Ben ztn cok acik giyinmem.yerin göre yani öyle giyerim.Bu arada eğer bir adam şu sana bakar açık giyinme bu laf atar kolunu kapat vs...tarzı kısıtlamalar getiriyorsa hep derim kişi kendinden bilirmis işi.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kiskanclik
- Konu Sahibi Rabia811
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 21 Aralık 2009
- 25.770
- 28.943
- 798
Ben senin ya da esin için demedim zaten.Ben ztn cok acik giyinmem.yerin göre yani öyle giyerim.
Biliyorum. Hz ali bile ne demis kiskanmiya erkekten hayir gelmez.bence dozunu kacirmdan acicik söyle güzel olurdu cok az☺☺☺☺Ben senin ya da esin için demedim zaten.
Inan hic yok.bende ayniyim kiskanmiyorum.eşimi 1000 bayanla bir odaya soksan kiskanmam güveniyorum.gercekten böyle. Hadi ben bayanim ona ne oluyor☺☺☺ almanya işin şakasiydi sonucta türküz ☺☺☺Yeni evliyken hiç kıskanmaması pek hayra alamet değil.
Belki de içinden kıskanıyordur da dışa vurmayı kendine yakıştıramıyordur Almanyada dogma büyüme olduğu için :)
Yahu yabancılarda bile vardir kiskanmak.
- 2 Eylül 2007
- 17.023
- 12.634
- 823
Yani dertsiz başima dert ariyorum galibaEşin son derece olgun ve medeni bir adammış bravo doğrusu...
- 21 Mayıs 2015
- 122
- 31
- 13
- 34
Canim benim bende kiskancliktan bunalmis bi insani.herseyin fazlasi bitiriyo insani.ama tabi yerine gore kiskanmali insan kiskanmaninda bi yeri var.hicmi kiskanmiyo anlamadimArkdaşlar kıskanclik hakkında ne düşünüyorsunuz benim eşim beni hiç kıskanmıyor. Yeni evliyken bile.tuhaf değilmi? Insan sevdiğini birazda olsa kıskanmaz mi?
- 10 Aralık 2012
- 1.778
- 891
- 83
ayol rahat batıyo kadınlara sanırsam. kıskançlık art niyetten gelir bence. tam tersine sevinmelisin, sana güveniyo ve bir erkek olarak kalbi temiz ki diğer erkeklerin de kendisi gibi olduğunu düşünüyorArkdaşlar kıskanclik hakkında ne düşünüyorsunuz benim eşim beni hiç kıskanmıyor. Yeni evliyken bile.tuhaf değilmi? Insan sevdiğini birazda olsa kıskanmaz mi?
Yok hic yani ben fark etmedim hicCanim benim bende kiskancliktan bunalmis bi insani.herseyin fazlasi bitiriyo insani.ama tabi yerine gore kiskanmali insan kiskanmaninda bi yeri var.hicmi kiskanmiyo anlamadim
- 21 Mayıs 2015
- 122
- 31
- 13
- 34
Ayyy ne guzel iste keske benimkide oyle olsa okadar kotu biseyki istedigini giyememek dua et bence boyle bir eşin var.ben oturup agliyorum bazen.bana guvenmiyomu acaba dyorm ama alakasi yok yapi meslesi yetistirme tarziYok hic yani ben fark etmedim hic
- 2 Eylül 2007
- 17.023
- 12.634
- 823
Aynen öyleYani dertsiz başima dert ariyorum galiba
Kızlar yazmış zaten, kıskançlık sevgi göstergesi değil bir karakter sorunudur.
- 28 Mart 2013
- 760
- 136
- 123
Sana güveniyordurArkdaşlar kıskanclik hakkında ne düşünüyorsunuz benim eşim beni hiç kıskanmıyor. Yeni evliyken bile.tuhaf değilmi? Insan sevdiğini birazda olsa kıskanmaz mi?
Galiba öyle yok karismaz yani arkdaslarimi ztn taniyor bir yere gidince karismaz öyle giIm desen ztn normal giyiniyorum . Ama gece aksam bile cikarim ben arkadaslarimla ve 2 cocgumuz var bilir nerde oldugumu kiminle oldugumu öyle gitme etme demezAyyy ne guzel iste keske benimkide oyle olsa okadar kotu biseyki istedigini giyememek dua et bence boyle bir eşin var.ben oturup agliyorum bazen.bana guvenmiyomu acaba dyorm ama alakasi yok yapi meslesi yetistirme tarzi
Aynen öyle☺☺☺☺haklisin.Biz kadınlar boyleyiz işte kiskanirlar neden kiskaniyo kiskanmazlar neden kiskanmiyo cok deliyiz biz ya :)
Seninki cok karisiyor galiba oda kötü en güzeli ortasi bu işinBiz kadınlar boyleyiz işte kiskanirlar neden kiskaniyo kiskanmazlar neden kiskanmiyo cok deliyiz biz ya :)
- 21 Mayıs 2015
- 122
- 31
- 13
- 34
Aman sorma sinir oluyorum icimde kaliyo hersey istedigimi giyemiyorum yokkicini örtcek şeylergiyceksin yok makyaj yok parfümüme bile karisir çok kotu bi durum yani sen yat kalk dua et ne guzel valla rahatsin ohhhhhSeninki cok karisiyor galiba oda kötü en güzeli ortasi bu işin