- 16 Kasım 2008
- 13.766
- 13.437
Yapacağım sana inat.Ama salı günü.Tabi salı sallanmazsa.adraaaaa nolduuuu ımzaaaa yapamadınmıııı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yapacağım sana inat.Ama salı günü.Tabi salı sallanmazsa.adraaaaa nolduuuu ımzaaaa yapamadınmıııı
Onu çok yapıyorsundur eminim
evet ya cok yapıyorum sonrada temızleyemıyorum cunku yumurtanın beyazından mıdem bulanıyo annem temızlıyo bı kere evde mısafır vardı o temızlemıstıBeceriksiz.
imza ayarları acılırsa yaparsınYapacağım sana inat.Ama salı günü.Tabi salı sallanmazsa.
Amanın çok beceriksizmişsinevet ya cok yapıyorum sonrada temızleyemıyorum cunku yumurtanın beyazından mıdem bulanıyo annem temızlıyo bı kere evde mısafır vardı o temızlemıstı
imza ayarları acılırsa yaparsın
Misafire iş yaptırılır mı.evet ya cok yapıyorum sonrada temızleyemıyorum cunku yumurtanın beyazından mıdem bulanıyo annem temızlıyo bı kere evde mısafır vardı o temızlemıstı
imza ayarları acılırsa yaparsın
anladım ben onu bılerek yazdım zaten
yooo bence gayet becerıklıyımAmanın çok beceriksizmişsin
napayım o yumurta akını gorunce bı anda ogurdum o da git git ben temızlerım dedıMisafire iş yaptırılır mı.
Niye bozuldu mu?
Napsın misafir mecbur temizlemiş.yooo bence gayet becerıklıyım
napayım o yumurta akını gorunce bı anda ogurdum o da git git ben temızlerım dedı
kazen kapatmıs ımza ayarlarını yanı sana kerem bursın yasakkkk
pinkstrap 1. olduKızlaaar yarışma 1.iyle ilgili bir açıklama mesaj oldumu?
Hayırlı olsunAlahımmmmm pro üye olmuşummmmmmm... yehhhhuuuuuuu.....çok mutluyummmmm...
Biliyorum canım sonuç ortada da hani mesaj falan var mı özel onu arıyordum....senin de ellerine .emeğine sağlık sevgili editörümüz...
Rica ederim her zaman bekliyoruz.Biliyorum canım sonuç ortada da hani mesaj falan var mı özel onu arıyordum....senin de ellerine .emeğine sağlık sevgili editörümüz...