• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskançlık krizi...

Canım ılk sayfaları ve son bıkac sayfaya bakmıstım bunu kacırmısım kusura bakma.. Artık bekleme sırası ozaman ama bak su mesajı benım demın dedıgım seye çıkmış bilee sen mutlu gozuktukce daha cok uzaklasıyo senden gordunmu :(

Haklısın aslında o gün ben sınıftan kahkaha atarak çıktığımda sürekli bakıyordu meğer kızmış o yüzden bakıyormuş...
O zaman nasıl davranmalıyım ?

Haklısın aslında o gün ben sınıftan kahkaha atarak çıktığımda sürekli bakıyordu meğer kızmış o yüzden bakıyormuş...
O zaman nasıl davranmalıyım ?

benım huyumda bıraz sevgılın gıbı sanırım canım bende ınanılmaz sogurum boyle bı durumda beklıyomus demekkı derım. Ben senın yerınde olsam facebookumu bıle kapatırım gunde 1 kere aç bak sona gene dondur hesabını. cunku o senın facebook kullanmanı ıstemıyodu sanırım o actıktan sona ınadına actıgını bılıyo oda. Merak etsın senı okulda keyfın yerındeyse tabıkı gul eglen ama dedıgım gıbı bunu onun gozune sokmaa ve uzgunsende maske takıp dolasma sevdıgınden ayrıldın ve acı cekıyosun bu hıcte kotu bısey degıl en dogal hakkın hıcbırımız poliana deiliz..

benım huyumda bıraz sevgılın gıbı sanırım canım bende ınanılmaz sogurum boyle bı durumda beklıyomus demekkı derım. Ben senın yerınde olsam facebookumu bıle kapatırım gunde 1 kere aç bak sona gene dondur hesabını. cunku o senın facebook kullanmanı ıstemıyodu sanırım o actıktan sona ınadına actıgını bılıyo oda. Merak etsın senı okulda keyfın yerındeyse tabıkı gul eglen ama dedıgım gıbı bunu onun gozune sokmaa ve uzgunsende maske takıp dolasma sevdıgınden ayrıldın ve acı cekıyosun bu hıcte kotu bısey degıl en dogal hakkın hıcbırımız poliana deiliz..

Facebook kullanmamı istemiyor değildi okullar başlayınca ikimizde kapatmıştık facelerimizi...
O ayrıldığımız gün hemen açmış bu bana çok dokundu.
Bende 1 hafta sonra açtım facemde tek bi erkek bile yok ama o kızlarla arkadaş olmaya başlamış...
Ben sadece kız arkadaşlarımla konuşuyorum bunuda görüyordur zaten...
Onun yaptığı çok yanlıştı ayrıldığımız gün facesini açması ve kızlarla arkadaş olmaya başlaması.
Şuanda ne çok mutluyum ne de çok üzgün onun eksikliğini hissediyorum evet ama mutlu olduğunu görünce sinirleniyorum kinleniyorum.
Bu adam beni bu kadar çabuk nasıl unutur diyorum bende inadına mutlu olmak istiyorum...

Facebook kullanmamı istemiyor değildi okullar başlayınca ikimizde kapatmıştık facelerimizi...
O ayrıldığımız gün hemen açmış bu bana çok dokundu.
Bende 1 hafta sonra açtım facemde tek bi erkek bile yok ama o kızlarla arkadaş olmaya başlamış...
Ben sadece kız arkadaşlarımla konuşuyorum bunuda görüyordur zaten...
Onun yaptığı çok yanlıştı ayrıldığımız gün facesini açması ve kızlarla arkadaş olmaya başlaması.
Şuanda ne çok mutluyum ne de çok üzgün onun eksikliğini hissediyorum evet ama mutlu olduğunu görünce sinirleniyorum kinleniyorum.
Bu adam beni bu kadar çabuk nasıl unutur diyorum bende inadına mutlu olmak istiyorum...

anladım canım ıns mutluluguna kavusucaksın, bı zaman sonra zaten alışıcaksın onemlı olan alısmadan tekrardan baslayabılmenız umarım aklı basına gelır onunda

anladım canım ıns mutluluguna kavusucaksın, bı zaman sonra zaten alışıcaksın onemlı olan alısmadan tekrardan baslayabılmenız umarım aklı basına gelır onunda

Bugün onun eksikliğini çok hissettim...
Arkadaşımla beraber onunla sürekli gittiğimiz evimiz dediğimiz bi pastahane vardı oraya gittik kötü olmam sanmıştım ama her yerde bi anımız vardı...
O pastahane bizim gibiydi resmen. Bana pasta yedirişleri sıcak çikolata içişlerimiz bir sürü şey o kadar kötü oldumki resimler çekindim...
Faceye anılar anılar unutulmayan anılar... yazmıştım 3-4 arkadaşım beğenmiş o beğenilenlerin yerinde atılayın resmi çıktı neden bilmiyorum anlayamadım.s

Faceye şöyle bişey yazmayı düşünüyorum kızlar sizce yazıyım mı yoksa hiç böyle şeyler yazmıyım mı ?

Zaman avutamayacak peşinden ağlayan çocuğu.
Oyuncaklarım değil, oyuncak büyüten hayallerim kırık.
Ve kayıp etrafa saçılan parçalarımın çoğu…
Eksiğim aşkım,
Tamamlanamayacak kadar yokum hatta.
Gözümdeki can çekişen mutluluk bile, hep biraz yarım…

Gözbebeğinin siyahını çok severim aşkım, bilirsin.
Hasret giderebileyim diye mi beni karanlığa terk ettin?
Karanlığım aşkım!
Kararı anlık, çok tez canlıyım.
Avuçlarımda tutamıyorum artık saçının telini,
Avuçlarım unutuyor seni,
Söylesene kim tutuyor şimdi avuç içlerini?
Hiç kimse sana benzemezken,
Hiç kimse alabildi mi yüreğinden koptuğum yerimi?
Bana benzeyen oldu mu aşkım,
Çok sevebildiler mi seni, benim gibi?

Gömsem şimdi seni unutmak istediğim bir maziye,
Geçmişim kanar aşkım.
Sızar dünlerimden bütün yarı ölüler.
Çekiştiğim can, çeker elini tenimden.
Soğurum anlıyor musun?
Üşür sığındığım buzullar,
Güneşin bile kanı donar ben ölürsem.
İyi değilim aşkım,
Daha da kötüye gidiyor her şey.
Geçen her gün, benden giden yeni bir parçanın yasındayım…

Korkuyorum...
Yağmurdan çok gözlerim ıslatacak üzerimi.
Ağlayacağım utanmadan,
Ve hiç usanmadan…
Savrulan rüzgara eşlik edip avazımı çıkara çıkara,
Hayallerimi parçalayarak,
Ve yırtarak bütün senli düşlerimi,
Ağlayacağım işte.
Korkuyorum aşkım,
Her şey daha da kötüye gidecek…

Ölülerin canı hani yanmazdı?
Uykularım ağrıyor,
Gözyaşlarım acıyor koparken gözümden.
Aşkım, hepsi mi yalandı?

Bugün onun eksikliğini çok hissettim...
Arkadaşımla beraber onunla sürekli gittiğimiz evimiz dediğimiz bi pastahane vardı oraya gittik kötü olmam sanmıştım ama her yerde bi anımız vardı...
O pastahane bizim gibiydi resmen. Bana pasta yedirişleri sıcak çikolata içişlerimiz bir sürü şey o kadar kötü oldumki resimler çekindim...
Faceye anılar anılar unutulmayan anılar... yazmıştım 3-4 arkadaşım beğenmiş o beğenilenlerin yerinde atılayın resmi çıktı neden bilmiyorum anlayamadım.s

kolay degıl canım onca zaman gecırmıssınız beraber:(

Kızlar şimdi facede sılanın boş yere şarkısını paylaşmış bana söylerdi bu şarkıyı...
Altınada ben sana nerden tutuldum yazmış ve kalp koymuş.s
Ne demek bu.s
Başka birinemi acabaa ?

yazı coook guzelmiişş :61: sana soledıgı sarkıyı baskası ıcın paylasmaz sanırım yaa :44:

Beyza diye kız vardı ya geçen konuştuğu komşusu demiştim...
Oda yorum yapmış kime tutuldunuz atılay bey diye. Atılayda napcaksınız beyza hanım demiş kızda bilemiyorum ki demiş sonra erkek arkadaşı var o konuşmaya girmiş başka konu açılmış.s

Kızlar napıyım bana bi akıl verin şimdi hayatında başka biri var diye soruyum mu ?

bende asırı kıskanc bırıyım ama bunun ılıskıye zarar verdıgını anladım. oncelıkle guvenmeyı bılmemeız gereklı.ama sızın durumunuz bıraz farklı gıbı gozuksede bence sen ıcını rahat tut ve sevıyorsan zaten sevdıgını hıssedersın.bazen bız kadınlar boyle kucuk seylerı cok kafamıza takaız ama olan hep bıze olur ınana o su anda dusunmuyorsur bıle.hem sen ona bu tarz konularla gıdersen sacma olur ortada aldatma gıbı bırsey yok bence o senın sevgılın konustuguda komsusunun kızıymıs anladıgım kadarıyla bence rahtlamalısın canım .

ne dedi peki? canm o senin kadar üzülmüyo bence üzgünüm

Bitti tuğçe ben seni unutmaya çalışıyorum böyle daha iyi zaten bak sende geziyorsun işte dedi...
Sevmiyorum ben sadece alışmışım dedi...
Sonra msn şifremi istedi napcaksın dedim bişey demedi verdim bende.
Naptın dedim baktım dedi...
Seni çok seviyorum falan dedim...
Konuştuk biraz daha...
Sonra ben çıkıyorum iyi geceler dedi ve faceden silmiş kızlar....

Bitti tuğçe ben seni unutmaya çalışıyorum böyle daha iyi zaten bak sende geziyorsun işte dedi...
Sevmiyorum ben sadece alışmışım dedi...
Sonra msn şifremi istedi napcaksın dedim bişey demedi verdim bende.
Naptın dedim baktım dedi...
Seni çok seviyorum falan dedim...
Konuştuk biraz daha...
Sonra ben çıkıyorum iyi geceler dedi ve faceden silmiş kızlar....

yeter canm bu çocuğun sana yaptıkları
ilk aşkın sanırım çok zor atlatılıyo biliyorum sen hergün onu düşünüyosun çünkü hergün olanları yazıyosun senin kadar sevse o da düşünür o da dayanamaz
artık barışma umudunu bırak lütfen eğer dönmezse atlatmak zor olur
kendin için bişeyler yap gez arkadaşlarınla sohbet et..ne biliyim konsere git..kitap oku yada üni sınavına hazırlan
hayatına zamanı geldiğinde düzgün biri girecek seni bu kadar yıpratmayan
atılayın resmen bi tarafları kalkmış tuğçe ne dersem yapar havalarında..kendini ezdirme ona elinden geleni yaptın sen

Back