Arkadaşlar benim ilişkimi biliyorsunuz 1 sene 3 aylık bir ilişkim var.
Sevgilim şu 2-3 gündür kıskançlık krizlerine girdi.
Eski sevgilimle ben aynı okuldayım ve aynı sınıftayız başlarda bunu çok etmişti fakat zamanla düzeldi.
Salı günü ben merdivenden çıkıyordum eski sevgilimde arkamdaymış ve kolumdan tuttu hadi hızlı çıksana tuğçe dedi bende şaşırdım napcağımı o andada sevgilim gördü bizi.
Yanına gittim bozulduğunu anladığım için şuanda konuşmak istemediğini söyledi neyse 2-3 saat sonra düzeldi bana karşı. Ertesi günde halletmem gereken bazı işlerim vardı ve okulda olduğum için sarjımda bitmişti oda abisiyle beraberdi. İşlerim biraz uzun sürdü ve 2 saatte eve gidebildim eve gelince mesaj attım direk kızmaya başladı bana çok kötü bi şekilde 2 saattir naptın merak ettim seni vs...
Bu yüzden surat asmaya başladı dünde okulun öğlen arasında çikolata almak için çıkcaktım dışarı ve onunla karşılaştık oda sen gitme ben alır gelirim diye gitti geldiğinde hala surat asmaktaydı bende sinirlendim neyse bişey demedim dün akşam dershane çıkışımda kendin eve gidemezsin diye kendisi geldi beni almaya artık çok bunaldım bu davranışlarından konuşmayı denedim falan ama dinlemiyor...
Sertmi davransam diyorum yumuşakmı...
Napcağımı şaşırdım sorunlar bitmiyor artık......