• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskançlık krizi...

Kızlar dün gece rüyamda gördüm onu sabah uyandığımda çok kötü oldum.
Biz ayrıydık ve konuşmuyorduk sonra ben bizim sınıftaki bi erkek arkadaşımla merdivenlerden aşağı iniyordum atılayda bana bakıyordu ve tuğçe dedi sinirli sinirli...
Konuşalım mı biraz dedi ve üst kata çıktık birden sarıldık birbirimize dayanamadık sıkıca sarılmıştık birbirimize herkes bize bakıyordu barıştılarmı bunlar falan diye şaşkın gözlerle...
Bana sürekli gülümsüyordu sürekli birbirimize anlamlı anlamlı gülümsüyorduk ve rüyadan uyandım yanımda gibi hissettim...
Öyle tatlı gülümsüyordu ki :43:

Arkadaşlar benim ilişkimi biliyorsunuz 1 sene 3 aylık bir ilişkim var.
Sevgilim şu 2-3 gündür kıskançlık krizlerine girdi.
Eski sevgilimle ben aynı okuldayım ve aynı sınıftayız başlarda bunu çok etmişti fakat zamanla düzeldi.
Salı günü ben merdivenden çıkıyordum eski sevgilimde arkamdaymış ve kolumdan tuttu hadi hızlı çıksana tuğçe dedi bende şaşırdım napcağımı o andada sevgilim gördü bizi.
Yanına gittim bozulduğunu anladığım için şuanda konuşmak istemediğini söyledi neyse 2-3 saat sonra düzeldi bana karşı. Ertesi günde halletmem gereken bazı işlerim vardı ve okulda olduğum için sarjımda bitmişti oda abisiyle beraberdi. İşlerim biraz uzun sürdü ve 2 saatte eve gidebildim eve gelince mesaj attım direk kızmaya başladı bana çok kötü bi şekilde 2 saattir naptın merak ettim seni vs...
Bu yüzden surat asmaya başladı dünde okulun öğlen arasında çikolata almak için çıkcaktım dışarı ve onunla karşılaştık oda sen gitme ben alır gelirim diye gitti geldiğinde hala surat asmaktaydı bende sinirlendim neyse bişey demedim dün akşam dershane çıkışımda kendin eve gidemezsin diye kendisi geldi beni almaya artık çok bunaldım bu davranışlarından konuşmayı denedim falan ama dinlemiyor...

Sertmi davransam diyorum yumuşakmı...
Napcağımı şaşırdım sorunlar bitmiyor artık......

Ciddi anlamda sevgilin baya kıskançmış canım...İlk zamanlar insanın hoşuna gidebilir ama zamanla gerçekten kıskançlık çekilmez oluyor yaaa

30 sayfa oldugu ıcın okumadım ayrıldıgınız bilmiyordum

Oyy canım benim ya kıyamam. Bende çok tartıştığımızda,konuşmadığımızda filan öyle rüyalar görebiliyorum.
İnsanı etkiliyor baya.

Oyy canım benim ya kıyamam. Bende çok tartıştığımızda,konuşmadığımızda filan öyle rüyalar görebiliyorum.
İnsanı etkiliyor baya.

Hala rüyanın etkisindeyim gülüşü öyle güzeldiki en çok gülüşünü ve gözlerini severdim zaten :43:
Onsuz nasıl devam edicem hayatıma bilmiyorum boşlukta gibiyim....

Hala rüyanın etkisindeyim gülüşü öyle güzeldiki en çok gülüşünü ve gözlerini severdim zaten :43:
Onsuz nasıl devam edicem hayatıma bilmiyorum boşlukta gibiyim....

Şöyle düşün canım o senin gülüşün ve gözlerin olmadan nasıl yaşayacak?
Yaşayabilecek mi? O yapabilirse sende yapabilirsin,inan kendine...

aynen katılıyorum eger seni böle saçma bi sebepten bırakabliyorsa demekki zaten ayrılmak için bahane arıyomuş üzülme bence

Böyle düşünerek kendime geliyorum o yapabiliyorsa bende yapabilirim demi...
Güçlü olucam canım o bensizliği kabullendiyse benim elimden gelen bişey yok zaten.

Böyle düşünerek kendime geliyorum o yapabiliyorsa bende yapabilirim demi...
Güçlü olucam canım o bensizliği kabullendiyse benim elimden gelen bişey yok zaten.

Sen yapabileceğinin en fazlasını yaptın canım..Yeri geldi evine dahi gittin..Kendini hırpalamanın bir faydası yok..Asla geçmez dediğimiz acılar bile gün gelip geçiyor ve sen yıllar sonra ben niye bu kadar kafaya takmışım ki diyerek güleceksin..Daha yaşın çok genç..Bu hayat sana öyle güzellikler getirir ki yeter ki gözündeki o yaşam ışığını kaybetme..

aynen katılıyorum eger seni böle saçma bi sebepten bırakabliyorsa demekki zaten ayrılmak için bahane arıyomuş üzülme bence

Banada öyle geliyor ayrılmak için bahane aramış resmen...
Oda bunu yaptı ya en çok inandığım kişi...

Sen yapabileceğinin en fazlasını yaptın canım..Yeri geldi evine dahi gittin..Kendini hırpalamanın bir faydası yok..Asla geçmez dediğimiz acılar bile gün gelip geçiyor ve sen yıllar sonra ben niye bu kadar kafaya takmışım ki diyerek güleceksin..Daha yaşın çok genç..Bu hayat sana öyle güzellikler getirir ki yeter ki gözündeki o yaşam ışığını kaybetme..

Haklısınız ben elimden gelen her şeyi yaptım kaç kere konuşmaya çalıştım ama o zaten bitirmeyi kafasına koymuştu...
Bu acıda geçicek bi gün mutlaka unutucam eminim ama onu unutmak zor bi süreç olucak 2. dönem okulda görücem sadece ondan sonra yollarımız ayrılcak...

Haklısınız ben elimden gelen her şeyi yaptım kaç kere konuşmaya çalıştım ama o zaten bitirmeyi kafasına koymuştu...
Bu acıda geçicek bi gün mutlaka unutucam eminim ama onu unutmak zor bi süreç olucak 2. dönem okulda görücem sadece ondan sonra yollarımız ayrılcak...

Bakmamaya çalışacaksın..Aynı okulda olmanız zor bir durum ama sen kendini ne kadar geriye çekersen emin ol o kadar vazgeçilmez olacaksın..Ona onu unuttuğunu ve gerçekten güçlü olduğunu göster..Sakın ama sakın onu havalara sokupta bak beni seni unutamadım havasını verme..

Bakmamaya çalışacaksın..Aynı okulda olmanız zor bir durum ama sen kendini ne kadar geriye çekersen emin ol o kadar vazgeçilmez olacaksın..Ona onu unuttuğunu ve gerçekten güçlü olduğunu göster..Sakın ama sakın onu havalara sokupta bak beni seni unutamadım havasını verme..

Son sınıfım zaten 1-2 ay rapor alıp okula gitmiycem kendimi derslerime vericem arada bir giderim benim için daha iyi olur...
Tuğçe beni unutamaz hala çok seviyor diye düşünüyor şuanda eminim ama öyle düşünme hakkını ben verdim ona bundan sonrada unutulabilceğini görsün...

Son sınıfım zaten 1-2 ay rapor alıp okula gitmiycem kendimi derslerime vericem arada bir giderim benim için daha iyi olur...
Tuğçe beni unutamaz hala çok seviyor diye düşünüyor şuanda eminim ama öyle düşünme hakkını ben verdim ona bundan sonrada unutulabilceğini görsün...

Evet aynen canım. Erkekler bir kere o beni seviyor,bırakamaz,unutamaz vs diye düşünmeye başlayınca o imajı silmek zor oluyor.
Bunu ona göstermelisin...

Back