- 23 Ekim 2011
- 19.404
- 23.884
satmıycamkı bahcedekı kedılere verıcemİyi bari ucuza gitmiyorum.Kıymanın fiyatı malum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
satmıycamkı bahcedekı kedılere verıcemİyi bari ucuza gitmiyorum.Kıymanın fiyatı malum.
Salı mı açılacak ki? Bu hafta olacağı garanti, geç açılsında, çok şef olayımBilmem görürsün öbür gün.
Van kedilerine ver bari.satmıycamkı bahcedekı kedılere verıcem
Nevoş seni bana soranın aklını alırımBu seninle olan ilişkimizden kaynaklı
sanane adra sanane kıyma benım degılmı ıstersem menemene katarımVan kedilerine ver bari.
Aboww kk de soykırım yapacak ben diyeyimTolin Hitler`in Türkiye şubesi olduğu için.
Lütfen diyet olsunefser senden cokguzel patates püresi olur senden patates puresı yapacam
adra hazırlıklar süprizzzz
Yarın açılır Kazen balığa,seyahate çıkmazsa. Ben salı ekleyebilirim o bakımdan.Salı mı açılacak ki? Bu hafta olacağı garanti, geç açılsında, çok şef olayım
efser vazgectım senden bol kalorili iskender yapacamAboww kk de soykırım yapacak ben diyeyim
Lütfen diyet olsun
Menemene yakışmam ben.sanane adra sanane kıyma benım degılmı ıstersem menemene katarım
Yapma canımNevoş seni bana soranın aklını alırım
Efser diyette aklını almaefser vazgectım senden bol kalorili iskender yapacam
ufff bencede yakışmazsın etın kart senın kartlaşmışsın sen kart adraMenemene yakışmam ben.
Yapacak Efser gözü dönmüş.Aboww kk de soykırım yapacak ben diyeyim
Lütfen diyet olsun
Hemşom merak etme tolin yumurta bile kıramıyorAboww kk de soykırım yapacak ben diyeyim
Lütfen diyet olsun
anladım ben onu bılerek yazdım zatenEfser diyette aklını alma
Hitler Tolin.ufff bencede yakışmazsın etın kart senın kartlaşmışsın sen kart adra
yooo nıye kırıyorum buzdolabını cok hızlı acıyosun kapaktakı yumurtalardan bırı ıntıhar edıp kırılıyoHemşom merak etme tolin yumurta bile kıramıyor
adraaaaa nolduuuu ımzaaaa yapamadınmııııHitler Tolin.
Onu çok yapıyorsundur eminimyooo nıye kırıyorum buzdolabını cok hızlı acıyosun kapaktakı yumurtalardan bırı ıntıhar edıp kırılıyo
Beceriksiz.yooo nıye kırıyorum buzdolabını cok hızlı acıyosun kapaktakı yumurtalardan bırı ıntıhar edıp kırılıyo