- 10 Ocak 2014
- 30.831
- 47.078
Ben napim istatikler onu gösteriyorAğzını hayra ac
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben napim istatikler onu gösteriyorAğzını hayra ac
Tükürem o istatistiklereBen napim istatikler onu gösteriyor
Gidiyorum kız.Gidiyorum mesajı o.Buradaydım ben de dolanıyordum forumlarda.Hoş geldinnnnnn
Ağlama kvnin iyi versiyonunu dünyaya getirsen fena mı olur?Tükürem o istatistiklere
Gidiyorum.Geldin mi gidiyon mu:))
Burdaydın, bizimle takılmadan mıGidiyorum.
İyi geceler.
ne guluyon yaa,benim dramim senin eğlencen mi
Benzemesinnnnn. Baykuş yavrusu gibi çocuğum mu olsunnn
Hoşgeldin kuzu:)
Kız olursa kvne benzer
Hoş geldinnnnnn
Iyiyim şekerim,dolaniyorum forumda
gitGidiyorum.
Bize hiç yazmadigin için yeni geldin sandıkGidiyorum kız.Gidiyorum mesajı o.Buradaydım ben de dolanıyordum forumlarda.
Kadının yüzünü görmek istemiyorum,minyaturunu mu dogurayimAğlama kvnin iyi versiyonunu dünyaya getirsen fena mı olur?
Öyle tabii. Şaka bi yana cidden bunun için çok dua ediyorum..İstemiyosan ozaman allahım hayırlısı ile çocuğum kvye benzemesin diye
Dua et, ama dediğim gibi hayırlısı ile iste, yer gök dua ile canım.
kimi kız anlamadimCanım whatsapta ne işi var fotosunu bi daha atsana Bi şimdi, çok aradım bulamadım onuda: (
Geldim ya bir ara.Sonra birine yardım ettim yemek bölümünde.Siz de hemşo hemşo muhabbet ediyordunuz. Ben de tv bölümüne takıldım bu saat oldu.Telafi ederim.Burdaydın, bizimle takılmadan mı
Abartma canım ya.. Allah hayırlı, sağlıklı evlat nasip etsin tipi napcanBize hiç yazmadigin için yeni geldin sandık
Kadının yüzünü görmek istemiyorum,minyaturunu mu dogurayim
Yarın et o zamanGeldim ya bir ara.Sonra birine yardım ettim yemek bölümünde.Siz de hemşo hemşo muhabbet ediyordunuz. Ben de tv bölümüne takıldım bu saat oldu.Telafi ederim.
İyi geceler...
ben hep oyleyımkiiiiİyi geceler canım.
Git meeeeeee diyecektin galiba. Bugün gözüme pek sevimli göründün Tolin.
kimi kız anlamadim
oooooo nasılsınız meyra haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaanımmmmAaa böcuk kadın geldi: ))))
Kız bunun gece gece watsapta ne işi var fotosu varyaaaaa, komikli.......
Hatırladın mı?
Aaa böcuk kadın geldi: ))))
Kız bunun gece gece watsapta ne işi var fotosu varyaaaaa, komikli.......
Hatırladın mı?