Lenova sana canlı canlı günaydın.Naber neler yapıyorsun.?Topiğe girip bakıyorum kimseler yok ve kimse de birşey yazmamış.Umarım herkes iyidir.
canım ıyıyım aslında grıp oldum. Bas agrısı gözlerim burnum akıp duruyor

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Lenova sana canlı canlı günaydın.Naber neler yapıyorsun.?Topiğe girip bakıyorum kimseler yok ve kimse de birşey yazmamış.Umarım herkes iyidir.
canım ıyıyım aslında grıp oldum. Bas agrısı gözlerim burnum akıp duruyorbu aralar sadece dhea'yı ıcıyorum onun dısında kecıboynuzu pekmezı sabah aksam 1 tatlı kasık yıyorum baska bır durum yok.. sen nasılsın neler yapıyorsun?
KIZLAR MERHABAAAA
bende ignelere gene basladimm ikigun oldu ama daha goguslerim acimadi bakalim ne olacak insallah yarim kalmam gene herkese kocaman sevgiler kocaman umutlarrrrrr
Canım senin fsh iyi benim en son 33'tü.Şimdi kaç bilmiyorum,hayıt suyu içtim bir ara ama tadı iğrenç ya.Ben de 42 yaşındayım ve öğretmenim,umut yok denecek kadar az,temmuzda bir embriyo dondurulmuştu,ilaçsız gelişen yumoşu alıp dondurmuşlardı.İki regl dönemi geçince gel dedi ama ben gitmedim.Şimdi başladım işte,ara ara geliyorlar bana gene atağa kalktı duygularım.Ama bu son bunda da olmazsa bir daha denemeyi düşünmüyorum.Zaten reglim çok düzensiz,tedaviler beni mahvetti.Önceden günüm hiç şaşmazken tedavilerden sonra berbat oldu.Son dönemde de ilaç kullanmadan olmuyor,ben de menepoza girdiğimi düşünüyorum.İşte böyle arkadaşım inşallah hepimiz için hayırlısı olur,sevgiler....
Bugün yogadan geldim strese karşı çok etkili.Kendimi daha dinç sağlıklı hissediyorum.Arada da yürüyüş yapmaya çalışıyorum.Bir de yediklerime dikkat ediyorum.Doğal sağlıklı beslenmeye çalışıyorum.Hayırlısı artık.Biz elimizden geleni yapalımda gerisi Allaha kalmış.Olacak olacak zamanı geldiğinde.Hemide ikişer üçer:))Tayf da tecrübelerini B ve C planlarını daha detaylı yazar artık.2012 nin çok büyük enerjiyle gelecek.
Benimde arlıkta kontrolüm var.Ocak başı gibi evi taşıyacağız.Ocak adetim dede başlarız tedaviye diye düşünüyoruz.
Topraksu canım nasıl gidiyor umarım yolunda dır herşey.Herhalde bol bol dinleniyorsundur.
nckurt seninle aynı yerde tedavi görüyoruz..gürganda
ben yatıyorum kızlar o nedenle yazamıyorum. kanamam oldu. dr yemek ve tuvalet dışında kalkmayacaksın dedi. şimdi uyku öncesi kaçamak 2 dk yazayım dedim.
Merhaba kızlar,
Yazdıklarınızı büyük bir aşinalıkla ve dikkatle okudum ve sonrasında, benim de bir süre önce bu forumun sayfalarında nasıl da umut aradığımı, bana benzer durumda olup sonuç alanları nasıl aradığımı hatırlayıp yazmak istedim.
Şimdi 41 yaşındayım, uzun süren tüp bebek tedavileri sonrası 1 yıl önce oğlum "umut" dünyaya geldi, şimdi çok sağlıklı, kepçe kulaklı bir velet ve ben onun doğumunun hemen arkasından menepoza girdim, Rabbim mucizelerini esirgemiyor, buna inanın...
1 aşılama ,6 tüp bebek tedavisi sonrası tam 40 yaşımda dualarım karşılığını buldu çok şükür.
Ama enteresan olan, infertilite teşhisine rağmen 7 denemeden sadece 1 ay sonra Umut'un spontan olarak gelmiş olması:))Eşimin yetersiz sperm sayısına, benim perdeli rahmime rağmen...
Sizin için hep dua edeceğim ve hergün takip edeceğim sayfayı....Allah'ım dualarınızı duysun,kucağınızı boş bırakmasın inşallah.Amin...
Merhaba kızlar,
Yazdıklarınızı büyük bir aşinalıkla ve dikkatle okudum ve sonrasında, benim de bir süre önce bu forumun sayfalarında nasıl da umut aradığımı, bana benzer durumda olup sonuç alanları nasıl aradığımı hatırlayıp yazmak istedim.
Şimdi 41 yaşındayım, uzun süren tüp bebek tedavileri sonrası 1 yıl önce oğlum "umut" dünyaya geldi, şimdi çok sağlıklı, kepçe kulaklı bir velet ve ben onun doğumunun hemen arkasından menepoza girdim, Rabbim mucizelerini esirgemiyor, buna inanın...
1 aşılama ,6 tüp bebek tedavisi sonrası tam 40 yaşımda dualarım karşılığını buldu çok şükür.
Ama enteresan olan, infertilite teşhisine rağmen 7 denemeden sadece 1 ay sonra Umut'un spontan olarak gelmiş olması:))Eşimin yetersiz sperm sayısına, benim perdeli rahmime rağmen...
Sizin için hep dua edeceğim ve hergün takip edeceğim sayfayı....Allah'ım dualarınızı duysun,kucağınızı boş bırakmasın inşallah.Amin...
Her zaman, her nefeste "isteyen kimsenin kucağını boş bırakma Allah'ım "diye dua ediyorum inan...
Ben çörekotunu yoğurda katıp yerdim ve yaban mersini. Doğal yöntemler bunlar faydasını gördüğümü de düşünüyorum ama tabii yine de çok bilmişlik yapmak istemem, aslolan takip eden doktorunuzun yol haritasıdır elbette.
Güzel düşünmek, olumlu düşünmek ,olumsuzu hiç akla bile getirmemek gerekli bunu bilir bunu söylerim.
Umut'un hamileliğinin 5.ayında over kenserine yakalandım ve hamileliğim döneminde 3 kez kemoterapiye girdik bebişimle, saçlarım, kaşlarım,kirpiklerim dökülmüştü doğuma girerken ama onu kucağıma alınca hayata yeniden geldim adeta. Doktor da önemli zira doktorum 22.haftamda beni ameliyata aldı zira kitle büyüyordu hızla , ne kadar riskli bir ameliyat düşünsene, kitlenin alındığı yerle bebek arasında sadece ince bir zar var !
Şimdi herşey geride kaldı, güzel düşünün, güzel olsun herşey:) Doktorunuz ne diyorsa yapın ve lütfen internetten çörek otu ve yaban mersini konusunu da bir araştırın lütfen,kimbilir güzel birşeyleri tetikleyebilir:)
Şu aralar izinliyim ve evdeyim, yolculuğunuz sırasında yanınızda olmak istiyorum, buralardayım....
Merhaba kızlar,
Sizin için hep dua edeceğim ve hergün takip edeceğim sayfayı....Allah'ım dualarınızı duysun,kucağınızı boş bırakmasın inşallah.Amin...[/QUOTE
Hoşgeldin topiğe. arkadaşım..Ne güzel işte onca emeğin karşılığını almışsın.Bence de artık hiç hatırlama geçenleri.Yavrunu sağlıkla sevgiyle büyüt...Allah isteyen herkese hepimize versin.Çok zahmetli bir süreç ama napalım kaderde bunlarıda yaişamamız varmış.42 yaşında evlenirsek olacağı buydu zaten:))işin garip yanı da şu ki o yaşta evlendiğim halde bir gün bile çocuk olmaz diye düşünmedim.Bazen bana nişanlıyken dedilerki(1 yılda nişanlı kaldım yuhhh bana)eğer hemen olmazsa tüp yap ikizlerin olsun.Olduuuu canım birine baktım da bi de ikizlere bakıcam diyordum.Her şey nasıl kolay geliyordu.Çocuğun mu olmadı tüp yaaaap.E... yaptık hem de 2 kere olmuyo.Bunu neden kimse söylemedi bana.Kızım 2 yıla yakın flört,1 yıl nişanlılık.Uzatma evlen olmıycak çocuğun diyen olmadı.Neyse napalım kaderde bu uğurda tırmalamakta varmış.İnşallah senin gibi bizde kavuşuruz bebelere.Kendine iyi bak sevgiler...
Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için:) Evet geldi ve geçti, çoook geride kaldı herşey:) Arada bir aklıma geliyor bir detayda o kadar, hiçbirini ben yaşamadım,hatırlamıyorum
Sabah sabah iç karartıcı bir anekdot oldu belki bunlar ama amacım, yol ne kadar zor ve üzüntülü olsa da sonunda bir ışık mutlaka oluyor demekti ki sizin de güzel haberlerinizi burdan alacağımıza inanıyorum yürekten:)
Hepinize birer "umut "diliyorum, nasıl olsa unisex bir isim kız yada erkek di mi
2012 size beklediğiniz mucizeyi getirecek inşallah ve hayatınızın en unutulmaz yılı olacak göreceksiniz:)
Her zaman, her nefeste "isteyen kimsenin kucağını boş bırakma Allah'ım "diye dua ediyorum inan...
Ben çörekotunu yoğurda katıp yerdim ve yaban mersini. Doğal yöntemler bunlar faydasını gördüğümü de düşünüyorum ama tabii yine de çok bilmişlik yapmak istemem, aslolan takip eden doktorunuzun yol haritasıdır elbette.
Güzel düşünmek, olumlu düşünmek ,olumsuzu hiç akla bile getirmemek gerekli bunu bilir bunu söylerim.
Umut'un hamileliğinin 5.ayında over kenserine yakalandım ve hamileliğim döneminde 3 kez kemoterapiye girdik bebişimle, saçlarım, kaşlarım,kirpiklerim dökülmüştü doğuma girerken ama onu kucağıma alınca hayata yeniden geldim adeta. Doktor da önemli zira doktorum 22.haftamda beni ameliyata aldı zira kitle büyüyordu hızla , ne kadar riskli bir ameliyat düşünsene, kitlenin alındığı yerle bebek arasında sadece ince bir zar var !
Şimdi herşey geride kaldı, güzel düşünün, güzel olsun herşey:) Doktorunuz ne diyorsa yapın ve lütfen internetten çörek otu ve yaban mersini konusunu da bir araştırın lütfen,kimbilir güzel birşeyleri tetikleyebilir:)
Şu aralar izinliyim ve evdeyim, yolculuğunuz sırasında yanınızda olmak istiyorum, buralardayım....
Alda canım tedaviden sonra kendiliğinden gelmiş.Cevabını aynı sayfadan öğrendim.Çok kötü şeyler yaşamışsın ama sonucun çok çok güzel.Zaten bu sonuçtan sonra bu günleri yaşamamış gibi hissediyorsundur.
Yaban mersini neye iyi geliyor?Galiba benim bildiğim güçlü antioksidan olması.Şimdiye kadar hiç tatmadım ama denemeyi düşünüyorum.
Alda canım tedaviden sonra kendiliğinden gelmiş.Cevabını aynı sayfadan öğrendim.Çok kötü şeyler yaşamışsın ama sonucun çok çok güzel.Zaten bu sonuçtan sonra bu günleri yaşamamış gibi hissediyorsundur.
Yaban mersini neye iyi geliyor?Galiba benim bildiğim güçlü antioksidan olması.Şimdiye kadar hiç tatmadım ama denemeyi düşünüyorum.
selam nihalcim...
nasılsın.....burdan okuyorum gelişmeleri...hep arayacağım arayacağım olmadı bir türlü....
çalışmaya başaladın mı?nereye taşınıyorsun,semtimizi terk mi ediyorsun?
bende bir gelişme yok....
bal-çörekotu-tarçın ve incir kürüne başladım...eşim de vitaminlerine başladı tekrar.biliyorsun bizde sperm sorunu da vardı biraz....
2012 uğurlu gelir belki.....öpüyorum seni kocaman......
Selam
İyiyim..Bende okuyorum burdan gelişmeleri..Başladım çalışmaya.Çalıştığım yerde aslında eve yakın bahçelide.Bizde ev bakıyoruz daha hangi semp olduğu kesin değil.Bende de gelişme yok.Sanırım ocakta tüp bebek yaptıracağız bakalım hayırlısı olsun.
Bende öpüyorum..Byeeeeeeee
selam nihalcim...
nasılsın.....burdan okuyorum gelişmeleri...hep arayacağım arayacağım olmadı bir türlü....
çalışmaya başaladın mı?nereye taşınıyorsun,semtimizi terk mi ediyorsun?
bende bir gelişme yok....
bal-çörekotu-tarçın ve incir kürüne başladım...eşim de vitaminlerine başladı tekrar.biliyorsun bizde sperm sorunu da vardı biraz....
2012 uğurlu gelir belki.....öpüyorum seni kocaman......
Selam
İyiyim..Bende okuyorum burdan gelişmeleri..Başladım çalışmaya.Çalıştığım yerde aslında eve yakın bahçelide.Bizde ev bakıyoruz daha hangi semp olduğu kesin değil.Bende de gelişme yok.Sanırım ocakta tüp bebek yaptıracağız bakalım hayırlısı olsun.
Bende öpüyorum..Byeeeeeeee
hayırlı olsun işin nihalcim..bigün gelicem sana muayene olmaya....ev iş aynı yerde muhteşem bişey....bi zamanlar benim de öyleydi...hayırlısı olsun canım..dün gece de eşim ya biz bu işi artık bi hızlandırsak tüpe falan mı başlasak dedi...sen bilirsin dedim,olur başlayalım....bakalım,ne yapacağız.....2012nin uğuru var mıdır acaba diyorum....hepimiz için hayırlısı ne ise o olsun....