- Konu Sahibi BarbunyaPilaki
-
- #1.421
kızlar ben bi konserve yaptım ama nasıl olur acaba?domatesleri blendırdan geçirip kaynattım,patlıcanları ve kırmızı biberleri közleyip domateslere ekledim biraz sarımsak birazda zeytinyağı ekledim sizce iyi olur mu:44:
artı arkadaşlar ben yaklaşık bir hafta önce kırmızı biber közledim. ama vakit bulup da bir türlü soyup dondurucuya koyamadım. epey sulandı tabi. dün soyup koydum. soydum, yıkadım, sonra da poşetlere koydum. şimdi sorum şu ki poşetlere koyarken hafif ıslaktı yıkadığım için, bir şey olur mu sizce? ben lezzetinin kaldığını pek sanmıyorum gerçi, bir hafta dolapta durdu. çok sıkıcı yaaa ev işi yapmakkötü olursa da üzülmücem, alt tarafı salata yapacaktım nasılsa diyorum.
şimdi patlıcanlar duruyor. onları nasıl koyucam dondurucuyageçmiş sayfaları okumak istemiyorum, biri yazabilir mi :44:
Ben mısırları güzelce haşladım. Ufak pratik bir alet var tanelemek için. Onunla taneledim. Buzluğa koydum bir kaç poşet. Çorbalarda kullanıyorum benkızlar dün pazardan mısır aldım.hangi işlemlerden geçirip dondurucuya atabilirim?kaynatıp mı yoksa sertken taneleyip mi,sizler nasıl yapıyorsunuz?
ben hiç bi işlem yapmadan koydumkızlar dün pazardan mısır aldım.hangi işlemlerden geçirip dondurucuya atabilirim?kaynatıp mı yoksa sertken taneleyip mi,sizler nasıl yapıyorsunuz?
bi öneri de bendensivri biberleri az yağda hafif kızart soğuyunca poşetleyip kaldır buzluğa, kışın çıkarıp tavada biraz çeviriyosun.güzel oluyo.
bi de kahvaltılık sos.bunu herkes beğeniyo. domates, acı yeşil biber, kırmızı biber rondodan geçir. zeytinyağı tuz ekle. kaynat.sıcakken kavanozlara koy.buzdolabında durması yeterli...
70 küçük kavanoz menemenlik yaptım
Yemeklere ve domates çorbası için hazır oluyor
Biber patlıcan fasulye kuruttum
Dondurucuyada yeşil fasulye bamya bezelye vişne közlenmis biber patlıcan
Rendeldnmis salatalık cacik için iyi olur bizccacigi cok seviyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?