarda degil simdilik ve 5 senedir ancak ilerisini bilemem tabii.
Demem o ki kiskanmiyorsa bu mutluluktur bence.
- 9 Ağustos 2014
- 998
- 887
- 333
- 44
Benim esim cok kiskanctir ama benim hosuma gidiyor. Oyle kavga gurultulu bir kiskanclik degil. Coook tatlidir. Mesela alisverise gideriz,dekolteai falan varsa,onun rengi hic guzel degil,bunun modeli hoa degil. Bak bu sana daha cok yakisir,hatirim icin bunu al cok yakisti falan der. Tabi onda dekolte yok :))))
Ya daha bisyru sey var bence kiskanilmak cok guzel bir duygu. Psikopatlik dereceainde olmadigi surece,eaim cok kiskanc ama tatli kiskanclardan. Guya kiskanmiyor gibi yapiyor ama sozleri hareketleriyle cam deviriyor cok tatli :)))
Ya daha bisyru sey var bence kiskanilmak cok guzel bir duygu. Psikopatlik dereceainde olmadigi surece,eaim cok kiskanc ama tatli kiskanclardan. Guya kiskanmiyor gibi yapiyor ama sozleri hareketleriyle cam deviriyor cok tatli :)))
- 27 Şubat 2008
- 9.939
- 12.714
- 823