- 10 Nisan 2019
- 162
- 78
- 98
- 26
Anlattığın şeyler kesinlikle normal değil kendinde farkındasın zaten. Dediğin gibi bu tarz kıskançlıklar birden bire oluşur. Erkekler ilişkinin başında gerçek kimliklerini direkt göstermek yerine yavaş yavaş kendilerini açmaya başlıyorlar. Önce bir adım sonra ikinci adım ürkütmeden ve karşıdaki kişinin tepkisini ölçerek devam ediyorlar ve gittikçe de dozu arttırmaya başlıyorlar. İşte genelde de en büyük hatanın yapıldığı yer taaaa en baştan o ufacık şeyi sorgusuz sualsiz kabul ederek yapıyoruz. Kendi kendimize buna hakkı olduğuna inandırmaya çalışıyoruz sonra türlü bahanelerle kendimizi ikna etmeye çalışıyoruz tıpkı sizin bende kıskancım zaten bunu karşılıklı yapıyoruz diye düşünüp bunda sorun görmemeniz gibi. Halbuki çok büyük bir sorun esasen. Onun eline bu kozu siz vermişsiniz olayların buralara gelmesine izin veren sizsiniz. Ha en kötü ne olurdu kabul etmeseydiniz, ya o bunu sindiremez ayrılırdı ya da size bu konuda dayatmalarda bulunurdu ve sizde daha ilişkinin en başında herşey bu kadar ilerlememişken daha en başında gerçek yüzünü görürdünüz ve şuan sorguladığınız şeyleri o zaman sorgulamaya başlardınız. Hala geç kalmış asla değilsiniz. Lütfen buradaki tüm kırıcı ve yapıcı yorumların hepsini dikkate alın çünkü hepsi sizi düşünerekten sadece iyiliğiniz için yazılmış şeyler. O kişiden ayrılmalısınız. Daha 25 yaşındasınız çok gençsiniz sakın endişelenmeyin başkasını bulamam, başkasını sevemem daha iyisi çıkmaz diye. Ve bana inanın sizde aslında onu sevmiyorsunuz gerçekten siz sahiplenilmeye alışmışsınız ve korkuyorsunuz ama inanın sizin için yaptığı şeylerin hiçbirini sizi sahiplenme ve değer verme içgüdüsüyle yapmıyor. Evlenirseniz çok daha pişman olacağınız günler gelecektir. Siz lütfen buna izin vermeyin.