oooooo nasılsınız meyra haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaanımmmm
Sağol bakırkoylum güzelim: ))))
İyiyim çok şukur, şaka bi yana sen nasılsın tolincim?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oooooo nasılsınız meyra haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaanımmmm
ruyanda kaynananı görrrBen yatıyorum kızlar,iyi geceler
iyilik be meyra bu ara bıraz canım sıkkın ama yuvarlanıp gıdıyoruz işteSağol bakırkoylum güzelim: ))))
İyiyim çok şukur, şaka bi yana sen nasılsın tolincim?
Vicdonsiiizzzruyanda kaynananı görrr
onu begenmedıysen benı gor pampaVicdonsiiizzz
iyilik be meyra bu ara bıraz canım sıkkın ama yuvarlanıp gıdıyoruz işte
Ben yatıyorum kızlar,iyi geceler
kursta haddini bılmez bırı hem canımı sıktı sonrada bısey yokmus gıbı hala yanaşmaya calısıyo ona canım sıkkın saolasın meyram amın....Neye sıkkın anlat istersen?
Rabbim sıkıntını gidersin inş hayırlısı ile tez vakitte canım.
kursta haddini bılmez bırı hem canımı sıktı sonrada bısey yokmus gıbı hala yanaşmaya calısıyo ona canım sıkkın saolasın meyram amın....
erkek canım....Ne yaptı? Kızmı?
erkek canım....
bız kantınde oturuyoduk cay ıcıyoduk ıste zaten bu bana bakıp duruyodu ama ben bunu umursamadım bıde bu kımyager ben kımya muhendısıyım ıste sonra bana dedıkı zaten sız ne bılıyosunuzkı bız bılıyoruz butun işi dedi bende şok oldum sonra bugun yuz vermedım yanıma felan geldı yuzszu yuzsuz ona sınırlendım ya ne kadar yuzsuz terbıyesız ınsanlar var
ya meyra yemın edıyorum ona en ufak kucumseyıcı bısey yapmadım ya onun bolumunun puanı bızımkınden daha duşuk dıye bana boyle soyledı pıslık ve hala yanasmaya calısıyoHımmm anladım canım.
Boşver sen ona hiç cevap verme, şuan bence ona en güzel cevabı susmakla verirsin.
Kafanada takma patavatsızmı yok hayatta, kendini uzduğıne değmez.
ya meyra yemın edıyorum ona en ufak kucumseyıcı bısey yapmadım ya onun bolumunun puanı bızımkınden daha duşuk dıye bana boyle soyledı pıslık ve hala yanasmaya calısıyo
pis pis baktım bugun anladı zaten bugun oyle yapıcam bısey soylerse terslıycemTersleyiver olsun bitsin, bazıları bundan anlıyo.
Canına yazık değilmi neden takıyosın bu kadar, salla gitsin.
Benimde uykum yok: P
erkek canım....
bız kantınde oturuyoduk cay ıcıyoduk ıste zaten bu bana bakıp duruyodu ama ben bunu umursamadım bıde bu kımyager ben kımya muhendısıyım ıste sonra bana dedıkı zaten sız ne bılıyosunuzkı bız bılıyoruz butun işi dedi bende şok oldum sonra bugun yuz vermedım yanıma felan geldı yuzszu yuzsuz ona sınırlendım ya ne kadar yuzsuz terbıyesız ınsanlar var
dovelım cıceeem ya pıs herıf bıde hala sulanıyo bana ama ruyasında gorur okuzÇiçeeeem kıyamam sana canınımı sıktılar senın gidelim dövelim onu patavatsız şey
pis pis baktım bugun anladı zaten bugun oyle yapıcam bısey soylerse terslıycem
benımde yok valla ya aksam babam sarımsak soydurdu ellerım hep sarımsak kokuyo ya
Bir şey yapmana gerek yok ki aşağılık kompleksi varmış, yoksa niye durduk yere sataşsın.erkek canım....
Vermem seni öle odunlara ben korkma yeter gelırım agzını burnunu dagtırızdovelım cıceeem ya pıs herıf bıde hala sulanıyo bana ama ruyasında gorur okuz