Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kategori seçim aşamasında, mezelerle, kurabiyeler yakın oylar almış şuanlık kurabiyeler önde, yöresel birşey olması gerekmiyor ki, nette bir sürü farklı tarif var, onlardan birini yapabilirsiniz.Ama biz azerilerin de öğle meşhur bi kurabiyesi yok ki...ne yapcam ya?katılmak istiyorum yine...bi de diğer kateqori ne?ben pek takip etmiyorum.yani başka ne ola bilir kurabiyeden başka?
Kızımda yiyor çabucak bitiyor bizde canım. Ben tadına bakıyorum sadeceBiz 1 hafta da zor bitiriyoruz, çünkü ben yemiyorum, eşim yalnız başına anca bitiriyor
Böye daha iyi 1 hafta rahatım
Canım netten bul bir tarif ne olacak.Ama biz azerilerin de öğle meşhur bi kurabiyesi yok ki...ne yapcam ya?katılmak istiyorum yine...bi de diğer kateqori ne?ben pek takip etmiyorum.yani başka ne ola bilir kurabiyeden başka?
En iyisi, zaten ne hikmetse eşlerimiz yiyor biz kilo alıyoruzKızımda yiyor çabucak bitiyor bizde canım. Ben tadına bakıyorum sadece
Haklısın canım valla. Üçer dörder yiyor maşallah tık yok.En iyisi, zaten ne hikmetse eşlerimiz yiyor biz kilo alıyoruz
Kızında seviyorsa, o zaman bol bol yapcan
Tabi canım en azından katkı maddesi yok içinde, senin yaptığın en iyisi, Okula başlayana kadar doğal beslensin, sonra istesende tutamayacaksınHaklısın canım valla. Üçer dörder yiyor maşallah tık yok.
Kizıma biskuvi vermektense kurabiye yapıyorum içim rahat oluyor az da olsa
Haklısın 27 aylık şimdiden istiyor. Geçen gün fast food restoranına daldı , anne ben acıktım, karnım çok acıktı diye bağırıyor restoranın ortasında minicik boyu, kocaman sesiyle insanlar bakıyor suratıma aç çocuk yemek al der gibi. Ben gülsemmi üzülsem mi bilemedim.Tabi canım en azından katkı maddesi yok içinde, senin yaptığın en iyisi, Okula başlayana kadar doğal beslensin, sonra istesende tutamayacaksın
:)) Farkı geliyor, dışarıdaki yemekler ilgisini çekiyor napsınHaklısın 27 aylık şimdiden istiyor. Geçen gün fast food restoranına daldı , anne ben acıktım, karnım çok acıktı diye bağırıyor restoranın ortasında minicik boyu, kocaman sesiyle insanlar bakıyor suratıma aç çocuk yemek al der gibi. Ben gülsemmi üzülsem mi bilemedim.
Bugünde evde yemedi hanım, markette tutturdu karnım acıktı anne karnım çok acıktı diyebide karnını tutuyor görsen ,seviniyorum yemekle arası yok üzüluyorum dışarda yedirdim diye. Eşimde diyorki sosyetik bu dışarda acıkıyor diye
Hahahaha iyiymiş senin durumunda.:)) Farkı geliyor, dışarıdaki yemekler ilgisini çekiyor napsın
Geçen eşim beni şikayet ediyor, bıraksam her gün hamburger yer diye, biz bu yaşta böyleyiz, onların istemesi çok daha normal, zararlı ne demek bilmiyorlar
Aynen canım ya, insan her gün yemek yapmaktan sıkılıyor, ben haftanın 1 günü yapmamak için bahane buluyorum, bir günde 1 gündürHahahaha iyiymiş senin durumunda.
Tabiki göre göre istiyorlar normal. İnsan haftada 1 günde olsa yemek yapmaktan imtina edip dışarda yemek istiyor haklı olarak.
Ben öyleyim en azından, muazzam yemek olduğundan değil, mola oluyor benim içinde.
Birde bunun çocuk versiyonunu düşün canım. Ben yanlız olsam öğle yemeği yapıpta yemem, uğraşmam yani ama şimdi birde öğle yemeği yapıyorum illaki.Aynen canım ya, insan her gün yemek yapmaktan sıkılıyor, ben haftanın 1 günü yapmamak için bahane buluyorum, bir günde 1 gündür
Çok zengin olmayı bi tek bu yüzden isterim yani, yemek yapmaktan kurtulayım diye
Allah yardımcın olsun canım, büyük sorumluluk çocukBirde bunun çocuk versiyonunu düşün canım. Ben yanlız olsam öğle yemeği yapıpta yemem, uğraşmam yani ama şimdi birde öğle yemeği yapıyorum illaki.
Günde 3kez yemek hazırlıyorum ve artık ne yapacağımı şaşırıyorum yalan değil.
Bazen diyorum şunu yiyelim canım istedi diye eşime ama inan canım istediğinden değil ha o gün yemek yapmamak için insan bunalıyor valla.
Sağol canım benim, darısı başınaAllah yardımcın olsun canım, büyük sorumluluk çocuk
Amin Tatlım, Allah hepimize nasip etsin o duyguyuSağol canım benim, darısı başına
Amin inşallah, Rabbim herkesin gönlüne göre versinAmin Tatlım, Allah hepimize nasip etsin o duyguyu
Ekmek arası çorba vereyim miAcıkdım ben ha bende çocuğum:)
Kıyamam ki ben acıktım diyene.Acıkdım ben ha bende çocuğum:)
Ekmek arası çorba vereyim mi
Sıcak sıcak kurabiyelerimizde var ama onları gün yüzüne çıkaramayız henüz