Topraksu canım nasıl oldun umarım lekelenmelerin bitmiştir.Bazılarının benim bir arkadaşım vardı geçen yıl onun da çok kanaması olmuştu şimdi tosun gibi oğlu var.Ben senin için dua ediyorum.İlk üç ayı atlatsan gerisi kolay yani ilk üç ay düşükleri fazla oluyor daha sonra oran düşüyor.Tavsiyem bol bol dinlen ilaçlarını düzenli kullan derim.Benim kistim küçülmüş hormon değerlerim normale inmiş kist sönmeye başlamış dedi dr.Yine de bende bu sıkıntı yapıyor cumartesi günü tekrar soğan kürüne devam edeceğim.Belki aralıkta bu kist geçmezse tüpe başlayamayabilirim ocağa sarkacak gibi.Belki böylesi hayırlıdır.Çünkü aralık sonu ocak başı evi değiştireceğim.rahat rahat başlarım diyorum...
nihal canım hayırlısı olsun.eğer ocakta kendini daha rahat hisedeceksen ocakta başla.biliyorsun piskoloji önemli bu tedavilerde.her şerde bir hayır vardır.inşallah buda senin için hayırlısıdır.rabbim isteyen dileyen her kadının kucağını doldursun inşllah.
Maiumut canım tedavin hayırlı olsun galiba yumuşları donduruyorsun.2012 hepimize uğurlu gelir tayfın dediği gibi göbüşler dolar.Ben biran önce başlamak istiyorum fakat basit kist olduğu için geçtikten sonra başlayayım diyorum.Benimde temmuzda kaliteli 2 embriyo transfer edildi.3 gün 8 hücreli idi fragmantasyon yoktu hatta biri nerdeyse 4 gün embriyoso halinde imiş.Endometriumda çok iyi olduğu söylenmişti.Fakat sonuç koca bir negatif işte.Hem bir yandan başlayayım istiyorum bir yandan da endişelenip korkuyorum.
Lenova galiba seninle kırklarımız mı karışacak ne.Sende aralık ocak gibi düşünüyorsun değilmi.Bende öyle bir problem olmazsa.
Bence güzel geçen bir kontrol olmuş. En azından beklediğin sürede stres yapmayacaksın.
Biosteron ilgimi çekti. Geçen ay bende boş geçmeyeyim birşeyler içeyim dedim. Araştırdım ve doktora DHEA, AGNUCASTON ve DOSTİNEX' i sordum. Dostinex ile ilgili bir sıkıntım olmadığını ama istersem DHEA ( biosteron) kullanabileceğimi söyledi. 5-6 gün aldım göğüslerde acayip hassasiyet ağrı yaptı. Valla korktum bıraktım. Bu arada check up zamanım gelmişti allaha şükür kistten başka meme kanseri çağrıştıracak birşey olmayınca tekrar başladım. Doktorum 1 ve 2 tane içebilirsin demişti ama ben 1 tane kullanıyorum. Doktorunun zararı yok demesini kanser yönünden diye düşünüyorum. Yoksa günde 3 tablet vermezdi. Bende bundan aldığım cesaretle bari günde 2 taneye çıkayım. Benimki sanırım psikolojikti bu ay hiç ağrı vs yok. Ama kendimi şiş hissediyorum. Hoş zaten şişkoyumda birde şişlik eklendi :)
Hadi bakalım lenova güzel şeyler olsun inşallah.
Topraksu canım nasıl oldun umarım lekelenmelerin bitmiştir.Bazılarının benim bir arkadaşım vardı geçen yıl onun da çok kanaması olmuştu şimdi tosun gibi oğlu var.Ben senin için dua ediyorum.İlk üç ayı atlatsan gerisi kolay yani ilk üç ay düşükleri fazla oluyor daha sonra oran düşüyor.Tavsiyem bol bol dinlen ilaçlarını düzenli kullan derim.Benim kistim küçülmüş hormon değerlerim normale inmiş kist sönmeye başlamış dedi dr.Yine de bende bu sıkıntı yapıyor cumartesi günü tekrar soğan kürüne devam edeceğim.Belki aralıkta bu kist geçmezse tüpe başlayamayabilirim ocağa sarkacak gibi.Belki böylesi hayırlıdır.Çünkü aralık sonu ocak başı evi değiştireceğim.rahat rahat başlarım diyorum...
kızlar
dün bır 2 doktora daha gozuktum
bana amelıyat sonrası kanamaların boyle olması normal dedı.
rahım hamılelıge hazır olmadıgı ıcın bu donemde hamıle kalırsan sonuc pek ıyı sonuclanmayabılır dedı. Dıger doktorumda oyle demıstı. Rahım duvarı bebegı tasımaya musaıt degıl dedı en az 2 reglı donemı beklemelısın dedı.
ben yumurtam zaten cok ama cok az 1,5 yılda bır yumurta embrıo oldu o da negatıf ıle sonuclandı dedım. Panık olmamamı 1 yumurtamın yarından obur gune bıtmeyecegını soyledı. Bıesteron tb ıcmemı tavsıye ettı 35 yas uzerı hastalarında bugune kadar olumsuz hıc bır etkı olmadıgı gıbı yumurta kalıtesını de arttırdıgını soyledı. 25 mg gunde 3 defa dedı 2 ay kullan bu süreyi değerlendır bır zararı yok aksıne faydası olabılır dedı. bıtkısel olan herseye sıcak baktı kendınızı daha ıyı hıssedeceksenız yapın dedı ama asla panık olup gec kaldım demeyın dedı.
bu hapı ıcın onumuzdekı ay reglı donemınde gelın bır bakalım dedı.
hakkımızda hayırlısı
optum
kızlar
dün bır 2 doktora daha gozuktum
bana amelıyat sonrası kanamaların boyle olması normal dedı.
rahım hamılelıge hazır olmadıgı ıcın bu donemde hamıle kalırsan sonuc pek ıyı sonuclanmayabılır dedı. Dıger doktorumda oyle demıstı. Rahım duvarı bebegı tasımaya musaıt degıl dedı en az 2 reglı donemı beklemelısın dedı.
ben yumurtam zaten cok ama cok az 1,5 yılda bır yumurta embrıo oldu o da negatıf ıle sonuclandı dedım. Panık olmamamı 1 yumurtamın yarından obur gune bıtmeyecegını soyledı. Bıesteron tb ıcmemı tavsıye ettı 35 yas uzerı hastalarında bugune kadar olumsuz hıc bır etkı olmadıgı gıbı yumurta kalıtesını de arttırdıgını soyledı. 25 mg gunde 3 defa dedı 2 ay kullan bu süreyi değerlendır bır zararı yok aksıne faydası olabılır dedı. bıtkısel olan herseye sıcak baktı kendınızı daha ıyı hıssedeceksenız yapın dedı ama asla panık olup gec kaldım demeyın dedı.
bu hapı ıcın onumuzdekı ay reglı donemınde gelın bır bakalım dedı.
hakkımızda hayırlısı
optum[/QUOTECanım,eğer önünde iki ayın varsa bu biesteron ve diğer kürler için iyi bir vakit.Bende ocak gibi düşünüyorum.Daha doğrusu yarıyıl tatiline denk gelsin istiyorum.Biesteronu tedaviden bir ay önce kullanmıştım bitti.Burda hiç bir eczanede yok,istiyorsun getiriyorlar.Bende bu iki ay kesintisiz kullanmayı düşünüyorum.Her sabah okula gitmeden çeyrek çaybardağı hayıt suyu içiyorum.Üzerini suyla dolduruyorum.E2 VE FSH bence bu yüzden düştü bende.Tavsiye ederim içmiyorsan sende iç. ÇÜNKÜ GERÇEKTEN ÇOK DOĞAL.oFFF BÜYÜKLE YAZMIŞIM SİLEMİYCEM ŞİMDİ.ovulasyon testi sipariş vermiştim netten.3 GÜNDÜR YAPIYORDUM BU GÜN 11. günün.Çift çizgi çıktı bir sevindim sorma.Sanki neyse.Eşimin eve gelmesini bekliyorum.kAPIDA ATLIYCAM ÜSTÜNE.Neyse hepimizin bir zamanı var demekki.Bekleriz,umud ederiz.Elimizden geleni de yaparız.Yılmak ümitsizliğe düşmemek asıl olan.Kendine iyi bak sevgiler...
canım bazı seyler psıkolojık katılıyorum. Bu gıttıgım doktor ben zararını gormedım hastalarımda aksıne faydasını gordum dedı evet dedı bılımsel olarak kanıtlanmamıs ama ben 112 fsh ıle hamıle kalan hastamı bılıyorum dedı:) yanı cok uzme kendını su akar yolunu bulur dedı kaybedegın bırsey yok bu ılacı dene dedı. bana da 25mg gunde 3 tane fazla geldı ama bugun yıne aradım sordum acaba yalnıs mı anladım dıye hayır dedı tok karnına 3 tane 25 mg dedı. yarın alıp baslamayı dusunuyorum.
dıger doktorum ınanmıyorum o yuzden tavsıye etmıyorum demıstı. bu arada bırde akapunktur da ıyı gelıyormus bu ıslere kafanızı dusunlerınızı rahat bırakın dedı aksam kı doktor bıtkısel herseyı deneyın ıyı geldıgıne ınanıyorsanız cıvan percemı testere dişli arslan pencesı hayıt cayı arısutu bal polen corekotu tarcın yanı bu doktor sıcak bakıyordu sonucta bıtkısel seylerın zararı olamaz ama ne kadar fayda ettıgını de kımse bılemez dedı.
ıste boyle canım ben yarın baslayacam hayırlısını yazsın Allah
sevgıler
Topraksu canım nasılsın ne zamandır yoksun nette seni merak ettim.
Lenova, biosteron'a başladın mı ?
canım bıesterona basladım ayın 19'da cumartesı 1 hafta olacak. Sankı bıraz cıldımı kuruttu çene kısmımdakı akneleri harekete gecırdı. Ama olsun yumoslara faydası olsunda onemlı degıl. Bakalım regl olana kadar ıcececgım.
Allah umarım bu yoldakı emeklerımızı bosa cıkartmaz..
sen nasılsın ne durumdasın?
Alkan'cım ya sen ne durumdasın neler yapıyorsun?
Topraksu bol bol yat dınlen canım bızı de habersız bırakma kendınede minik melegımıze de ıyı bak (ay sankı kızın olacakiçime dogdu:)) tabı once elıyuzu duzgun saglıklı bır bebıs olsun..:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?