- 16 Ağustos 2010
- 293.150
- 603.134
- 43
Peki inandı mısenı sordu bende öyle dedim
Sormasaydı napim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Peki inandı mısenı sordu bende öyle dedim
Sormasaydı napim
Baştan inanmadı, buraya yazınca Tribe girdiPeki inandı mı
Benim oy alman konusunda bir derdim olmadı ki.O senin derdin.Yarışma bitti hala oy alıyorum adra
Tolin beni sabun yapacakmış.İmzasına baksana. Seni de oraya ekleyecekmiş.
Ben bile inandımBaştan inanmadı, buraya yazınca Tribe girdi
Tolin Hitler`in Türkiye şubesi olduğu için.Telden göremiyorum niye sabun çabuk eriyeyim diye olursa olur bak çabuk kurutulurum fazlalıkları eziyet biter :)
Kurabiyen nasıl oldu?Benim oy alman konusunda bir derdim olmadı ki.O senin derdin.
Kötü oldu.Kurabiyen nasıl oldu?
Ben çok güldüm ya, alttan yazıyor Tribe giriyor, 3 ay çıkmam tripten dedi falanBen bile inandım
Hadi hadi kesin şaheser çıkardın ortayaKötü oldu.
Kıskandım şimdi patates püresini.Benden de çok güzel külbastı olur söylim.efser senden cokguzel patates püresi olur senden patates puresı yapacam
adra hazırlıklar süprizzzz
Yok istediğim gibi olmadı.Hadi hadi kesin şaheser çıkardın ortaya
senden kıyma yapıcam kıyım kıyım kıyıcam senıKıskandım şimdi patates püresini.Benden de çok güzel külbastı olur söylim.
Aslında ben tribe gireceğim benim böyle birşey söylediğimi düşünüp,inandığı içinBen çok güldüm ya, alttan yazıyor Tribe giriyor, 3 ay çıkmam tripten dedi falan
Olmuştur ya, sana öyle geliyordurYok istediğim gibi olmadı.
İyi bari ucuza gitmiyorum.Kıymanın fiyatı malum.senden kıyma yapıcam kıyım kıyım kıyıcam senı
Sen bile inandın o nasıl inanmasınAslında ben tribe gireceğim benim böyle birşey söylediğimi düşünüp,inandığı için
Bilmem görürsün öbür gün.Olmuştur ya, sana öyle geliyordur
Bu seninle olan ilişkimizden kaynaklıSen bile inandın o nasıl inanmasın