kısaca aile olamadık..

benim nişan takılarını ailem almadı.. yazdığımı okumadan yazıyorsunuz. Onları biz aldık

Napacağınızı siz daha iyi bilirsiniz ama ailesinden uzaklaşmadan çocuk fln düşünmezdim ben olsam.. Çok saygısız insanlarmış o konulara girmeyelim tartışmayalım diye düşünür başkası olsa, ama onlar özellikle konu açıp iğneliyolarmış gerçekten ben sinir oldum burdan..

Keşke dünya görüşünüz bir olan biriyle evlenseydiniz. Eşinizin verdiği sözlere değil davranışlarına baksaydınız evlenirken. Sizin için hassas olan konular, eşiniz olacak kişinin de hassas konuları olması lazım. Cümle devrik oldu umarım anlatabilmişimdir. Para mevzusundan haklısınız. Düğünde takılan herşey size takıldı, siz çocuk musunuz ki sizin takılarınızı eşinizin ailesi alıyor ve size vermiyor. Şaka gibi. Kimin malını kime vermiyorsun? Öğretmen olmuşsunuz kendi paranıza bakamayacak mısınız yani. Neyse para mevzularında eşinizi tamamen suçlu buluyorum. Ama sizinde onun memleketine gitmeniz yanlıştı. Ben yapamazdım şahsen, çünkü büyük şehirlere alışkınken küçücük bi köyde, ailenizden uzak ama karşı tarafın ailesiyle dip dibe. Bilmiyorum büyük cesaret. Son olarak tavsiyem zaten mutlu değilsiniz doğal olarak eşinizde "söz vermiş" madem artık ilk fırsatta tayin isteyin bence ikinizin ailesinden de uzak bir yere gidin veya eşin kabul ederse senin ailenin bulunduğu şehre gidin. Bu işler uzun sürmeyecekse vajinismus için orada tedavi olursunuz, eğer uzun sürerse bilmiyorum orada yaşamaya ve evliliğinizi sürdürmeye kararlıysanız o zaman orada tedavi olun.

Eşinizle bu konularda Konuşmayı illa ki denemişsinizdir peki ne tepki aldınız?

Bence ona kesin ve net bir şekilde tayin istediğinizi orada zorlandığınızı daha gelişmiş biryerde yasamak istediğinizi söyleyin böylece aileden uzaklaşınca sorunlar da hafifleyecek emin olun fakat eşiniz bunu kabul eder mi ? Onun evlilikten mutsuz oldupu taraflar var mı ? Bunları konuşmalısınız

Benim eşimde beni büyük şehirden köylerine götürmüştü oda tayin aldırdı ama ben çalışmıyordum bizimkisi görücü usulü idi evlenmemizin hemen akabinde anne oldum eşim bende 15 yaş büyüktü daha doğrusu eski eşim ben 18 çocuğun doğumunda ciddi bir kas hastalığına tututldum vs vs uzun lafın kısası olamadı olamadı olduramadım tek tarafın mücadelesi ile olmadı çocuk 13 yaşına geldi herşeyi idrak etti ayrılmamı istedi ve bende o zaman hiç vakit kaybetmeden ayrıldım sonrası yaşadıklarımı hiç anlatmayayım sayfalar yetmez tek diyeceğim balık baştan kokar hiç ilerletme karşı tarafında istemesi de lazım sizin istediklerinizi.şimdi oglum üniversite okuyor ve biz ikimiz çok mutluyuz

zaten ben kendim bu yıl sonunda tayin iisteyeceğim Kabul eder mi bilmem Ama sorunları kabul etmediği sürece doğruyu yanlışı göremediği sürece kabul etse ne olur etmese ne olur onu da bilmiyorum.. eşimle konuşmayı defalarca denedim olmadı kavga ettim olmadı mesajla anlatmaya çalıştım.. benim eşim haklıya haklı diyemeyen bir insan Sadece bunu anladım

benim ailemin bulunduğu yere hayatta gelmez.. ben ortak bir yere karar verelim dediğiimde bile bunu benim isteğim olarak gören bir adam..

Seni duymazdan geliyor sanırım ya da haksız çıkmak istemıyor.

Bir şekilde ikna etmelisiniz bu Evliliği kurtarmak istiyor mısınız yoksa ayrılmak mı istiyorsunuz ?

Seni duymazdan geliyor sanırım ya da haksız çıkmak istemıyor.

Bir şekilde ikna etmelisiniz bu Evliliği kurtarmak istiyor mısınız yoksa ayrılmak mı istiyorsunuz ?
kimse ayrılmak için evlenmez.. sadece her şey düzelsin iyi bir aile olalım.. eşim bana duyarlı olsun istiyorum..ama artık umudum kalmadı

benim ailemin bulunduğu yere hayatta gelmez.. ben ortak bir yere karar verelim dediğiimde bile bunu benim isteğim olarak gören bir adam..
Ama söz vermiş? Mutlu olmazsan başka bir yere gidelim demiş. Siz gerçekten bu yazıları okutun eşinize. Sözünde durması lazım, yoksa adamın kendine saygısı kalmayacak.

Ama söz vermiş? Mutlu olmazsan başka bir yere gidelim demiş. Siz gerçekten bu yazıları okutun eşinize. Sözünde durması lazım, yoksa adamın kendine saygısı kalmayacak.
öyle ama zaten diğer sözlerini de tutmadı sen benimle gel ben seninle okurum öğrenirim sözlerini de tutmadı Aksine çevresine ezdirdi. hiç ummayacağım durumlara düşürdü.. sözünü önemseyen biri bunları da yapmazdı..

Bu konuyu okuyan bekar kızlarda ders alsınlar. Şahsen evleneceğim adam benim önemsediğim konulara pek önem vermiyorsa ama ileriye dair sözler veriyorsa direkt uzaklaşırdım. Benim hassas olduğum konularda ben olsam da olmasam da karşı tarafın da hassas olması gerekiyor. Onunla uyum yakalayacağımıza inanmam için. Din olsun ahlak olsun kalite olsun şevkat olsun her neyse konu. Belki abartı gelebilir ama gerçekten şu ileriye yönelik söz veren kişilerden hazetmiyorum. Canım ben pek ayrıl demek istemiyorum çünkü kurtarılır bence sizin evliliğiniz ama eşinin azıcık sağduyulu olması lazım ve oradan uzaklaşıp kendinizin artık bir aile olabilmesi lazım.

Peki sen verdiğin sözleri tutmuyorsun diyince ne tepki veriyor? Dalga mı geçiyor yoksa utanıyor mu_?

kimse ayrılmak için evlenmez.. sadece her şey düzelsin iyi bir aile olalım.. eşim bana duyarlı olsun istiyorum..ama artık umudum kalmadı
Bunun için tek çözüm yolu o bölgeden kaçış eğer bunu tek basına yapamayacaksan aileni araya sok gerekirse

inşallah...ben evlenmeden önce sadece eşiimi tanıdım.. benim eşim dini konuları küçümseyen bir insan değildi.. beni tanıştırdığı arkadaşları dindar kişilerdi.. seni tanıdığım için şükrettim namaz kıldım demişti. Çok iyi tartıp biçemedim Karşıma böyle şeylerin çıkacağını ise hiç düşünmedim. Zaten tanıştıktan kısa zaman sonra ben doğuya gittim. Telefonda görüştük hep.. Sandım ki sevince her şey güzel olur..Ben onu herkese karşı korudum. Arkasından bile tek szö ettirmedim Ailem istemediğinde hep korudum Sandım ki bu kadar şeyi görüyor o da bana o oranda değer verir sandım Umarım birilerine durumum ders olur

Aile olamamışken ve çocuk yokken ve de bu sıkıntılar varken ne yapman gerektiğini biliyorsundur.

Peki sen verdiğin sözleri tutmuyorsun diyince ne tepki veriyor? Dalga mı geçiyor yoksa utanıyor mu_?
benim de tutmadığımı söylüyor. Mesela vajinamus var ya Ben evlilik için söz vermişim ama vajinamus olarak tutmamışım..
ya da sen hiç burada mutlu olmaya çalışmadın ki hep şikayet ettin diyor. Onun için benim verdiğim mutsuz olursan gideriz sözü geçersiz diyor.
bunun gibi..

Ama vajinusmus keyfi olarak olduğun bir şey değil ki bi rahatsızlık bu. Hep şikayet ettin çünkü mutsuzdun. Resmen kendi lehine döndürmeye çalışıyor durumu. Kendini kandırır ancak bu şekilde. Eğer illa tayin istemeyip hayatımızın sonunu kadar burada yaşayacağız diye tutturursa bence daha radikal kararlar al. Bu şekilde sevginiz de kalmaz zaten.

yok.. asla yapamam dediğim şeyi yaptım.. durumu aileme anlattım.. benim tayin hakkım bu yıl sonunda olacak.. hiç düşünmeden isteyecem tayinimi.. psikolojim bozuldu burada..bu insanlarla..
kendisinin gelmesini bile istemiyorum Sadece yapılanları hataları anlıyorsa gelsin Yok anlamıyorsa aynı sorunları ilerleyen yıllarda bana tekrar yaşatacaksa onun bile anlamı yok artık

Merhaba.
Ben bir noktaya takildim evin kira mutfak fatura giderlerini esim karsiliyor demissiniz.
Kalan para nereye gidiyor bilmiyorum demissiniz ayrica.
Kucuk yer oldigundan sosyal hayat da yokmus harcama da olmaz o zaman bu giderlerin disinda.
Benim anlamadigim ikinizin de maasi yok mu?
Esiniz tum giderleri karsiladigina gore sizin maasiniz nereye gidiyor?
Buraya takildim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…