- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.024
- 36
Duygularimiza tercuman oluyor bülent amcan ay pardon teyzengordum cok ayıp insan hic bulent amcamla ay yanı bulent teyzemle dalga gecermı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Duygularimiza tercuman oluyor bülent amcan ay pardon teyzengordum cok ayıp insan hic bulent amcamla ay yanı bulent teyzemle dalga gecermı
Tolin kaynanan olsa dedi nerdeydin kız gezginPinko ne dimiş. Ben gezmeden yeni geldiydimde
Şimcik geldim arkadaşlarda toplaştık toplaştıkTolin kaynanan olsa dedi nerdeydin kız gezgin
Vay vay vayyyyyŞimcik geldim arkadaşlarda toplaştık toplaştık
Ayy ne kötüO kadar da değil kiz kocam kaynanama çok benziyor. Herifi opesim gelmiyo bazen kaynanamla koyun koyuna yatiyomusum gibi geliyor urperiyorum
O kadar da değil kiz kocam kaynanama çok benziyor. Herifi opesim gelmiyo bazen kaynanamla koyun koyuna yatiyomusum gibi geliyor urperiyorum
cocugumda benzeyecek diye çok korkuyorumAyy ne kötü
Benim ki kimseye benzemiyor Allahtan
Ne gülüyon kızHa haaa: ))))
Ayy ne kötü
Benim ki kimseye benzemiyor Allahtan
Hoş geldin meyrosSelam kızlar: )
Bende konulara balıklama dalıveriyorum: )))
O kadar da değil kiz kocam kaynanama çok benziyor. Herifi opesim gelmiyo bazen kaynanamla koyun koyuna yatiyomusum gibi geliyor urperiyorum
cocugumda benzeyecek diye çok korkuyorum
Ne gülüyon kız
Hoş geldin meyros
ne guluyon yaa,benim dramim senin eğlencen mi
Benzemesinnnnn. Baykuş yavrusu gibi çocuğum mu olsunnnAmaaan takılma, benzerse benzesin, elbet çocuğunun sana benzer yanı olacak: )
Komiğime gittide ondan guldum kız: )
Hoşgeldin kuzu:)Selam kızlar: )
Bende konulara balıklama dalıveriyorum: )))
Kız olursa kvne benzercocugumda benzeyecek diye çok korkuyorum
Ne gülüyon kız
Hoş geldinnnnnnİyi geceler.
Iyiyim şekerim,dolaniyorum forumdaHoşbuldum kuzum sağolasın: )
Nasılsın görüşmeyeli?
Komikti valla.ne guluyon yaa,benim dramim senin eğlencen mi
Ağzını hayra acHoşgeldin kuzu:)
Kız olursa kvne benzer
Geldin mi gidiyon mu:))İyi geceler.