- 16 Ağustos 2010
- 293.150
- 603.134
- 43
Dönüşü muhteşem olacakmış.
Bunun anlamı; Salı dönüp Çarşamba banlancam
Boş durmasın kurabiye yapsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dönüşü muhteşem olacakmış.
Bunun anlamı; Salı dönüp Çarşamba banlancam
Adra'ya birşey olmuyor senden şüphe duyanlar ortaya çıkıyoryooo gayette gordum senı yakma hazırlıklarım devam edıyo haberın olsun
bak adraya nolmus
Mune ye mesaj atsın diyo
Boş durmasın kurabiye yapsın
Nevoş savaş çıkarır bu Pinko.Ben dün konuşmamızı bile kontrol ettim acaba sahiden yazdım mı öyle birşey diyeKalpten gidiyordum öyle bir patavatsızlık mı yaptım diye
Elimden gelse döndüreyimDemek katılma imkanı var dönüşte bekliyorum
Haketmeyin sizdeNevoş savaş çıkarır bu Pinko.
Tolin beni sabun yapacakmış.İmzasına baksana. Seni de oraya ekleyecekmiş.Kızlar ben teldeyim benim gormedigim bişeyi var adaraya ne oldu bu Kınalı yapıncak birşeyimi yaptı
Savaşı çıkaran sen,hak etmeyin diyen sen.Biz masum masum konuşuyoruz.Haketmeyin sizde
Ben delimiyim Durduk yere mi yapıyorumSavaşı çıkaran sen,hak etmeyin diyen sen.Biz masum masum konuşuyoruz.
Adra korkmaya başladımNevoş savaş çıkarır bu Pinko.
Yarışma bitti hala oy alıyorum adraHarbi çabuk gel.Gel de Pinko`yu zapted biraz.Zirveyi kaldıramadı maalesef.
Ben senin yazdıklarını çıkartacağım şimdi
Ama neden sana yapmıyorum kiAdra korkmaya başladım
Benden beklenir adra içinde demişimdirBen senin yazdıklarını çıkartacağım şimdi
Harbi aramıza giriyor umarım çok uzun süre gelmez demedin mi
Daha ne yapacaksın az önce yazdıklarına ben bile inandımAma neden sana yapmıyorum ki
Yok yok yazmazsınBenden beklenir adra içinde demişimdir
Çırayla mı benzinle mi yakacan?yooo gayette gordum senı yakma hazırlıklarım devam edıyo haberın olsun
bak adraya nolmus
senı sordu bende öyle dedimDaha ne yapacaksın az önce yazdıklarına ben bile inandım
Yok yok yazmazsın
Ben de Nevoş.Herkesi birbirine düşürür Pinko.Adra korkmaya başladım