Kırk Yaşında Anne Olan Var mı Lütfen Umuda İhtiyacım Var

Kizlar telefon geldiiiiiiiii bugece catlatma ignemi oluyorum bir problem olmazsa carsamba yumosumu alacak o altin yumurtami bakalim ne olacakk.beencede zaten tek yumurtadan olmuyormu buda benim olsunn tek olsun sizi opuyorumm

canım insallah hersey gonlunce olsun ve tek yumurta can olsun dualarım senınle..

Kizlar telefon geldiiiiiiiii bugece catlatma ignemi oluyorum bir problem olmazsa carsamba yumosumu alacak o altin yumurtami bakalim ne olacakk.beencede zaten tek yumurtadan olmuyormu buda benim olsunn tek olsun sizi opuyorumm

akideciknane o altın yumurtanın transferine az kaldı herşey gönlünce olur inşallah.Olacağı varsa tek embriyodan da oluyor.Çok folikülü olupta olmayan da var.Kaderde varsa oluyor.Umarım onunda kaderinde vardır...Sana yarın için başarılar.Bebişine bir adım daha yaklaştın

Kizlar transfer iptal tek yumurta boss akabinde dr un soyledigi zorr rezerv az ancak menapoz 10 yil sora diyor ve benim kanallarim tikaliydi ya ameliyat olucam 3 ocakda bakalim ne olacak ama umitsiz vaka 0;9 rezerv azicik ya

Kizlar transfer iptal tek yumurta boss akabinde dr un soyledigi zorr rezerv az ancak menapoz 10 yil sora diyor ve benim kanallarim tikaliydi ya ameliyat olucam 3 ocakda bakalim ne olacak ama umitsiz vaka 0;9 rezerv azicik ya

canım ınsallah hersey ıyı olur bende de aynı sorun rezevr az 1,5 yıllık ugrasma sonucu 1 tane saglıklı bır yumurta dollendı ama o da olmadı sonra mıyom amelıyatı oldum uzerınden 2 ay gectı sımdıde cıkolara kıstı olustu zaten yumurta 1 yada 2 adet oluyor onunda saglıklı kalıtelı yumurta olma sansı ne kadar bılıyorum doktorum ıyımser bırı %5 sansın var dıyor umarım Allah bızede nasıp eder umarım..

kızlar nasılsınız nerelerdesınız

alkan ne durumdasın? benı sorma cok uzgun ve moralsızım hıc bıırsey gelmıyor ıcımden kolum kanadım kırıldı ıyı olacak dıye o amelıyatlar o cektıgım acılar sanırım bosa gıdecek sımdıde cıkolata kıstım var bır tane sag yumurtalık yumurta uretmedı bu ay bundan sonrada cok umıtlı degıl doktor sag yumurtalıgım ıle ılgılı solda ıse zaten bır ay varsa bır tane bır ay yok.. ne bıleyım uzulmekten baska bısey gelmıyor elımden..

merhaba arkadaşlar

çok giremiyorum yattığım için baktığımda da kimseler olmuyor.

LENEVO çukulata kistin yeni mi oluşmuş, sen ameliyat olduğun zaman yokmuydu ki benim bildiğim çukulata kistleri bir anda oluşmuyor. biliyorsun çukulata ksitleri birşeye engel değil, moralini bozma lütfen.

Son düzenleme:
canlar

cıkolata kıstı amelıyat sonrası olustu sanırım ama tüp bebek doktorum cıkolata kıstı oldugunu sanıyorum demıstı cumartesı gunu ve bır doktor arkadasına yonlendırmstı bugun o doktora gıttım cıkolata kıstı bu kadar kısa surede olusmayabılır dedı. ya gozden kacırdılar ya da karın ıcınde ya da batında eger yanılmıyorsam sıvı bırıkmıs tam regl olmamıs gorunuyorsun bu da olabılır dedı. Ca 19-9 Ca125- Ca15-3 ısımlı hormon testlerını verdı sonuca gore bakıcam dedı. sımdı carsamba gununu beklıyorum.

bu testlerle kistlerinin kötü huylu olup olmadığını anlıyorlar..

kistin ve biriken sıvının yapısı hakkında bilgi verecek bu kistler. Senin ameliyat yeni değil miydi ? Bugünden yarına çikolata kist olduğunu hiç duymadım. O normal kisttir bence.

Lenova canım öncelikle geçmiş olsun.Galiba doktorunda tam çukulata kisti olup olmamasından emin değil.Çukulata kistinde o markerlardan biri yükseliyor.Bende de kist vardı 1-2 adet döneminde geçiyor.Soğan kürü uygula istersen en azından geçmesini hızlandırır.Bende ilk kist denince moralim çok bozulmuştu.Ama geçior merak etme.

bende ondan sormuştum çukulata kisti endometiozis hastalığı nedeni ile oluşuyor ve bildiğimiz kist değil orada olan kanama alanı zamanla birikiyor ve çukulata rengi kistik görünüm alıyor. bu değerler bazı şeylerin belirtisi olabiliyor. bende de bir ara kist vardı doktor istemişti. yaptırmıştım ca 19-9 biraz sınır üstü çıkmıştı doktor önemli değil kisttendir demişti. normal bir kist bile değeri arttırabiliyor. birşey çıkacağını sanmam.

Son düzenleme:
Gunaydinn kizlarrr lenovamm umidini kirmaa kistte gecer hepsi gecerrr bebisinde gelirrr ayrica hayatta herseyin mutlaka bir cevabi var sen herzaman umidinle yasa yok bak hepimizin birbirimizden farkii sevgilerr

Lenova canım,geçmiş olsun yeniden.Tükürücem şu kistlerin içine ben yaaa!Neden musallat oldular bilmem bize..Ama geçer üzülme.Soğan kürü yap ben yapıorum.Gerçi kür sayılmaz akşamdan akşama bir tane kaynatıp yatmadan önce içiyorum.Vaktim yok,sabahın köründe evden çıkıyorum.Ancak akşamları yemek hazırlarken bir taraftan da soğanı kaynatıyorum.Soğuyuncaya kadar da yatma vakti geliyor.Bende de durum parlak değil.E2 tavan yapmış FSH 2.8 'e düşmüş,terazinin dengesi hepten moka sarmış anlıycan.Kist teşhisimi de kendim koydum ayrıca:)::) e2 bukadar yükselip fsh böyle dibe vurunca öyle oluyormuş.Daha öncekinden tecrübe anlıycan.
Ameliyatını boşa olduğunu düşünme.Herşeyde bir hayır vardır.Doktor tabi çok ümitli olmıycak ki olur da olmazsa mahçup olmasın diye.Allahın işini kimse bilemez.Gün doğmadan neler doğar demekten başka yapacak bir şey yok.Ama Allah herşeyin hayırlısını versin hakkımızda canım.En başta da sağlık ve huzur versin.Kendine iyi bak e mi.
Topraksu,yat sen.yat cicim.Benim halamın gelini 3 bebek yaptı üçünde de doğurana kadar yattı.Bol bol kitap oku.Kendine dikkat et.
Adını yazamadığım diğer arkadaşlar Allah yardımcımız olsun.Dualarım hepimizle.Herkese iyi geceler...

alkancım üzülme canım senı cok ıyı anlıyorum. Sansımız cok olmasada Allah buyuktur. Umarım bızde bırgun buradan hamıleyım dıye yazabılırız..

Ca19-9 Ca15-3 Ca125 test sonuclarım cok ıyı cıktı hepsı sınırın altında. Cıkolata kıstı degılmıs ama hemotojık kısttır dedı doktor. Batın bolgemde de sıvı bırıkmıs o neden olur anlamadım zaten cok az neredeyse yok denecek kadar az regl oldum 2 seferdır. Amelıyat sonrası cok cok az oluyorum. Bu cumartesı sol taraftakı yumurta ne durumda ılacsız ona bakacak doktor. hayırlısı olsun canım hakkımızda

hamıs olan tum arkadaslarım dualarım sızınle kendınıze ıyı bakım bebıslerınızı saglıkla kucagınıza alacaksınız ben buna canı gonulden ınanıyorum
ayrıca benım gıbı bu yolda mucadele veren dıger arkadaslarıma ıse dualarımın yanısıra bol sans dılıyorum..
sevgıler

sana da bol şans lenova,mücadelen karşılıksız kalmaz canım..allah inşallah en kısa zamanda doldurur kucağını.....

Arkadaşlar merhaba herkese ,ben geldim nihayet.Yine uzun bir ayrılık,hepinizi çok özledim yaaaaaa.Yazamasam da hep aklım sizlerdeydi.Lenovacığım geçmiş olsun,korktuğun gibi olmamış işte.inşallah en kısa zamanda herşey yoluna girer.Adını sayamadığım herkes bütün dualarım sizlerle.Kendimle birlikte hepinize dua ediyorum inşallah 2012 yılı hepimize uğur getirecek.
Bu arada ben ne yaptım biraz ondan bahsedeyim.Sonunda doktora gittim.Bir tane kistim olmuş nurtopu gibi.Doktorum korkacak birşey yok dedi,oluşan yumurta çatlamamış, o da kistleşmiş.Doğum kontol hapı verdi,bir ay kullanacağım reglimin birinci günü arayacağım .İlaçsız bir tane daha bulursak onunla birlikte dondurulmuşu transfer edecek.Bakalım işte.Bu kontrolden önce yeniden dhea kullanmaya başlamıştım,kendiliğimden ama bir tane içiyordum.Doktorum muayeneden sonra çok iyi yumurtalıklarda hareketlenme var,dhea kullanıyormusun dedi.Ben de ara vermiştim ama yeniden başladım günde bir tane kullanıyorum dedim.Bir taneyi az buldu,günde üç tane kullan dedi,Demek ki faydası olmuş,benim sağ tarafta hiç yumoş olmazdı bu sefer hem sağda hem solda gördü.Şimdi dhea kullanıyorum coraspinle birlikte.Başka da birşey yapmıyorum.Bir ara hayıt suyu içmeyi düşündüm sonra vazgeçtim.Şimdi de acaba alsam mı diye düşünüyorum.Gerçi ilacın bitmesine sekiz gün kaldı,bir faydası olur mu bilmiyorum ama neyse.Bu sefer yine ilaç kullanmayacak yada çok az ilaç kullanacakmış doktorum.Tahmini olarak ocak onbir gibi regl olacağım sonra da kontroller başlar,ocak ayının sonuna doğru transfer yapılır diye düşünüyorum inşallah herşey yolunda gider.Kızlar lütfen benim için dua edin çünkü bu son ,bir daha denemeyi düşünmüyorum artık.Bunda da vardır bir hayır diyerek köşeme çekileceğim ve yaşantıma bakacağım.Rabbim isteyen herkesin yüzünü güldürsün,2012 yılı hepimize uğur getirsin,şimdiden nice yıllara,sağlık mutluluk,huzur ve tabiki bebiş dolu nice yıllara.Hepinizi öptüm,sevgiler......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…