kızlar
dün bır 2 doktora daha gozuktum
bana amelıyat sonrası kanamaların boyle olması normal dedı.
rahım hamılelıge hazır olmadıgı ıcın bu donemde hamıle kalırsan sonuc pek ıyı sonuclanmayabılır dedı. Dıger doktorumda oyle demıstı. Rahım duvarı bebegı tasımaya musaıt degıl dedı en az 2 reglı donemı beklemelısın dedı.
ben yumurtam zaten cok ama cok az 1,5 yılda bır yumurta embrıo oldu o da negatıf ıle sonuclandı dedım. Panık olmamamı 1 yumurtamın yarından obur gune bıtmeyecegını soyledı. Bıesteron tb ıcmemı tavsıye ettı 35 yas uzerı hastalarında bugune kadar olumsuz hıc bır etkı olmadıgı gıbı yumurta kalıtesını de arttırdıgını soyledı. 25 mg gunde 3 defa dedı 2 ay kullan bu süreyi değerlendır bır zararı yok aksıne faydası olabılır dedı. bıtkısel olan herseye sıcak baktı kendınızı daha ıyı hıssedeceksenız yapın dedı ama asla panık olup gec kaldım demeyın dedı.
bu hapı ıcın onumuzdekı ay reglı donemınde gelın bır bakalım dedı.
hakkımızda hayırlısı
optum[/QUOTECanım,eğer önünde iki ayın varsa bu biesteron ve diğer kürler için iyi bir vakit.Bende ocak gibi düşünüyorum.Daha doğrusu yarıyıl tatiline denk gelsin istiyorum.Biesteronu tedaviden bir ay önce kullanmıştım bitti.Burda hiç bir eczanede yok,istiyorsun getiriyorlar.Bende bu iki ay kesintisiz kullanmayı düşünüyorum.Her sabah okula gitmeden çeyrek çaybardağı hayıt suyu içiyorum.Üzerini suyla dolduruyorum.E2 VE FSH bence bu yüzden düştü bende.Tavsiye ederim içmiyorsan sende iç. ÇÜNKÜ GERÇEKTEN ÇOK DOĞAL.oFFF BÜYÜKLE YAZMIŞIM SİLEMİYCEM ŞİMDİ.ovulasyon testi sipariş vermiştim netten.3 GÜNDÜR YAPIYORDUM BU GÜN 11. günün.Çift çizgi çıktı bir sevindim sorma.Sanki neyse.Eşimin eve gelmesini bekliyorum.kAPIDA ATLIYCAM ÜSTÜNE.Neyse hepimizin bir zamanı var demekki.Bekleriz,umud ederiz.Elimizden geleni de yaparız.Yılmak ümitsizliğe düşmemek asıl olan.Kendine iyi bak sevgiler...