dekolte giyme dedi tamam dedim erkek arkadaşları sil dedi tamam dedim
bu kişiyle tanıştığımda her şey çok hızlı gelişti sürekli benim gözümün içine bakıyor aşırı ilgileniyordu
gömlek bile yasak bol pantolon bol tşört gidip geliyorum en son baskılarıyla Resmen zorla işten ayrıldım
birini takip edicekken bile önce ona söylüyorum yoksa kavga kıyamet engelliyor
Ayrıca kendisi son zamanlarda aniden sinirlenmeye başladı bide çok takıntılı
Bir insanın size ara ara iyi davranması, sizin artık konuştuğunuz tek kişi olması, hayatınızda yaşattığı ve yaşatmayı planladığı zorlukları düşündüğünüzde; sizi mutlu edeceği veya sizin ideal eşiniz olacağı anlamına gelmez. Ne yazık ki planlanmış bir oyundasınız ve hala farkında değilsiniz.
Karşıdaki kişi sizi ele geçire kadar dünyanın en iyisi ve ilgili sevgilisini oynamış ve sizi garanti gözüyle görünce gerçek yüzünü göstermiş. Sizi tüm arkadaşlarınızdan, iş hayatınızdan ve çevrenizden uzaklaştırmış. Huzursuz etmiş ve sürekli olarak ona vazife olmaması gereken her şeyde söz sahibi olmaya çalışmış. Bu olayların sonucunda sizi düşünen ve seven biri olsa sizi zorlamazdı ve bu yaşattıklarından dolayı sıkıntı olduğunu görürdü, üzülürdü ve alternatif çözüm bulmaya çalışırdı. Başka işe sokma gibi. Kıyafet meselesine, taksi olayına girmiyorum bile. Sadistçe. Bu yaşanan şeylerin tek bir sonucu var karşınızdaki sizi kontrol etmekten bu durum sizi tüketse bile vazgeçmiyor, vicdanen sorumlu olduğunu düşünmüyor çünkü bencil ve siz onun için üzerinde oyun oynadığı birisiniz.
Yaptığı şeyleri sizi kısıtlamasına, üzmesine, sizi strese sokmasına, rezil etmesine ve depresif hale getirmesine yani ona bağımlı hale getirmesi için yapmış.
Sağlıklı biri değil ve aslında en büyük kabusunuz olmak için gün sayıyor. Yaptıkları size olan aşkından değil. Sizi sevmiyor sadece sizi kendine uygun buluyor ve niteliklerinizi beğeniyor. Kontrol etmek ve sizin tüm dünyayla bağlantınızı kesmek, her şeyde onun sözünü dinlenmenizi ve hiç bir şeyde bir fikir üretmenizi istemiyor.
Bencil, otoriter, takıntılı, manipülatif biri. Tehlikeli. Size bir iyi bir kötü davranıp her durumda sorun çıkarıp, nasıl olduğunu anlamadan kriz çıkarıp sizi suçlar ki siz artık hiç bir şey yapmaya cesaret edemeyesiniz.
Karşınızdaki dürüst değil. Size ne derse desin, aslında sadece onun kurbanısınız. Sevgi aşk gibi değerleri bununla karşılaştırmayın. Sakın beraberliğe devam etmeyin. Hayatınızdaki hiç bir şeyde onun söz hakkının olmadığını söyleyin ve ayrılın.
Manyak gibi ısrarcı, bir anda baştaki gibi mükemmeli oynayıp, ağlayıp yalvarıp kendini size acındırma gibi taktiklere inanmayın. Şöyle düşünün mutlaka sürekli devam eden bir patern - döngü vardır. Sürekli o haklıdır, sürekli bir nedenden ötürü siz suçlu ve mutsuz hissedersiniz.
Siz istemediğinizde ve ayrılmak istediğinizde bir şey yok gibi davranacaktır, kabul etmezseniz olay çıkaracaktır vs ama tehdit edin, böyle bir ilişkiyi istemediğinizi söyleyip, uyandığınızı, kendisine başka köle bulmasını söylemeniz lazım. Sizden eğer ilgi olumlu veya olumsuz göremezse ve hemen açıklama yapmazsanız, konuşma isteğini kabul etmezseniz kurtulursunuz. Unutmayın bunlarla tartışmaya girilmez.
İnternette manipülatif insanlar mücadele diye bakın. Bencil ve manipülatif insanlar diye yazarsanız mutlaka ç