Kizlar telefon geldiiiiiiiii bugece catlatma ignemi oluyorum bir problem olmazsa carsamba yumosumu alacak o altin yumurtami bakalim ne olacakk.beencede zaten tek yumurtadan olmuyormu buda benim olsunn tek olsun sizi opuyorumm
Kizlar telefon geldiiiiiiiii bugece catlatma ignemi oluyorum bir problem olmazsa carsamba yumosumu alacak o altin yumurtami bakalim ne olacakk.beencede zaten tek yumurtadan olmuyormu buda benim olsunn tek olsun sizi opuyorumm
Kizlar transfer iptal tek yumurta boss akabinde dr un soyledigi zorr rezerv az ancak menapoz 10 yil sora diyor ve benim kanallarim tikaliydi ya ameliyat olucam 3 ocakda bakalim ne olacak ama umitsiz vaka 0;9 rezerv azicik ya
canlar
cıkolata kıstı amelıyat sonrası olustu sanırım ama tüp bebek doktorum cıkolata kıstı oldugunu sanıyorum demıstı cumartesı gunu ve bır doktor arkadasına yonlendırmstı bugun o doktora gıttım cıkolata kıstı bu kadar kısa surede olusmayabılır dedı. ya gozden kacırdılar ya da karın ıcınde ya da batında eger yanılmıyorsam sıvı bırıkmıs tam regl olmamıs gorunuyorsun bu da olabılır dedı. Ca 19-9 Ca125- Ca15-3 ısımlı hormon testlerını verdı sonuca gore bakıcam dedı. sımdı carsamba gununu beklıyorum.
canlar
cıkolata kıstı amelıyat sonrası olustu sanırım ama tüp bebek doktorum cıkolata kıstı oldugunu sanıyorum demıstı cumartesı gunu ve bır doktor arkadasına yonlendırmstı bugun o doktora gıttım cıkolata kıstı bu kadar kısa surede olusmayabılır dedı. ya gozden kacırdılar ya da karın ıcınde ya da batında eger yanılmıyorsam sıvı bırıkmıs tam regl olmamıs gorunuyorsun bu da olabılır dedı. Ca 19-9 Ca125- Ca15-3 ısımlı hormon testlerını verdı sonuca gore bakıcam dedı. sımdı carsamba gununu beklıyorum.
Insallah canım oyledır. umarım kotu bırsey cıkma ıcım kıpır kıpır kotu bırsey cıkacak dıye..kistin ve biriken sıvının yapısı hakkında bilgi verecek bu kistler. Senin ameliyat yeni değil miydi ? Bugünden yarına çikolata kist olduğunu hiç duymadım. O normal kisttir bence.
Insallah canım oyledır. umarım kotu bırsey cıkma ıcım kıpır kıpır kotu bırsey cıkacak dıye..
canlar
alkancım üzülme canım senı cok ıyı anlıyorum. Sansımız cok olmasada Allah buyuktur. Umarım bızde bırgun buradan hamıleyım dıye yazabılırız..
Ca19-9 Ca15-3 Ca125 test sonuclarım cok ıyı cıktı hepsı sınırın altında. Cıkolata kıstı degılmıs ama hemotojık kısttır dedı doktor. Batın bolgemde de sıvı bırıkmıs o neden olur anlamadım zaten cok az neredeyse yok denecek kadar az regl oldum 2 seferdır. Amelıyat sonrası cok cok az oluyorum. Bu cumartesı sol taraftakı yumurta ne durumda ılacsız ona bakacak doktor. hayırlısı olsun canım hakkımızda
hamıs olan tum arkadaslarım dualarım sızınle kendınıze ıyı bakım bebıslerınızı saglıkla kucagınıza alacaksınız ben buna canı gonulden ınanıyorum
ayrıca benım gıbı bu yolda mucadele veren dıger arkadaslarıma ıse dualarımın yanısıra bol sans dılıyorum..
sevgıler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?