Çorbalar Kış Çorbaları Tarifleri

evet ya cok yapıyorum sonrada temızleyemıyorum cunku yumurtanın beyazından mıdem bulanıyo annem temızlıyo bı kere evde mısafır vardı o temızlemıstı:KK53::KK53::KK53:

imza ayarları acılırsa yaparsın:KK53::KK53::KK53:
Amanın çok beceriksizmişsin:KK53::KK53:

evet ya cok yapıyorum sonrada temızleyemıyorum cunku yumurtanın beyazından mıdem bulanıyo annem temızlıyo bı kere evde mısafır vardı o temızlemıstı:KK53::KK53::KK53:

imza ayarları acılırsa yaparsın:KK53::KK53::KK53:
Misafire iş yaptırılır mı.:p

Niye bozuldu mu?:KK59:

Ben kaçıyorum ama bilin yani diyetle hiç ilgisi yok :eek:hiçte canım çekmedi işte :KK12:benim maydanozum dururken iskender neymiş peh :KK45:
iyi geceler kızlar :KK36:

yooo bence gayet becerıklıyım:KK53::KK53::KK53:

napayım o yumurta akını gorunce bı anda ogurdum o da git git ben temızlerım dedı:KK53::KK53:
kazen kapatmıs ımza ayarlarını yanı sana kerem bursın yasakkkk:p:p:p
Napsın misafir mecbur temizlemiş.:KK45:

Kapatsın.Açarsa eklerim.:KK53:

Son düzenleme:
Çok zevkli bir yarışmaydı, yarışmadan keyif aldım:KK36: pink'çiğim tebrikler canım :KK68:güzel bir tarifti hak etti denemek istediklerimin arasında :kk77:katılan tüm tarifler hepsi çok güzel ve başarılıydı tüm katılımıçı arkadaşların ellerine emeklerine sağlık ,bu keyifli anları bizimle paylaştıkları için teşekkürler :KK68:
Darsı kurabiyelerin başına :KK36::kk77:

pinkstrap pinkstrap tatlım canı gönülden kutluyorum 1.liyini...
yarışmaya katılan herkese teşekkür ederim ve tebrik ederim böyle bi yarışmaya katıldıkları için....yeni yarışmalarda buluşmak üzere.

X