• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskançlık krizi...

Görüştüğüne inanırım yani ama bişeyler yaşadığına falan yapmaz diye düşünüyorum tanıdığım kadarıyla... Sadece vakit geçirmek ister o.
Tabiki emin olamam ama sonuçta erkek güvenemiyorum. Aklıma tek bişey geliyor aslında sırf bu yüzden benimle tekrar olmak istemiyor diye...
Öyle kızlarla görüştü ve bunlar benim kulağıma gelicek öğrencem yani bir şekilde... Kabul etmezsin beni bu saatten sonra dedi ya onları duyuncada kabul etmiyceğimi biliyor...

Madem öyle görüşmeyecekti. Kendi kendin etmiş yani.

Hissettiklerim hep doğru çıkıyor aslında benim...
Dün o facede eklemeden mesaj atmadan 1 saat önce bana aniden bişey oldu yanımda onu hissettim gibi oldu yada sanki bana bir şeyler diyormuş gibi odama gittim ağladım baya bi... 1 saat sonrada mesajını gördüm ve faceden eklemesini sanki onun bana bişeyler diyceğini hissettim üzüldüğünü hissettim :43:

Kızlar facede ebru gündeşin seni seviyorum diye bi şarkısını paylaşmış sonra seni seviyorum yazmış...
Ölümsüz aşklar varda,ölmeyen aşık var mı ? gibi şeyler yazmış...
Bana gelip beni unutamadığını vs söylediğine göre beni seviyor olması lazım peki neden yok yanımda anlamıyorum bu işin içinde bişey var ama çözemiyorum artık...
Napmam konusunda bana yardımcı olun... Çok canımı sıkıyor bu karmaşa...

Back