Dozunda olmasi şart öbür türlü ben ztn istemembenim eşim çok kıskanç bende kıskancım kıskanılmak güzel ama dozundaysa benm bazen bunaldıgım oluyor
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kiskanclik
- Konu Sahibi Rabia811
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 20 Mayıs 2009
- 23.915
- 63.667
- 598
Kıskanan erkekler için ,Kişi kendinden bilir her işi diyenler Acaba basit bir cep telefonunuzu ulu orta bir yerde bıraksanız ve bir kişide eline alsa tepkiniz ne olurdu?!
Bana göre abartmamak kaydıyla kıskanılmak, değer verildiğini sevildiğini gösterir nitekim cep telefonunu bile özeli olup yabancı birisine teslim etmeyen bir erkek mahremi hayat arkadaşı dünyası olan Kadınını basit bir sıradan eşya olan cep telefonu kadar bile önem vermeyecekse ve onu sahiplenip koruyup kollamayacak sa nerede kaldı bunun sevgisi ve sahiplenmesi?
Bazı kadınlar sahiplenilmek istemezler, hatta sahiplenmek kelimesi hakaret gibi gelir onlara. Sevgi, saygı, sadakat üçlüsü yeterlidir bazı insanlar için. Çünkü gözü dışarda olacak birine tasma da taksan bir işe yaramayacağını bilirler. Bazı kadınlar cep telefonlarıyla kendilerini bir tutmaz. Çünkü cep telefonu bir eşyadır kadın ise birey.. Birey olabilen kadınlar eşyalar gibi sahiplenilme gereği duymazlar. Kendilerini bir meta bir eşya olarak gören kadınlar sahiplenilmek isterler. Ve son olarak kıskançlık bir sevgi ölçütü değildir...
- 25 Ekim 2013
- 1.371
- 1.676
- 133
Oradaki cep telefonun basit bir örnek oldugunu anlayamayacak kadar ileri derecede zeki gördüm sizi O zaman çocuklarımızı da sahiplenmeyelim bırakalım kendi kendilerine karar versinler kendi başlarına büyüsünler sonuçta onlarda kendi başlarına bir bireydir.Bazı kadınlar sahiplenilmek istemezler, hatta sahiplenmek kelimesi hakaret gibi gelir onlara. Sevgi, saygı, sadakat üçlüsü yeterlidir bazı insanlar için. Çünkü gözü dışarda olacak birine tasma da taksan bir işe yaramayacağını bilirler. Bazı kadınlar cep telefonlarıyla kendilerini bir tutmaz. Çünkü cep telefonu bir eşyadır kadın ise birey.. Birey olabilen kadınlar eşyalar gibi sahiplenilme gereği duymazlar. Kendilerini bir meta bir eşya olarak gören kadınlar sahiplenilmek isterler. Ve son olarak kıskançlık bir sevgi ölçütü değildir...
Benim eşimde benim çarşıya pazara arkadaş ziyaretine hatta kendisi evdeyken dahi komşu ziyaretime gitmeme karışmaz ama yeri geldiğinde ise müdahale eder. Sizin eşiniz sizin erkek doktor muayenesine karışmazken benim eşim SSk hastanesinde doktor seçimi yapamadıgımız dönemde hamileyken sırf bayan doktora gitmem için aylığının 3 de birini özel doktora verip kadın doktora muayene oldurdu.
Nasıl ki evlatlarımızı koruyup kollayıp sahipleniyorsak Eşlerimizin de bizi yerine göre koruyup kollamasın da ne gibi bir sakınca olabilir?!
Eşimle yürürken taksinin gece karanlıgında bizi görmeyip arka arka giderken tam bana çarpacagı anda önüme atlayıp kolunu kaldırıp cama vurmasıyla şöfürün dikkatini çekip frene basmasını saglayan eşimin yerine göre de beni sahiplenmesinde ben hiç bir sakınca görmüyorum aksine sevildiğimi hissedip çok MUTLU Oluyorum
Ben almanyada yaşiyorum burda istedigin doktora bayan erkek gidebiliyorsun ben sectim erkek ama cok iyi bir uzman yaşli bir bey tecrübeli. Benim eşim hix aa bu erkek olmaz demedi. Her insan farkli işte.ztn burda yani bir almama esim erkek doktora yolamIor desen insana gülerler.bakiş acisi farkli.
- 24 Aralık 2014
- 1.588
- 792
- 123
Arkdaşlar kıskanclik hakkında ne düşünüyorsunuz benim eşim beni hiç kıskanmıyor. Yeni evliyken bile.tuhaf değilmi? Insan sevdiğini birazda olsa kıskanmaz mi?
bence eşini ileri görüşlü kendine güvenen bir bey size saygı duyuyor siz kendinizle barışıksınız ve giydiğiniz giysiler gittiğiniz mekanlar vs vs size iyi geliyor ona da yansıyor ve sizi oldugunuz gibi beğeniyor.
Belki sizi çok çekici bulduğu için bikininize karışmamıştır ya da size güvendiği için sizi tek başınıza uzak bir yola veya bir iş yemeğine gönderiyordur sanırım güçlü bir kişiliğiniz var
ayrıca çok kıskanmasını gerektiren dozda bir olayınız yada aştığınız sınırlar yoktur belki kafalarınız uyşuyor ama kadınlara yasaklar cazip gelir ondan karışmıyordur.
benim sevgilim kıskanınca " bu kısa etek sana hiç yakışmamış " der inan giymem bir daha ama kendini kötü çirkin hissettiriyor düşünsene bence şükret :):)
- 3 Nisan 2015
- 835
- 1.261
- 113
Doktor seçiminde bulunamadınız, eşiniz maaşının üçde bırını özel ( bayan) doktora verdı.. Bundan sevildiğinizi mi çıkarıyorsunuz? Aklım almıyor benim.Oradaki cep telefonun basit bir örnek oldugunu anlayamayacak kadar ileri derecede zeki gördüm sizi O zaman çocuklarımızı da sahiplenmeyelim bırakalım kendi kendilerine karar versinler kendi başlarına büyüsünler sonuçta onlarda kendi başlarına bir bireydir.
Benim eşimde benim çarşıya pazara arkadaş ziyaretine hatta kendisi evdeyken dahi komşu ziyaretime gitmeme karışmaz ama yeri geldiğinde ise müdahale eder. Sizin eşiniz sizin erkek doktor muayenesine karışmazken benim eşim SSk hastanesinde doktor seçimi yapamadıgımız dönemde hamileyken sırf bayan doktora gitmem için aylığının 3 de birini özel doktora verip kadın doktora muayene oldurdu.
Nasıl ki evlatlarımızı koruyup kollayıp sahipleniyorsak Eşlerimizin de bizi yerine göre koruyup kollamasın da ne gibi bir sakınca olabilir?!
Eşimle yürürken taksinin gece karanlıgında bizi görmeyip arka arka giderken tam bana çarpacagı anda önüme atlayıp kolunu kaldırıp cama vurmasıyla şöfürün dikkatini çekip frene basmasını saglayan eşimin yerine göre de beni sahiplenmesinde ben hiç bir sakınca görmüyorum aksine sevildiğimi hissedip çok MUTLU Oluyorum
- 20 Mayıs 2009
- 23.915
- 63.667
- 598
Oradaki cep telefonun basit bir örnek oldugunu anlayamayacak kadar ileri derecede zeki gördüm sizi O zaman çocuklarımızı da sahiplenmeyelim bırakalım kendi kendilerine karar versinler kendi başlarına büyüsünler sonuçta onlarda kendi başlarına bir bireydir.
Ben de sizi ileri derecede hakaret eder gördüm ama seviyenize inemeyeceğim malesef kusura bakmazsınız umarım...
Siz kendinizi eşinizin çocuğu gibi görüyorsanız bilemeyeceğim, ben öyle görmüyorum. Evet çocuk da bir bireydir bazı kararlarını kendi verebilir ama anne baba olarak onlara yol göstermek bizim görevimizdir belli bir yaşa kadar. Belli bir yaştan sonra onların üzerindeki hakimiyetimizi de çekeriz, sadece destek oluruz. Sizin o yaşınız gelmemiş sanırım daha.
Kendi kararlarını verebilen bir birey olarak hangi doktora gideceğim, ne giyeceğim, kiminle görüşeceğim beni ilgilendirir. Eşimin geçerli bir sebebi olmadan bunlara müdahale etme hakkı yoktur. Hele ki erkek doktora gitmemem için bütçemizi sarsacak bir harcama yapmaya kalkarsa buna asla izin vermem. Adı üzerinde doktor...
Taksi örneğine de değineceğim ama çok komik olmuş gülmekten değinemiyorum. Zira arabanın altında kalacak olan bizim bakkalın çırağı da olsa müdahale ederim. Bu bakkal çırağını sevdiğim ya da sahiplendiğim anlamına gelmez sanırım.
Evet güclü kişligim var koc burcuyum mühendisim kendi ayaklarim üzerinde duruyorum. tn cevremi taniyor bende onunkini. Yani evlendik diye ben 24 saat evde oturamam ya oda ayni. Cocuklara bakar ben cikarim ben bakarim o cikar. Annemler bakar berbaer cikariz.ailece cok gezeriz.bence eşini ileri görüşlü kendine güvenen bir bey size saygı duyuyor siz kendinizle barışıksınız ve giydiğiniz giysiler gittiğiniz mekanlar vs vs size iyi geliyor ona da yansıyor ve sizi oldugunuz gibi beğeniyor.
Belki sizi çok çekici bulduğu için bikininize karışmamıştır ya da size güvendiği için sizi tek başınıza uzak bir yola veya bir iş yemeğine gönderiyordur sanırım güçlü bir kişiliğiniz var
ayrıca çok kıskanmasını gerektiren dozda bir olayınız yada aştığınız sınırlar yoktur belki kafalarınız uyşuyor ama kadınlara yasaklar cazip gelir ondan karışmıyordur.
benim sevgilim kıskanınca " bu kısa etek sana hiç yakışmamış " der inan giymem bir daha ama kendini kötü çirkin hissettiriyor düşünsene bence şükret :):)
- 25 Ekim 2013
- 1.371
- 1.676
- 133
Size göre eşinizin müdahale etmeye hakkı olmaya bilir ama bana göre hakkı var. Bir Aile resi olarak eşine bu gibi durumlarda mudahale etmeyecekse nerede kaldı onun Aile Resiliği?!Kendi kararlarını verebilen bir birey olarak hangi doktora gideceğim, ne giyeceğim, kiminle görüşeceğim beni ilgilendirir. Eşimin geçerli bir sebebi olmadan bunlara müdahale etme hakkı yoktur. Hele ki erkek doktora gitmemem için bütçemizi sarsacak bir harcama yapmaya kalkarsa buna asla izin vermem. Adı üzerinde doktor...
Taksi örneğine de değineceğim ama çok komik olmuş gülmekten değinemiyorum. Zira arabanın altında kalacak olan bizim bakkalın çırağı da olsa müdahale ederim. Bu bakkal çırağını sevdiğim ya da sahiplendiğim anlamına gelmez sanırım.
Bak cidden çok ileri derecede zekisiniz.Oradaki o taksi örneğinden bakkal çırağına pay çıkarmak her babayiğidin harci değil çünkü
Kadınlar erkeklere Allahın bir Emanetiyse şayet O emanete sahip çıkmak ve yerine göre müdahale etmek en doğal haklarıdır..
Bu arada doktora gitmekle benim aile bütcem altüst olmadı kafanıza takmayın bu kadar da
- 20 Mayıs 2009
- 23.915
- 63.667
- 598
Size göre eşinizin müdahale etmeye hakkı olmaya bilir ama bana göre hakkı var. Bir Aile resi olarak eşine bu gibi durumlarda mudahale etmeyecekse nerede kaldı onun Aile Resiliği?!
Bak cidden çok ileri derecede zekisiniz.Oradaki o taksi örneğinden bakkal çırağına pay çıkarmak her babayiğidin harci değil çünkü
Kadınlar erkeklere Allahın bir Emanetiyse şayet O emanete sahip çıkmak ve yerine göre müdahale etmek en doğal haklarıdır..
Bu arada doktora gitmekle benim aile bütcem altüst olmadı kafanıza takmayın bu kadar da
Bizim ailemizde aile reisi kavramı da yok inanır mısnız... Çok şaşırtıcı ama ikimiz de reisiz. Ve ben kimsenin kimseye emaneti değilim. Dediğim gibi sadece özgür bir bireyim. Evlenmiş olmak bunu değiştirmedi. Kendimi aile reisinin altındaki ikinci sınıf insan olarak göremem.
Size bu kadar cevap yeter sanırım. Zira yazdıklarınızın ayarı yok. Gerçekten sizin dilinizden konuşamam ben, mümkün değil. O sebeple size iyi geceler diliyorum.
- 24 Kasım 2013
- 70.441
- 53.853
- 698
İlginç bir bakış açısı. .
Eşim beni kısıtlarsa mı seviyordur?Hyr
Evlilik; güven, sadakat,sevgi ve hoşgörü. ..
Bende ne giysem karışmaz, nereye giderim bikmez..
erkek Jinekolog muayene olurum. .
Olması gereken şeyler. .
Seviyorsa Kıskanmak gerekmez. .
Kıskançlık hastalık bence. .
Eşim beni kısıtlarsa mı seviyordur?Hyr
Evlilik; güven, sadakat,sevgi ve hoşgörü. ..
Bende ne giysem karışmaz, nereye giderim bikmez..
erkek Jinekolog muayene olurum. .
Olması gereken şeyler. .
Seviyorsa Kıskanmak gerekmez. .
Kıskançlık hastalık bence. .
- 12 Temmuz 2006
- 56.100
- 215.718
- 1.223
- 52
Lütfen üsluplara dikkat edelim...
Konu sahibesi,
kıskanılmak kötüdür, düşünsenize bugüne kadar giyiminize, gezmenize karışmayan eşinizin birden kıskançlık krizlerine girip herşeyinizi kısıtlıyor, emin olun boğulursunuz, benim bir tanıdığımın eşi Arabanın km'sine bile bakar, kadın markete gitmişse ve marketle ev arası atıyorum 5 km'yse ve Aracın km'sinde 5 km'den fazla yol yapılmışsa başka nereye gittin diye Kıyameti koparırdı, telefona biraz geç baksa kavga çıkardı, ne yapıyordun da aradığımda geç açtın diye, kadın depresyona girmişti resmen eşiniz kıskanmıyorsa bu size ve kendine güvendiğini gösterir, özgüveni olan bir adam kıskanacağı durum ve halleri bilir.
Konu sahibesi,
kıskanılmak kötüdür, düşünsenize bugüne kadar giyiminize, gezmenize karışmayan eşinizin birden kıskançlık krizlerine girip herşeyinizi kısıtlıyor, emin olun boğulursunuz, benim bir tanıdığımın eşi Arabanın km'sine bile bakar, kadın markete gitmişse ve marketle ev arası atıyorum 5 km'yse ve Aracın km'sinde 5 km'den fazla yol yapılmışsa başka nereye gittin diye Kıyameti koparırdı, telefona biraz geç baksa kavga çıkardı, ne yapıyordun da aradığımda geç açtın diye, kadın depresyona girmişti resmen eşiniz kıskanmıyorsa bu size ve kendine güvendiğini gösterir, özgüveni olan bir adam kıskanacağı durum ve halleri bilir.
- 24 Eylül 2014
- 4.217
- 8.682
- 108
Genelde ne bileyim ben kiyafet vs hic karişmaz mesela bikini giyerim.hic acik demez. Öyle şeyler..
Kapalı bikini var da benim mi haberim yok
Kafka aslinda anlaman lazimdi bunu kafka ismine saygizlik oldu ona göreKapalı bikini var da benim mi haberim yok
- 24 Eylül 2014
- 4.217
- 8.682
- 108
Kafka aslinda anlaman lazimdi bunu kafka ismine saygizlik oldu ona göre
Yoo neresini anlayım bunun?
Bikini adı üzerinde açık bir şey. Plajda giyilen bir şey. Herkesin plajda aynı şekilde, şekli ve rengi değişik olmak üzere giydiği açık şeyler.
Açık deyince kıskanmış olacağını düşünmek bana garip geldi.
''Aşkım bikinin göğüs dekoltesi ne kadar açık onu biraz kapat'' dediğinde ne yapacaksın?
Bence sen ismini degistir iyi gecelerYoo neresini anlayım bunun?
Bikini adı üzerinde açık bir şey. Plajda giyilen bir şey. Herkesin plajda aynı şekilde, şekli ve rengi değişik olmak üzere giydiği açık şeyler.
Açık deyince kıskanmış olacağını düşünmek bana garip geldi.
''Aşkım bikinin göğüs dekoltesi ne kadar açık onu biraz kapat'' dediğinde ne yapacaksın?
- 24 Eylül 2014
- 4.217
- 8.682
- 108
Bence sen ismini degistir iyi geceler
Sende kafanı..
İyi geceler
Senin kafandan iyidir terbiyesizlesme gerek yok iyi gecelerSende kafanı..
İyi geceler
- 24 Aralık 2014
- 1.588
- 792
- 123
Kapalı bikini var da benim mi haberim yok
mayo haşema mayokini duydum da bikini içlerinde en açık olanıdır ve bikinin kapalısı yoktur yani