• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskançlık krizi...

canım malesef cogumuz yasadık, yasıyoruz vede yasıcaz bu durumu.. Benimde hayatımdan 5 senemi götüren bi ilişkim oldu kendimden ummadıgım ödünleri verdiğim ama koca bi hiçmiş o zaman ölüp bittiğim için şimdi iyiiki bitti diyorum yoksa ruh eşimi bulamazdım sanırım.. Hani derler ya her kotude bı ıyı vardır belkıde senın ıcınde suan kotu gorunen bu durum aslında senın hayrınadır. Dualarım seninle olucak. Bu cektıgın acıların en guzel hedıyesını senı hakeden bırı olarak alıcaksın :54:

Benim için hayırlısı değilmiş belkide.
Çok haklısınız ama şuanda kalbim bunu kabul etmiyor ondan başka kimseyi kabul etmiyor :(
Zamanla inş...

Güzel kardeşimmm güçlü olacağız bundan sonra , yanındayım bende senin.

canım benim dur bakalım bu kadar kolay bitemez bitmez sanmıyorum ben.. öncelikle şundan eminim ki o paylaştığı tüm şeyler sadece sana bi başkasına olma ihtimali yok bence:19: güçlü ol ve o hiç dönmeyecekmiş gibi hayatına devam et kolay vazgeçebileceğini zannediyo ama asla yapamayacak bunu:20: çok sinirimi bozdu ayrıca sen hak etmedin bu kadarını.. dediğin gibi bugün ağla üzül ama yarından sonra o artık olmasın senin için elinden geldiği kadarda güçlü ol ve olacaksında buna inanıyorum canım benim

Son düzenleme:
canım benim dur bakalım bu kadar kolay bitemez bitmez sanmıyorum ben.. öncelikle şundan eminim ki o paylaştığı tüm şeyler sadece sana bi başkasına olma ihtimali yok bence:19: güçlü ol ve o hiç dönmeyecekmiş gibi hayatına devam et kolay vazgeçebileceğini zannediyo ama asla yapamayacak bunu:20: çok sinirimi bozdu ayrıca sen hak etmedin bu kadarını.. dediğin gibi bugün ağla üzül ama yarından sonra o artık olmasın senin için elinden geldiği kadarda güçlü ol ve olacaksında buna inanıyorum canım benim

Bugün ne kadar kolay olduğunu anladım maalesef... Bende kolay bitmez sanıyordum ama :(
Bitti...
Unutmaya çalışıyormuş bakalım unutabilcekmi...
Sayenizde güçlü olucam inş dua edin benim için...

Bugün ne kadar kolay olduğunu anladım maalesef... Bende kolay bitmez sanıyordum ama :(
Bitti...
Unutmaya çalışıyormuş bakalım unutabilcekmi...
Sayenizde güçlü olucam inş dua edin benim için...
ne demiş murat boz ; ''şu dilime kolay ama yüreğime zor bi durum'' :1: o atılayda şuanda aynen bunu yaşıyo bak gör sen söylemesi kolay ama bakalım kalbine söz geçirebilecek mi:47:

Zor olucak biliyorum onu unutmak çok zor olucak...
Ben çok farklı sanmıştım onu çok özel...
Ağlayıp üzülmek sonrada bir daha asla onun için üzülmemek istiyorum güçlü olmalıyım.

emin ol bir süre sonra sadece nefretle aklına gelecek..yaşadığım için biliyorum çok ağladım çok zorlandım ama düşünüyorumda hayatıma sinirden huzursuzlıktan başka bişey katmamış..zaten kısmetn oysa ne olursa olsun gelir ama gelecek diye ümit bağlama çünkü hergün acaba telefonum çalacak mı arayacak mı diye beklemek daha ızdırap verici oluyor..o yüzden sen duayı eksik etme ağzından allah hayırlısını çıkarsın karşına yeterki sen kendinin kıymetini bil ..

ne demiş murat boz ; ''şu dilime kolay ama yüreğime zor bi durum'' :1: o atılayda şuanda aynen bunu yaşıyo bak gör sen söylemesi kolay ama bakalım kalbine söz geçirebilecek mi:47:

Belkide öyle dediğin gibi bitti diyebiliyor ama kalbinde bittimi bakalım...

emin ol bir süre sonra sadece nefretle aklına gelecek..yaşadığım için biliyorum çok ağladım çok zorlandım ama düşünüyorumda hayatıma sinirden huzursuzlıktan başka bişey katmamış..zaten kısmetn oysa ne olursa olsun gelir ama gelecek diye ümit bağlama çünkü hergün acaba telefonum çalacak mı arayacak mı diye beklemek daha ızdırap verici oluyor..o yüzden sen duayı eksik etme ağzından allah hayırlısını çıkarsın karşına yeterki sen kendinin kıymetini bil ..

Beni böyle bırakıp gitmesini düşününce hem üzülüyorum hemde kızıyorum ona gün gelcek nefret edicem belkide.
Hayatıma bakmam lazım o gelir yada gelmez ama ben gelmez diye düşünücem...

Belkide öyle dediğin gibi bitti diyebiliyor ama kalbinde bittimi bakalım...

erkekler her zaman öyle 2 cümleyle bitirdiklerini göstermeye çalışırlar fakat sonuç itibariyle sadece kendilerini kandırmış olurlar çünkü asla kolay değildir bu

Son düzenleme:
erkekler her zaman öyle 2 cümleyle bitirdiklerini göstermeye çalışırlar fakat sonuç itibariyle sadece kendilerini kandırmış olurlar çünkü asla kolay değildir bu

Değildir demi ?
Gerçi kolay olsa ne olcak olmasa... Bitti gitti işte beni bırakıp gitti hemde sebepsiz boş yere.

Benim için hayırlısı değilmiş belkide.
Çok haklısınız ama şuanda kalbim bunu kabul etmiyor ondan başka kimseyi kabul etmiyor :(
Zamanla inş...

yok zaten suanda baska bırının olması en buyuk hatalardan bırı olur canım, zamanla ıns atlatıcaksııın

yok zaten suanda baska bırının olması en buyuk hatalardan bırı olur canım, zamanla ıns atlatıcaksııın

Hayatıma birini almam zaten şuanda sadece kendi hayatıma bakıcam...
Unutucam umarım ama okulda her gördüğümde kötü olucam...

üniversite aşktır :)
1 dönem daha sabret hayatının en güzel günlerini yaşıcaksın :)

ayrıca sen onu bıraksaydın en emin ol bu kadar üzülmezdin.
bırakılmak da insanın gururunu kırdığı için insan 2 kat üzüldüğünü zannediyor.

ayrıca sen onu bıraksaydın en emin ol bu kadar üzülmezdin.
bırakılmak da insanın gururunu kırdığı için insan 2 kat üzüldüğünü zannediyor.

Aynen kafamda bir sürü şey zaten hiç sevmedimi yalanmıydı bu kadar kolay nasıl silip attı falan...
Ama düşünmek istemiyorum artık.

Aynen kafamda bir sürü şey zaten hiç sevmedimi yalanmıydı bu kadar kolay nasıl silip attı falan...
Ama düşünmek istemiyorum artık.

a planını uygula, o öldü artık bu dünyada yok :)
b planı ise, bu şerrin mutlaka bi hayra çıkcağını düşün ve acaba bunun için hayır neymiş diye o günü bekle.
sana anlattığım o hikayeleri hatırla.
bi de unutma daha güzel bi ilişkinin başlayabilmesi için bu ilişkinin bitmesi lazım.
bu yaşadığını sınav olarak düşün çünkü gerçekten sınanıyosun.
kendine daha fazla bakım yap, eğlen gez sınırı aşmadan.
ona cezasını onu unutarak ver!!!

hattaa gerekirse kin tut.
kin tutmak iyi bişey değildir ama kinlen ona karşı nefret et.

a planını uygula, o öldü artık bu dünyada yok :)
b planı ise, bu şerrin mutlaka bi hayra çıkcağını düşün ve acaba bunun için hayır neymiş diye o günü bekle.
sana anlattığım o hikayeleri hatırla.
bi de unutma daha güzel bi ilişkinin başlayabilmesi için bu ilişkinin bitmesi lazım.
bu yaşadığını sınav olarak düşün çünkü gerçekten sınanıyosun.
kendine daha fazla bakım yap, eğlen gez sınırı aşmadan.
ona cezasını onu unutarak ver!!!

2.dönemde okulda görücez bi birbirimizi sonra herkes kendi yoluna zaten...
Evet gerçekten benim için hayırlısı değilmişki gitti belki başka bi zaman karşıma çıkar yada tamamen başka biriyle hayatıma devam ederim.
Güçlü olup onu unuttuğumu artık sevmediğimi görünce çok şaşırcak çünkü her ne olursa olsun beni seven bi tuğçe var diye düşünüyordur şuan
.

Back