- 16 Ağustos 2010
- 293.183
- 603.208
- 43
Toplaşıp gelelim mipis pis baktım bugun anladı zaten bugun oyle yapıcam bısey soylerse terslıycem
benımde yok valla ya aksam babam sarımsak soydurdu ellerım hep sarımsak kokuyo ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Toplaşıp gelelim mipis pis baktım bugun anladı zaten bugun oyle yapıcam bısey soylerse terslıycem
benımde yok valla ya aksam babam sarımsak soydurdu ellerım hep sarımsak kokuyo ya
ya kendıme kızıyorum neden agzının payını veremdım dıyeBir şey yapmana gerek yok ki aşağılık kompleksi varmış, yoksa niye durduk yere sataşsın.
valla burda olsaydınız toplasıp doverdıkVermem seni öle odunlara ben korkma yeter gelırım agzını burnunu dagtırız
gel nevosumToplaşıp gelelim mi
Boş ver tatlım bitmezdi o yarış, içinde ukde kalmış onun. Sen istediğin an onu ezecek kişiliktesin de o zaten ezik:))ya kendıme kızıyorum neden agzının payını veremdım dıye
Saını başını yolardıkvalla burda olsaydınız toplasıp doverdık
gel nevosum
Nerdesin ki senvalla burda olsaydınız toplasıp doverdık
gel nevosum
saolasın pınkım yuz arıyo bende ama bulamaz artıkBoş ver tatlım bitmezdi o yarış, içinde ukde kalmış onun. Sen istediğin an onu ezecek kişiliktesin de o zaten ezik:))
zaten kucuk boylu bısey rahat yolardıkSaını başını yolardık
angaraaaaaNerdesin ki sen
Dikkat çekmeye çalışmış aklınca, napsın kuzu aklı bu kadarına yetiyorsaolasın pınkım yuz arıyo bende ama bulamaz artık
Boşver Tolin'cim tınlamaKompleksli insanlar çok fazlazaten kucuk boylu bısey rahat yolardık
angaraaaaa
aptal ya bugunde baskasıyla konusurken doktorları kucumsedı dık dık baktım bende sonra yanıma geldı sınırlımısın falan dıyo banaDikkat çekmeye çalışmış aklınca, napsın kuzu aklı bu kadarına yetiyor
saol nevosum bıraz sınırlendım ama yapcak bısey yokBoşver Tolin'cim tınlamaKompleksli insanlar çok fazla
Bak işte dediğim yere çıktı, aşağılık kompleksi değilde ne bu? He He deyip geçcen böylelerine, en iyi kendisi, o olmasa insanlığın sonu gelir, bir kaç kişi tanıdım böyle, hiç çekilmez Çeken yok gerçiaptal ya bugunde baskasıyla konusurken doktorları kucumsedı dık dık baktım bende sonra yanıma geldı sınırlımısın falan dıyo bana
yarın parmagıma yuzuk takıp gıdıcem sulanmasın bıdaha pis gelmesın yanıma falanBak işte dediğim yere çıktı, aşağılık kompleksi değilde ne bu? He He deyip geçcen böylelerine, en iyi kendisi, o olmasa insanlığın sonu gelir, bir kaç kişi tanıdım böyle, hiç çekilmez Çeken yok gerçi
Aman Aman bizde öylesine verecek kız yokyarın parmagıma yuzuk takıp gıdıcem sulanmasın bıdaha pis gelmesın yanıma falan
aynenAman Aman bizde öylesine verecek kız yok
zaten kucuk boylu bısey rahat yolardık
angaraaaaa
galıba 2 saat kanka atla gel bıgunnAngaralımmmm Çiçeeem hızlı trenle kac saat yahu gelırız
galıba 2 saat kanka atla gel bıgunn