- Konu Sahibi BarbunyaPilaki
-
- #1.461
ben rendelenmiş havucu tavada az ağ ile soteleyerek koydum .çıkarttığımda yoğurt ile karıştırıp servis yapıyorum , ama salata içinde de havuç severim ben onları rendelemek yerine bıçakla ufak ufak kesiyorum ,daha sonra da ihtiyacım kadar salata içine kullanıyorum ,
bugün kırmızı lahana yaptım sirkeli sulu kavanoza ilk kez inşallah güzel olmuştur ,
birde bu kış sirkeli biber e feci dadandık eşim çok sevdi, 2 kez yaptık , keşke daha önce öğrense idim de kırmızı biber ucu iken yapsaydım şöyle koca bir kavanoz ,
bu arada bu topic in bana çok faydası oldu , herkese bilgiler için teşekkür ederim , sayenizde artık her şeyi israf etmeden kullanıyorum :) bilmiyorsam bile nasıl yapabileceğimi hemen buralara göz atıyorum , bir domates püresini yapmayı hem gözüm kesmedi hemde yerim olmadığı için yapmadım ama ablam getirmişti bir kavanoz ,çok işime yaradı , yapsam mı acaba diye hala düşünüyorum
bu arada bir sorum olucak ,şimdi buzlukta karnıbaharım var benim , havuç ile karışık turşusunu kursam diye düşünüyorum ama olurmu ki acaba?
Ben geçen yıl domatesi tüm tüm hiç doğramadan poşetleyip buzluğa attımdomatesı nasıl koyabılırz acaba? esımden dolayı karsın dıgor ılcesındeyız ve kışın sebzeler cok pahalı oluyor o yuzden dondurmak en ıyısı oluyo bnm ıcın
Ben geçen yıl domatesi tüm tüm hiç doğramadan poşetleyip buzluğa attımKışın çok güzel oldu dolap kokusu olmadı ,kabukları hemen soyuldu bayağı bir zaman kullandım Tavsiye ederim Nisan-mayısa kadar hiç domates almadım
Ben çok memnun kaldım:44:Hatta bu yıl daha çok koyacağımbunu bi komşumuz denemiş ama hiç olmamıştı içi su gibi olmuştu. belki domatesin kalitesine göre değişiyordur
konserve gibi yapmayı düşünüyorum ben bu sene ama dahazamanı var domates yapmanın bence biraz daha ucuzlaması lazım
geçen yıl kesip buzdolabı poşetlerine koymuştum menemenlik ve yemekler için az az ama pek kullanışlı olmadı bu sene konserve yapmayı deniycem inş..
domatesı nasıl koyabılırz acaba? esımden dolayı karsın dıgor ılcesındeyız ve kışın sebzeler cok pahalı oluyor o yuzden dondurmak en ıyısı oluyo bnm ıcın
Ben geçen yıl domatesi tüm tüm hiç doğramadan poşetleyip buzluğa attımKışın çok güzel oldu dolap kokusu olmadı ,kabukları hemen soyuldu bayağı bir zaman kullandım Tavsiye ederim Nisan-mayısa kadar hiç domates almadım
Canım ben memnun kaldımtesekkurler deneyecegım bunu ıyı mı kotu mu olcanı gorcem2 kısı oldumuz ıcın kotude olsa cok faZLA zıyan olmams olur
Canım ben memnun kaldımBu yıl daha fazla koyacağım umarım sende memnun kalırsın Hatta kkda bazı arkadaşlarda koydu birlikte denedik memnun kaldı onlarda
Canım biraz daha bekle ağustos ortalarından sonra yapabilirsinpekı bunu ne zaman yapmak lazım ona gore sehır merkezıne ınıcemdemahrumıyet bolgesındeyızde bız
bezelye zamanı geçti ...bezelye zamanını kaçırmış olamam dimiii
ayhhhhhhh
Canım ben memnun kaldımBu yıl daha fazla koyacağım umarım sende memnun kalırsın Hatta kkda bazı arkadaşlarda koydu birlikte denedik memnun kaldı onlarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?