- Konu Sahibi BarbunyaPilaki
- #1.461
ben rendelenmiş havucu tavada az ağ ile soteleyerek koydum .çıkarttığımda yoğurt ile karıştırıp servis yapıyorum , ama salata içinde de havuç severim ben onları rendelemek yerine bıçakla ufak ufak kesiyorum ,daha sonra da ihtiyacım kadar salata içine kullanıyorum ,
bugün kırmızı lahana yaptım sirkeli sulu kavanoza ilk kez inşallah güzel olmuştur ,
birde bu kış sirkeli biber e feci dadandık eşim çok sevdi, 2 kez yaptık , keşke daha önce öğrense idim de kırmızı biber ucu iken yapsaydım şöyle koca bir kavanoz ,
bu arada bu topic in bana çok faydası oldu , herkese bilgiler için teşekkür ederim , sayenizde artık her şeyi israf etmeden kullanıyorum :) bilmiyorsam bile nasıl yapabileceğimi hemen buralara göz atıyorum , bir domates püresini yapmayı hem gözüm kesmedi hemde yerim olmadığı için yapmadım ama ablam getirmişti bir kavanoz ,çok işime yaradı , yapsam mı acaba diye hala düşünüyorum
bu arada bir sorum olucak ,şimdi buzlukta karnıbaharım var benim , havuç ile karışık turşusunu kursam diye düşünüyorum ama olurmu ki acaba?
yani rendeleyip ya da soteleyip buzluğa koydun. salata için olan bozulmuyorsa tamamdır.