Çorbalar Kış Çorbaları Tarifleri

Uzun süre sonra oy kullanicam bu bolumde
oyum miss gibi eriste çorbası ile hemserime:KK50:
herkesin ellerine saglik:KK68:
Çokkk teşekkürler canımmm...

Məni xatırladın?3il bunnan qabaq yazışmışdıq burda...nuradamla idi onda nickim...teze hamile idim...

Bilerekden azerice yazdım kızlar. ..deyişiklik olsun...

Aaa nura:KK58:Tanimamisdim ama indi yadima dusdu:oops:Men nece narahat oldum sene gore dedim goresen niye getdi:cry:
Aha...bir az gülmeli olacaq ama kompyuterden irgenmişdim hamileliyin ilk günlerinde,sonra da girmedim heç bura.taaaki yanvar ayına qeder...arıqlamaq üçün burdakı cuma yarışmasına qatıldım ve tebiki yeni nikle...seni gördüyüme çox sevindim...

Selam, mutlu haftasonları dilerim hepinize.
Alışverişimi ve kurabiyelerimi yaptım da geldim. Kahvem ve kurabiyelerim pişiyor:KK70:
Şayet kurabiyeler olursa diye resimlerini bile çektim:oops:
Sizler nasılsınız?

Selam, mutlu haftasonları dilerim hepinize.
Alışverişimi ve kurabiyelerimi yaptım da geldim. Kahvem ve kurabiyelerim pişiyor:KK70:
Şayet kurabiyeler olursa diye resimlerini bile çektim:oops:
Sizler nasılsınız?
Ben kendi adıma cevaplayayım iyiyim :))
Haftasonu bizimkiler az geliyor:KK19:
İyi yapmışsın, resim çekerek bakalım ne çıkacak kategoride

Ben kendi adıma cevaplayayım iyiyim :))
Haftasonu bizimkiler az geliyor:KK19:
İyi yapmışsın, resim çekerek bakalım ne çıkacak kategoride
Iyi olmana sevindim. Tahmin ettim kimsecikler olmayacağını ama gelmisken selam vermek istedim.
Esim ve kızım kurabiye istediler, bende firsat bu fırsat yapayım dedim. Kurabiyeler olmazsa bilemedim katılabilirmiyim artık.
Zor oluyor malzeme hazırla fotografla vs.
Hazırim ama yükleme aşaması korkutuyor beni, Nevreste'den yine yardım isteyeceğim sanırım.

Iyi olmana sevindim. Tahmin ettim kimsecikler olmayacağını ama gelmisken selam vermek istedim.
Esim ve kızım kurabiye istediler, bende firsat bu fırsat yapayım dedim. Kurabiyeler olmazsa bilemedim katılabilirmiyim artık.
Zor oluyor malzeme hazırla fotografla vs.
Hazırim ama yükleme aşaması korkutuyor beni, Nevreste'den yine yardım isteyeceğim sanırım.
İyi yapmışsın canım, 5 oy fark var gerçi ama her an herşey olabilir:cool:
Bende eşim tatlı birşeyler istedi diye hadi dedim belki kurabiye çıkar, kurabiye yapayım:-) Ne fenayız, adamlarda onlar istiyor diye yapıyoruz sanıyorlar:KK70:

İyi yapmışsın canım, 5 oy fark var gerçi ama her an herşey olabilir:cool:
Bende eşim tatlı birşeyler istedi diye hadi dedim belki kurabiye çıkar, kurabiye yapayım:-) Ne fenayız, adamlarda onlar istiyor diye yapıyoruz sanıyorlar:KK70:
Sorma canım ya.
Ama yani bizde haftada 2 gün kurabiye yapılır, bu seferlik kendim ićin yapmışım çokmu?Aradan çıkarttım bu kez iki işi birden.
Değişebilirde tabi o da bir ihtimal çok fark yokmuş.
Sağlık olsun artık yapacak birşey yok.

Sorma canım ya.
Ama yani bizde haftada 2 gün kurabiye yapılır, bu seferlik kendim ićin yapmışım çokmu?Aradan çıkarttım bu kez iki işi birden.
Değişebilirde tabi o da bir ihtimal çok fark yokmuş.
Sağlık olsun artık yapacak birşey yok.
Hadi ya.. Benim eşim severde ben kendim sevmediğim için yapmazdım, yarışma muhabbeti olunca yaptım:-)
Kurabiyeler hiç yapılmamış, bu seferde o yapılıversin:cool:

Hadi ya.. Benim eşim severde ben kendim sevmediğim için yapmazdım, yarışma muhabbeti olunca yaptım:-)
Kurabiyeler hiç yapılmamış, bu seferde o yapılıversin:cool:
Pek atıstırmalık almıyoruz eve, tatlı birşeyler istenince hazırda olsun diye yapıyorum aslında ki isteniyorda.
Haftabaşında elmalı yaptım 2 günde bitti, ondan once hindistan cevizli yapmıştım onuda silip süpürdüler:-)
Bunun omrüde 2 gün, kesin.
Hadi bakalım bekleyip görelim bizim kurabiyeler yarışabilecek mi?:KK70:

Pek atıstırmalık almıyoruz eve, tatlı birşeyler istenince hazırda olsun diye yapıyorum aslında ki isteniyorda.
Haftabaşında elmalı yaptım 2 günde bitti, ondan once hindistan cevizli yapmıştım onuda silip süpürdüler:-)
Bunun omrüde 2 gün, kesin.
Hadi bakalım bekleyip görelim bizim kurabiyeler yarışabilecek mi?:KK70:
:nazar::nazar: Biz 1 hafta da zor bitiriyoruz, çünkü ben yemiyorum, eşim yalnız başına anca bitiriyor:-)
Böye daha iyi 1 hafta rahatım:cool:

X