• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskançlık krizi...

Bitti tuğçe ben seni unutmaya çalışıyorum böyle daha iyi zaten bak sende geziyorsun işte dedi...
Sevmiyorum ben sadece alışmışım dedi...
Sonra msn şifremi istedi napcaksın dedim bişey demedi verdim bende.
Naptın dedim baktım dedi...
Seni çok seviyorum falan dedim...
Konuştuk biraz daha...
Sonra ben çıkıyorum iyi geceler dedi ve faceden silmiş kızlar....

Biraz okumaya çalıştım sayfalar çok ilerlemiş.Sen neden kendini bu kadar ezdirdin ona :26:
Geri dönüp yazdığın sayfaları bir okusan seni seven insan bumu yani?
Seni seviyosa oyunlara,gönderme yapmalara niye ihtiyaç duysun,seni sevse senden uzak durabilir mi?
Burdan söylemesi kolay biliyorum,ama şu satten itibaren kendini küçük düşürme !
Sevmiyorum da demiş :S Bırak ne hali varsa görsün ...

yeter canm bu çocuğun sana yaptıkları
ilk aşkın sanırım çok zor atlatılıyo biliyorum sen hergün onu düşünüyosun çünkü hergün olanları yazıyosun senin kadar sevse o da düşünür o da dayanamaz
artık barışma umudunu bırak lütfen eğer dönmezse atlatmak zor olur
kendin için bişeyler yap gez arkadaşlarınla sohbet et..ne biliyim konsere git..kitap oku yada üni sınavına hazırlan
hayatına zamanı geldiğinde düzgün biri girecek seni bu kadar yıpratmayan
atılayın resmen bi tarafları kalkmış tuğçe ne dersem yapar havalarında..kendini ezdirme ona elinden geleni yaptın sen

İlk defa sevmiştim ilk defa sevilmiştim değer vermişti bana...
Ayaklarım yerden kesilmişti onunla...
Bu kadar nasıl kolay olurdu her şey biz birbirimizi çok sevmiştik :(
Nasıl bırakıp gider nasıl !
Dayanamıyorummmmm :43:

Biraz okumaya çalıştım sayfalar çok ilerlemiş.Sen neden kendini bu kadar ezdirdin ona :26:
Geri dönüp yazdığın sayfaları bir okusan seni seven insan bumu yani?
Seni seviyosa oyunlara,gönderme yapmalara niye ihtiyaç duysun,seni sevse senden uzak durabilir mi?
Burdan söylemesi kolay biliyorum,ama şu satten itibaren kendini küçük düşürme !
Sevmiyorum da demiş :S Bırak ne hali varsa görsün ...

Çok sevdim ben onu onunda sevgisine inandım her şeyden çok...
O şarkıda başka biri içindi o zaman :(
Bundan sonra yapabilceğim bişey kalmadı artık yapmamda...
Belkide onun silmesi iyi oldu ben yapamazdım bunu her şey bitti işte kabul etmem lazım ama nasıl :(

Çok sevdim ben onu onunda sevgisine inandım her şeyden çok...
O şarkıda başka biri içindi o zaman :(
Bundan sonra yapabilceğim bişey kalmadı artık yapmamda...
Belkide onun silmesi iyi oldu ben yapamazdım bunu her şey bitti işte kabul etmem lazım ama nasıl :(

Belkide sırf seni kızdırmak,düşündürmek için paylaşmıştır o şarkıyı...
Hani demiş ya 'ben sevmedim sadece alışmışım diye' bunu insan sevdiği kişiye söyleyemez,onu üzeceğini bile bile yapmaz:50:
Gerçekten artık kabullenmen lazım nasıl olur bilmiyorum ama illa ki bir yolu vardır.
Kendini bu kadar çaresiz hissetme,Dua et belkide hakkında hayırlısı budur,böyle olmuştur.
O yapabiliyosa,başarabiliyosa sen niye yapamıyasın ?
Ona zaten en büyük ceza olucaktır,hiç umursanmadığını görmek.O zaman yine peşine düşücek bence...
Önemli olan bişeyleri başarabilmek,kendin için yapmalısın

canım artık geri çekilme vakti geldi..herşeyi yaptın sen evine kadar gittin.bundan sonra seviyorum falan deme için ne kadar yansada umursamaz davran
ya bi arkadaşım var o 25 yaşında aynı bu durumları yaşıyo yalvarıyorum yeter diye ama anlamıyo çocuğun peşinden koşup dahada havaya sokuyo
erkek isterse gurusuzda olur aşk için canm gurur falan yapmıyo o çok havalandı inan
lütfen kendin için yap bunu ona yüz verme eğer döneceksede sen üstüne düştükçe aman zaten tuğçe burda deyip bişi yapmayacaktır emin ol

Belkide sırf seni kızdırmak,düşündürmek için paylaşmıştır o şarkıyı...
Hani demiş ya 'ben sevmedim sadece alışmışım diye' bunu insan sevdiği kişiye söyleyemez,onu üzeceğini bile bile yapmaz:50:
Gerçekten artık kabullenmen lazım nasıl olur bilmiyorum ama illa ki bir yolu vardır.
Kendini bu kadar çaresiz hissetme,Dua et belkide hakkında hayırlısı budur,böyle olmuştur.
O yapabiliyosa,başarabiliyosa sen niye yapamıyasın ?
Ona zaten en büyük ceza olucaktır,hiç umursanmadığını görmek.O zaman yine peşine düşücek bence...
Önemli olan bişeyleri başarabilmek,kendin için yapmalısın

Olabilir...
O sözü çok acıttı zaten beni. Ne demek sevmedim demek 1 buçuk sene hiçmi sevmedi beni...
Bugün ağlıycam üzülcem ama bu günden sonra asla bir daha asla onun için üzülmüycem...
Değmezmiş işte. Bunu çok geç anladım ama değmezmiş.
Benim tanıdığım sevdiğim adam gibi adamdı bu çok değişmiş...

canım artık geri çekilme vakti geldi..herşeyi yaptın sen evine kadar gittin.bundan sonra seviyorum falan deme için ne kadar yansada umursamaz davran
ya bi arkadaşım var o 25 yaşında aynı bu durumları yaşıyo yalvarıyorum yeter diye ama anlamıyo çocuğun peşinden koşup dahada havaya sokuyo
erkek isterse gurusuzda olur aşk için canm gurur falan yapmıyo o çok havalandı inan
lütfen kendin için yap bunu ona yüz verme eğer döneceksede sen üstüne düştükçe aman zaten tuğçe burda deyip bişi yapmayacaktır emin ol

Haklısın ben geçen hafta evine gittim şimdide konuştum seviyorum dedim ya tuğçe nasıl olsa istediğim zaman elimde diye düşünüyordur.
Bugün ağlıycam üzülcem ama bundan sonra bir daha asla onun için üzülmüycem.
Değmezmiş...

Olabilir...
O sözü çok acıttı zaten beni. Ne demek sevmedim demek 1 buçuk sene hiçmi sevmedi beni...
Bugün ağlıycam üzülcem ama bu günden sonra asla bir daha asla onun için üzülmüycem...
Değmezmiş işte. Bunu çok geç anladım ama değmezmiş.
Benim tanıdığım sevdiğim adam gibi adamdı bu çok değişmiş...

Öyle bi değişirlerki tanıyamazsın canım Haklısın... Bende çok geçtim o yollardan,çok ağladım zamanında
Ama şuan senin kendinde bulduğun gücü bulunca bende atlattım.
Hani diyosun ya bugün ağlicam,sadece bugün ağla.Zaten sen ağladıkça o gözünde değerini kaybedicek eminim

Haklısın ben geçen hafta evine gittim şimdide konuştum seviyorum dedim ya tuğçe nasıl olsa istediğim zaman elimde diye düşünüyordur.
Bugün ağlıycam üzülcem ama bundan sonra bir daha asla onun için üzülmüycem.
Değmezmiş...

seni eziyor canm yok msn şifresi ver yok ii geceler sen istesen o verirmiydi hayır
seni çok ii anlıyorum çok sevdiğin için dayanamıyosun kıyamıyosun ama o sana kıyabiliyo ki sevmiyorum demiş
o hayatına devam ediyo lütfen sende et..bende senin yaşlarında birine aşık olmuştum 2 3 yılımı çaldı..sen izin verme
unutma canm sen ondan daha değerlisin.eğer biri aşk isteyecekse o gelip senden isteyecek artık.hoşçakal

Öyle bi değişirlerki tanıyamazsın canım Haklısın... Bende çok geçtim o yollardan,çok ağladım zamanında
Ama şuan senin kendinde bulduğun gücü bulunca bende atlattım.
Hani diyosun ya bugün ağlicam,sadece bugün ağla.Zaten sen ağladıkça o gözünde değerini kaybedicek eminim

Onun bu kadar yüreksiz olduğunu görünce zaten bendeki değeri yavaş yavaş bitiyor ve tamamen bitecek umarım.
O nasıl sildiyse beni bende onu silicem...
Dua edin benim için :(

seni eziyor canm yok msn şifresi ver yok ii geceler sen istesen o verirmiydi hayır
seni çok ii anlıyorum çok sevdiğin için dayanamıyosun kıyamıyosun ama o sana kıyabiliyo ki sevmiyorum demiş
o hayatına devam ediyo lütfen sende et..bende senin yaşlarında birine aşık olmuştum 2 3 yılımı çaldı..sen izin verme
unutma canm sen ondan daha değerlisin.eğer biri aşk isteyecekse o gelip senden isteyecek artık.hoşçakal

Çok haklısın ben istesem vermezdi bile...
Sevmiştim hemde çok... Ama değmezmiş bunu kendime kabul ettirmeye çalışıyorum.
Teşekkür ederim yanımda olduğunuz için dua edin benim için...

Onun bu kadar yüreksiz olduğunu görünce zaten bendeki değeri yavaş yavaş bitiyor ve tamamen bitecek umarım.
O nasıl sildiyse beni bende onu silicem...
Dua edin benim için :(

Canım yeter ki iste dua edicem.İnşallah bir an önce toparlarsın kendini.

Çok haklısın ben istesem vermezdi bile...
Sevmiştim hemde çok... Ama değmezmiş bunu kendime kabul ettirmeye çalışıyorum.
Teşekkür ederim yanımda olduğunuz için dua edin benim için...

ederim cnm
kendi hayaından vazgeçme olurmu bugün ağla sızlan ama yarın yeni bi sayfa aç kendine..mesela kendin için yararlı şeyler yap ders çalış inan moralede ii gelir
hemen toparlanmanı diliyorum :13:

ederim cnm
kendi hayaından vazgeçme olurmu bugün ağla sızlan ama yarın yeni bi sayfa aç kendine..mesela kendin için yararlı şeyler yap ders çalış inan moralede ii gelir
hemen toparlanmanı diliyorum :13:

Güçlü olucam ve unutucam onu...

bak canm illaki zorlanıcaksın.zaman geçicek kendini sorgulamaya başlayacaksın acaba hata bende mi nerde yanlş yaptım diye.ama sakın kendini suçlama bu hatayı bende çok yaptım hata sende değil her zaman fedakar olan kadın oluyor..o yüzden eğer bişey gidiyorsa senden gidiyor.unutmayacak mısın illaki unutucaksın snra dönüp arkana baktığında ben ne hatalar yapmışım diyeceksn ama kendini zorlama bu dönemde ağlamak mı istiyorsn sıkma kendini ağla bağır çağır ama sakın içine atma..zamanla ölüm acısı bile unutuluyor en büyük desteğin ailen şükret sağlığının yernde olmasına ailenn yanında olmasına allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın gidenin yerine elbet bi gelen olur postala gitsn :54:

canım malesef cogumuz yasadık, yasıyoruz vede yasıcaz bu durumu.. Benimde hayatımdan 5 senemi götüren bi ilişkim oldu kendimden ummadıgım ödünleri verdiğim ama koca bi hiçmiş o zaman ölüp bittiğim için şimdi iyiiki bitti diyorum yoksa ruh eşimi bulamazdım sanırım.. Hani derler ya her kotude bı ıyı vardır belkıde senın ıcınde suan kotu gorunen bu durum aslında senın hayrınadır. Dualarım seninle olucak. Bu cektıgın acıların en guzel hedıyesını senı hakeden bırı olarak alıcaksın :54:

bak canm illaki zorlanıcaksın.zaman geçicek kendini sorgulamaya başlayacaksın acaba hata bende mi nerde yanlş yaptım diye.ama sakın kendini suçlama bu hatayı bende çok yaptım hata sende değil her zaman fedakar olan kadın oluyor..o yüzden eğer bişey gidiyorsa senden gidiyor.unutmayacak mısın illaki unutucaksın snra dönüp arkana baktığında ben ne hatalar yapmışım diyeceksn ama kendini zorlama bu dönemde ağlamak mı istiyorsn sıkma kendini ağla bağır çağır ama sakın içine atma..zamanla ölüm acısı bile unutuluyor en büyük desteğin ailen şükret sağlığının yernde olmasına ailenn yanında olmasına allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın gidenin yerine elbet bi gelen olur postala gitsn :54:

Zor olucak biliyorum onu unutmak çok zor olucak...
Ben çok farklı sanmıştım onu çok özel...
Ağlayıp üzülmek sonrada bir daha asla onun için üzülmemek istiyorum güçlü olmalıyım.

Back