- Emoji Skoru
- 16
- Puanlar
- 108
bencede sevgini göstermelisin
Sevgini göstermelisin derken.s
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bencede sevgini göstermelisin
Evet aynen canım. Erkekler bir kere o beni seviyor,bırakamaz,unutamaz vs diye düşünmeye başlayınca o imajı silmek zor oluyor.
Bunu ona göstermelisin...
Güçlü olcaz Tuğçem![]()
Güçlü olcaz Tuğçem![]()
Olcaz bu sefer biz dayanıcaz biz güçlü olcaz ve kazanan biz olcaz...
sonuna kadar yanınızdayım kızlar![]()
Canım tam olarak asla ne düşündüğünü bilemeyiz. Hem sadece bir şarkı sözü o. Çok büyük şeyler çıkarmak mantıksız olur.
Ama bana kalırsa artık uğraşmak istemiyor,yoruldum der gibi bir tavrı var,bilemiyorum...
Banada öyle geldi yoruldum falan gibi birşey sanki 2-3 gündür iyiydim dün bu şarkıyı paylaştığını görünceye kadar...
Bazen ne hissettiğimide bilmiyorum boşlukta gibiyim hissisleştim...
Bu arada seni faceden silmemiş miydi? Sen nasıl gördün paylaşımını?
Silmişti canım ama duvarı açık öyle görebildim...
Anladım canım...
Bitmesine değilde onun böyle sebepsiz yere gitmesine daha çok üzülüyorum...
Ama onsuzluğa alıştım... Sadece arada bi ağlıyorum o güzel günleri düşününce![]()
Haklısın canım. 1 yılı aşkın yaşanmış şeyler var sonuçta ortada. Onunda kendince sebepleri var demek ki...
Kızlar ben faceye yeni elbiseli bi resim koymuştum 1 saat sonrada tekrar girmeyi denedim ama giremedim biri şifremi değiştirmiş güvenlik sorunusunu girip şifremi bulmuş...
Atılayın olduğunu düşündüm... Orda mesajlarda konuşmalarım vardı bide kesin gördü ahmet diye biriyle konuşmuştum bide kız arkadaşımla bi erkek hakkında konuşmuştum falan daha bir sürü şey...
Neden böyle birşey yapıyor ki? Sor ona sen mi yaptın diye. Sormasan da olur mailinden yeni şifre iste,değiştir canım şifreni.
Hem o kızlarla konuşurken iyi miydi? Boşver görürse görsün,üzülme...