• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kiskanclik

Yeni evliyken hiç kıskanmaması pek hayra alamet değil.
Belki de içinden kıskanıyordur da dışa vurmayı kendine yakıştıramıyordur Almanyada dogma büyüme olduğu için :)

Yahu yabancılarda bile vardir kiskanmak.

Yeni evliyken hiç kıskanmaması pek hayra alamet değil.
Belki de içinden kıskanıyordur da dışa vurmayı kendine yakıştıramıyordur Almanyada dogma büyüme olduğu için :)

Yahu yabancılarda bile vardir kiskanmak.
Inan hic yok.bende ayniyim kiskanmiyorum.eşimi 1000 bayanla bir odaya soksan kiskanmam güveniyorum.gercekten böyle. Hadi ben bayanim ona ne oluyor☺☺☺ almanya işin şakasiydi sonucta türküz ☺☺☺

Mesela telefon bütün gün elimde olsun yazisayim kime yaziyorsun demez tuhafima gidiyor ne bileyim

Arkdaşlar kıskanclik hakkında ne düşünüyorsunuz benim eşim beni hiç kıskanmıyor. Yeni evliyken bile.tuhaf değilmi? Insan sevdiğini birazda olsa kıskanmaz mi?
Canim benim bende kiskancliktan bunalmis bi insani.herseyin fazlasi bitiriyo insani.ama tabi yerine gore kiskanmali insan kiskanmaninda bi yeri var.hicmi kiskanmiyo anlamadim

Arkdaşlar kıskanclik hakkında ne düşünüyorsunuz benim eşim beni hiç kıskanmıyor. Yeni evliyken bile.tuhaf değilmi? Insan sevdiğini birazda olsa kıskanmaz mi?
ayol rahat batıyo kadınlara sanırsam. kıskançlık art niyetten gelir bence. tam tersine sevinmelisin, sana güveniyo ve bir erkek olarak kalbi temiz ki diğer erkeklerin de kendisi gibi olduğunu düşünüyor

Yok hic yani ben fark etmedim hic
Ayyy ne guzel iste keske benimkide oyle olsa okadar kotu biseyki istedigini giyememek dua et bence boyle bir eşin var.ben oturup agliyorum bazen.bana guvenmiyomu acaba dyorm ama alakasi yok yapi meslesi yetistirme tarzi

Biz kadınlar boyleyiz işte kiskanirlar neden kiskaniyo kiskanmazlar neden kiskanmiyo cok deliyiz biz ya :)

Ayyy ne guzel iste keske benimkide oyle olsa okadar kotu biseyki istedigini giyememek dua et bence boyle bir eşin var.ben oturup agliyorum bazen.bana guvenmiyomu acaba dyorm ama alakasi yok yapi meslesi yetistirme tarzi
Galiba öyle yok karismaz yani arkdaslarimi ztn taniyor bir yere gidince karismaz öyle giIm desen ztn normal giyiniyorum . Ama gece aksam bile cikarim ben arkadaslarimla ve 2 cocgumuz var bilir nerde oldugumu kiminle oldugumu öyle gitme etme demez

Seninki cok karisiyor galiba oda kötü en güzeli ortasi bu işin
Aman sorma sinir oluyorum icimde kaliyo hersey istedigimi giyemiyorum yokkicini örtcek şeylergiyceksin yok makyaj yok parfümüme bile karisir çok kotu bi durum yani sen yat kalk dua et ne guzel valla rahatsin ohhhhh

Back
X