topraksu canım iyi olmana sevindim.İlk üç ayı dinlenerek geçir sonra düşme olasılığı düşüyor.Benim içimede kızın olacak gibi doğdu.Seni üzmedi annesi tüpe başlamadan kendiliğinden geldi.Darısı başımıza.Ben de birazdan yürüyüşe çıkacağım herzamanki gibi.
Görüşmek üzere...
canım bıesterona basladım ayın 19'da cumartesı 1 hafta olacak. Sankı bıraz cıldımı kuruttu çene kısmımdakı akneleri harekete gecırdı. Ama olsun yumoslara faydası olsunda onemlı degıl. Bakalım regl olana kadar ıcececgım.
Allah umarım bu yoldakı emeklerımızı bosa cıkartmaz.. sen nasılsın ne durumdasın?
hiç kür yapmayan ve inanmayan ben, alt alta yazınca 7-8 kalemi bulan şey yapıyorum. Çok yakın arkadaşım, "elalem bunları yapsa hemen etkileşimleri nasıl bilmiyoruz yapma derdin, şimdi sen yapıyorsun az yavaş git" dese de :) Tam gaz devam, sanırım 9. için atağa kalktım.
canım bıesterona basladım ayın 19'da cumartesı 1 hafta olacak. Sankı bıraz cıldımı kuruttu çene kısmımdakı akneleri harekete gecırdı. Ama olsun yumoslara faydası olsunda onemlı degıl. Bakalım regl olana kadar ıcececgım.
Allah umarım bu yoldakı emeklerımızı bosa cıkartmaz..
sen nasılsın ne durumdasın?
Alkan'cım ya sen ne durumdasın neler yapıyorsun?
Topraksu bol bol yat dınlen canım bızı de habersız bırakma kendınede minik melegımıze de ıyı bak (ay sankı kızın olacakiçime dogdu:)) tabı once elıyuzu duzgun saglıklı bır bebıs olsun..:))
Herkeslere iyi akşamlar...
Kızlar ara ara girip bakıyorum kimseleri göremiyorum.Lenova ve maiumut canlı görünüyorsunuz.Mai cim sana diğer topikten yazdım teline de mesaj attım.Duacınım biliyorsun canım.Allah inşallah güzel yüzünü sana bebişlerinle gösterecek.
Lenova canım nasılsın. bEnde durum aynı.Bu ay böyle geçti adetim yaklaştı.Şubat gibi başlarım bende tedaviye herhalde.Diğer arkadaşlar sizlerde umarım iyisinizdir.Herkeslere sevgiler...
Alkancığım merhaba,nasılsın,umarım herşey yolundadır,neden şubatı bekliyorsun merak ettim.Sevgiler...
Canım,ben geçen ay tüp denemesi yaptım 2 yumurta vardı biri döllenmedi diğeri de anomali bir şekilde döllenmiş.Transfer olmadı yani.Ama çok yüksek doz ilaçlar verdiler bana.Dinlenmem lazım,merkezi ve doktoru değiştirmem lazım.Bir de öğretmen olduğum için yarı yıl tatiline denk gelsin diyorum.Hayıt suyunu mutlaka iç derim ben.FSH ve diğer hormonlar için iyi olduğunu biliyorum.Benim 13 tü 8 e düştü.Çok düzenli içtim ama.Sabah akşam çeyrek çay bardağı.Bir çok arkadaş tohumunu kullanmış.Hangisi kolayına gelirse artık.Senin yaşın kaç.Ben 43 yaşımdayım.Bende umut az ki ne az((Neyse Allahın bileceği iş aslında, olur mu olur belli olmaz.Umudumuzu kaybetmiyelim.Sen de öyle yap sevgiler...
yeni tedavinde başarılar diliyorum,bu kez olucak hissediyorum,sen yeter ki rahat ve huzurlu ol tedavini....biz neler gördük neler okuduk bu topiclerde imkansızın ötesinde olmayacak şeyler oldu,kısmet bu tedavine imiş diyelim ve dualarımızı eksik etmeyelim...olucak olucak,inanıyorum buna...
ben yatıyorum kızlar o nedenle yazamıyorum. kanamam oldu. dr yemek ve tuvalet dışında kalkmayacaksın dedi. şimdi uyku öncesi kaçamak 2 dk yazayım dedim.
Canim cok tesekkur ederim heyecan yok isin aslina bakarsan korku var temmuzda yarim kalan tedavim var gene yumurtlayamiyacagim diye.ben belcikada yasiyorum cnm belciada basladimmakideciknane tedavin hayırlı uğurlu olsun heyecanlısındır ama bebişe bir adım yaklaşmak güzel bir duygu.Nerde tedaviye başladın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?