Parfüm mu oha abartmis seninkide yaniAman sorma sinir oluyorum icimde kaliyo hersey istedigimi giyemiyorum yokkicini örtcek şeylergiyceksin yok makyaj yok parfümüme bile karisir çok kotu bi durum yani sen yat kalk dua et ne guzel valla rahatsin ohhhhh
Aynen canım erkek milleti iste hepsi ayri bir karakter..Parfüm mu oha abartmis seninkide yani
Aslinda böLe insanalar kendileri bakiOrlar baskalarina ondan öyleler . Daha deminde biri yazmisti. Cok karisanlar en capkinlariAman sorma sinir oluyorum icimde kaliyo hersey istedigimi giyemiyorum yokkicini örtcek şeylergiyceksin yok makyaj yok parfümüme bile karisir çok kotu bi durum yani sen yat kalk dua et ne guzel valla rahatsin ohhhhh
Ben kiskanmam eşime güveniyorum benden iIsinide bulursa ztn engeliyemem bunuAy ben cok kiskanirim kadinlara guvenmedigim icin sanirim
Heeee kız valla cok dogru dedin yeminle :) suslu puslu bi kadin gorsunler nasil bakarlar amannn cok dertliyim vallaAslinda böLe insanalar kendileri bakiOrlar baskalarina ondan öyleler . Daha deminde biri yazmisti. Cok karisanlar en capkinlari
Neden babaniz mi diye soruyorlar cok tuhaf ve benu rahatsiz ederdiYedı yıllık evliliğimde bır kez olsun kıskanılmadım desem yeridir. Kıskanılacak bir durum yok ki ortada.. Gittiğimiz tatil yerinde " babanız mı" diye soru da gelmiştir bana :) yok adam kıskanmıyor , biraz fazla mı medeni ne :) bilirim beni sever, sayar.. Bilmediğim bir yere koysam seni gözüm arkada kalmaz senden yana der. Bu konuda şanslısınız, kıskanılmak çok da katlanılır şey olmasa gerek.Kafaya takılacak bir durum değil, evliliğinizin tadını çıkarın. Şahsen beni kıskanmıyor acaba sevmıyor mu diye soru gelmedi aklıma.
Biraz olsa iyi olur bence acicik☺☺☺Benimki de kıskanmaz. Özgürlüğüme müdahale etseydi kahrolurdum. İkizler burcuyum ne de olsa. Bazen kıskansın diye oyunlar oynarım neyse sanki. Sanırım kıskanılmak hoşumuza gidiyor. Erkekleri delirtmek ruhumuzda var galiba :)))
Demek ki kocanda bakiyorki makaj parfümü.kötü birsey saniyorHeeee kız valla cok dogru dedin yeminle :) suslu puslu bi kadin gorsunler nasil bakarlar amannn cok dertliyim valla
Biraz ya cok istemem zatenBenimkide hiç kıskanmaz . Bnce sus Allahtan belanı isteme
Zorlada kapatmis sizi okudum.forumda siz cok yüz vermisiniz bu adama her isteidigini yapsrsan daha cok mutsiz olursun senHeeee kız valla cok dogru dedin yeminle :) suslu puslu bi kadin gorsunler nasil bakarlar amannn cok dertliyim valla
Eşim ile çok yaş farkımız yok aslında.( yedi yaş) evet biliyorum ki yaşından büyük gösterıyor. Bu durum beni rahatsız etmıyor.Neden babaniz mi diye soruyorlar cok tuhaf ve benu rahatsiz ederdi
Babaniz mi deseler beni rahatsiz ederdi ama herkes farkli tabi ne demek ya eşine babanmi demek.millete bakEşim ile çok yaş farkımız yok aslında.( yedi yaş) evet biliyorum ki yaşından büyük gösterıyor. Bu durum beni rahatsız etmıyor.
Ya aslinda olay bikinimdegil öyle.baska birsey gelmedi aklima hic kiskanmiyor. Dogum uzman doktorum erkek misal hixc umrunda dgl bir kere olsun bayana git demez. Cinselde isteksiz bir erkek. Faula taktim kafama galibaKıskanılmamaktan şikayet eden kadın görünceböyle oluyorum. Onu giyme buraya gitme deyince seviyor mu oluyor yani? Bikiniyi de sanki çıplak denize giriyormuşsunuz da eşiniz kızmıyormuş gibi yazmışsınız. Denizde,tatilde bikini dışında bir şey giyseniz daha çok dikkat çekersiniz emin olun.
Benim eşimde isteksizlikte var cinsel anlamda kiskan
Ya aslinda olay bikinimdegil öyle.baska birsey gelmedi aklima hic kiskanmiyor. Dogum uzman doktorum erkek misal hixc umrunda dgl bir kere olsun bayana git demez. Cinselde isteksiz bir erkek. Faula taktim kafama galiba
benim eşim çok kıskanç bende kıskancım kıskanılmak güzel ama dozundaysa benm bazen bunaldıgım oluyorArkdaşlar kıskanclik hakkında ne düşünüyorsunuz benim eşim beni hiç kıskanmıyor. Yeni evliyken bile.tuhaf değilmi? Insan sevdiğini birazda olsa kıskanmaz mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?