Kırk Yaşında Anne Olan Var mı Lütfen Umuda İhtiyacım Var

Topraksu canım nasıl oldun umarım lekelenmelerin bitmiştir.Bazılarının benim bir arkadaşım vardı geçen yıl onun da çok kanaması olmuştu şimdi tosun gibi oğlu var.Ben senin için dua ediyorum.İlk üç ayı atlatsan gerisi kolay yani ilk üç ay düşükleri fazla oluyor daha sonra oran düşüyor.Tavsiyem bol bol dinlen ilaçlarını düzenli kullan derim.Benim kistim küçülmüş hormon değerlerim normale inmiş kist sönmeye başlamış dedi dr.Yine de bende bu sıkıntı yapıyor cumartesi günü tekrar soğan kürüne devam edeceğim.Belki aralıkta bu kist geçmezse tüpe başlayamayabilirim ocağa sarkacak gibi.Belki böylesi hayırlıdır.Çünkü aralık sonu ocak başı evi değiştireceğim.rahat rahat başlarım diyorum...

nihal canım hayırlısı olsun.eğer ocakta kendini daha rahat hisedeceksen ocakta başla.biliyorsun piskoloji önemli bu tedavilerde.her şerde bir hayır vardır.inşallah buda senin için hayırlısıdır.rabbim isteyen dileyen her kadının kucağını doldursun inşllah.

kızlar

dün bır 2 doktora daha gozuktum

bana amelıyat sonrası kanamaların boyle olması normal dedı.
rahım hamılelıge hazır olmadıgı ıcın bu donemde hamıle kalırsan sonuc pek ıyı sonuclanmayabılır dedı. Dıger doktorumda oyle demıstı. Rahım duvarı bebegı tasımaya musaıt degıl dedı en az 2 reglı donemı beklemelısın dedı.

ben yumurtam zaten cok ama cok az 1,5 yılda bır yumurta embrıo oldu o da negatıf ıle sonuclandı dedım. Panık olmamamı 1 yumurtamın yarından obur gune bıtmeyecegını soyledı. Bıesteron tb ıcmemı tavsıye ettı 35 yas uzerı hastalarında bugune kadar olumsuz hıc bır etkı olmadıgı gıbı yumurta kalıtesını de arttırdıgını soyledı. 25 mg gunde 3 defa dedı 2 ay kullan bu süreyi değerlendır bır zararı yok aksıne faydası olabılır dedı. bıtkısel olan herseye sıcak baktı kendınızı daha ıyı hıssedeceksenız yapın dedı ama asla panık olup gec kaldım demeyın dedı.

bu hapı ıcın onumuzdekı ay reglı donemınde gelın bır bakalım dedı.
hakkımızda hayırlısı

optum

Bence güzel geçen bir kontrol olmuş. En azından beklediğin sürede stres yapmayacaksın.

Biosteron ilgimi çekti. Geçen ay bende boş geçmeyeyim birşeyler içeyim dedim. Araştırdım ve doktora DHEA, AGNUCASTON ve DOSTİNEX' i sordum. Dostinex ile ilgili bir sıkıntım olmadığını ama istersem DHEA ( biosteron) kullanabileceğimi söyledi. 5-6 gün aldım göğüslerde acayip hassasiyet ağrı yaptı. Valla korktum bıraktım. Bu arada check up zamanım gelmişti allaha şükür kistten başka meme kanseri çağrıştıracak birşey olmayınca tekrar başladım. Doktorum 1 ve 2 tane içebilirsin demişti ama ben 1 tane kullanıyorum. Doktorunun zararı yok demesini kanser yönünden diye düşünüyorum. Yoksa günde 3 tablet vermezdi. Bende bundan aldığım cesaretle bari günde 2 taneye çıkayım. Benimki sanırım psikolojikti bu ay hiç ağrı vs yok. Ama kendimi şiş hissediyorum. Hoş zaten şişkoyumda birde şişlik eklendi :)

Hadi bakalım lenova güzel şeyler olsun inşallah.

Son düzenleme:

Maiumut canım tedavin hayırlı olsun galiba yumuşları donduruyorsun.2012 hepimize uğurlu gelir tayfın dediği gibi göbüşler dolar.Ben biran önce başlamak istiyorum fakat basit kist olduğu için geçtikten sonra başlayayım diyorum.Benimde temmuzda kaliteli 2 embriyo transfer edildi.3 gün 8 hücreli idi fragmantasyon yoktu hatta biri nerdeyse 4 gün embriyoso halinde imiş.Endometriumda çok iyi olduğu söylenmişti.Fakat sonuç koca bir negatif işte.Hem bir yandan başlayayım istiyorum bir yandan da endişelenip korkuyorum.
Lenova galiba seninle kırklarımız mı karışacak ne.Sende aralık ocak gibi düşünüyorsun değilmi.Bende öyle bir problem olmazsa.

evet canım allah nasıp ederse aralık ya da ocak ama ocak daha buyuk ıhtımal

kısmet artık canım beraber takıp ederız bırbırımızı ınsallah bu sefer olacak benımde 8 hucrelı tek embrıyo transfer edıılmıstı eylulde endımetrıum da cok cok ıyıydı ama sonuc koca bır negatıfdı sonrasında mıyom ve polıp amelıyatı oldum (4 ekım) sımdıde bekleme donemındeyım ocak da baslayacam dun baska bır doktora daha gorundum bıesteron 25 mg gunde 3 adet verdı 35 yas hastalarında cok fayda gormus bır doktor hepsı hamış dedı aksı bır sey gormedım. yan etkılerıyle ılgılı her ılacın yan etkısı var ama bu ılac daha enerjık ve daha ısteklı olmanı saglayacak dedı:))) sonucta bır zararı yok zaten 2 ay kullanacaksın bence sansını dene dedı.

bılımsel olarak kanıtlanmasada cok fazla kadın bu hapı ıcerek hamılelık sansını arttırmıs. deneyecegım canım hersey kısmet

kocaman optum

canım bazı seyler psıkolojık katılıyorum. Bu gıttıgım doktor ben zararını gormedım hastalarımda aksıne faydasını gordum dedı evet dedı bılımsel olarak kanıtlanmamıs ama ben 112 fsh ıle hamıle kalan hastamı bılıyorum dedı:) yanı cok uzme kendını su akar yolunu bulur dedı kaybedegın bırsey yok bu ılacı dene dedı. bana da 25mg gunde 3 tane fazla geldı ama bugun yıne aradım sordum acaba yalnıs mı anladım dıye hayır dedı tok karnına 3 tane 25 mg dedı. yarın alıp baslamayı dusunuyorum.

dıger doktorum ınanmıyorum o yuzden tavsıye etmıyorum demıstı. bu arada bırde akapunktur da ıyı gelıyormus bu ıslere kafanızı dusunlerınızı rahat bırakın dedı aksam kı doktor bıtkısel herseyı deneyın ıyı geldıgıne ınanıyorsanız cıvan percemı testere dişli arslan pencesı hayıt cayı arısutu bal polen corekotu tarcın yanı bu doktor sıcak bakıyordu sonucta bıtkısel seylerın zararı olamaz ama ne kadar fayda ettıgını de kımse bılemez dedı.

ıste boyle canım ben yarın baslayacam hayırlısını yazsın Allah

sevgıler

sağol canım. lekelenmem çok garip bir var bir yok dün yoktu hiç akıntım beyaza dönmüştü bugün sabah gene bir ağrım oldu baktım gene hafif olmuş. gerçi hiç yoğun ve sürekli olmadı , akıntı olduğu zaman akıntı ile birlikte çok açık bir lekelenme oluyor. ama işte korkutuyor. genelde bir ağrım oluyor ve arkasından böyle bir lekelenme oluyor.

kistin küçülmesine sevindim. kist belki tedaviye engel olur, ama sonuçta kendiliğinden kalmana engel değil. benim 2.hamileliğim kist varken olmuştu. sonuçta bunlar basit ksitler, gerekirse tedavide kistleri aspire bile diyorlar. evi taşıdıktan sonra başlaman senin için daha iyi olur gibi. birde kafan ona takılacak.

Son düzenleme:

insanın böyle pozitif yaklaşan bir doktorla konuşması ne kadar moral oluyor. madem bekleme süresindesin bu süreni güğel değerlendirirsin takviyelerle.

Son düzenleme:

Akupunktur. Bu işin uzmanına yaptırmak istenince bir tüp parası kadar para istiyorlar. Bende o paraya bir tüp yaparım demiş ve araştırmayı bırakmıştım.

Okul arkadaşımın tesadüf eseri ÇİDER Derneğinin kurucularından olduğu öğrendim. (Dernek olduğu için sanırım için zikretmek yasak değildir) Bir sürü insan tanıdıklarından yola çıkarak ona mail attım görüşlerini almak için. Faydasını gören var mı vs diye. "Bu konuda ortalık toz duman sen önce kendine inan" gibi bir cevap verdi. Herhalde boşver demenin en kibarcasıydı. Bir kez daha akunpunktur'dan vazgeçtim.

Bu aralar olmadığı kadar birşeyler içiyorum böğğğ diye diye :) Ahdım var birgün anne olursam eğer sıpaya sevmediği mama hangisi ise onu yedireceğim hemde zorla :) Yüreğim elvermez belki bir öğün olur ama gene olur :)

Son düzenleme:
Ben akupunktur yerine yogaya gidiyorum o da strese karşı etkili.Yabancı sitelerde fertil yoga cd leri var.Bugün gittim yarın sabahta gideceğim.yarın nefesle ilgili çalışma yapılacak.Yogayı tavsiye ederim ben 1 aydır gidiyorum.

nckurt arkadaşımızın son durumu nedir acaba? Allah ona da inşallah bebek nasip etmiştir.

Evet gene bir sessizlik çöktü topiğe nedense(Gerçi buraya yazan arkadaşların çoğu 38 lik çıtırlar topiğine de yazıyor ama olsun. lenova ve nckurt tan haber alamayınca merak ediyorum.Umarım herkes iyidir.İşler yolundadır.Herkese sevgiler...

Lenova, biosteron'a başladın mı ?

canım bıesterona basladım ayın 19'da cumartesı 1 hafta olacak. Sankı bıraz cıldımı kuruttu çene kısmımdakı akneleri harekete gecırdı. Ama olsun yumoslara faydası olsunda onemlı degıl. Bakalım regl olana kadar ıcececgım.

Allah umarım bu yoldakı emeklerımızı bosa cıkartmaz..

sen nasılsın ne durumdasın?
Alkan'cım ya sen ne durumdasın neler yapıyorsun?

Topraksu bol bol yat dınlen canım bızı de habersız bırakma kendınede minik melegımıze de ıyı bak (ay sankı kızın olacakiçime dogdu:)) tabı once elıyuzu duzgun saglıklı bır bebıs olsun..:))

topraksu canım iyi olmana sevindim.İlk üç ayı dinlenerek geçir sonra düşme olasılığı düşüyor.Benim içimede kızın olacak gibi doğdu.Seni üzmedi annesi tüpe başlamadan kendiliğinden geldi.Darısı başımıza.Ben de birazdan yürüyüşe çıkacağım herzamanki gibi.
Görüşmek üzere...

benim diğer bebeklerim erkekti,genetik testelrden öğrenmiştik onlarda hep erkek olacak hissi vardı zaten. nedense bunda da banada kız gibi geliyor. bu sefer sağlıklı bir şeklde kucağıma alabileyimde hayırlısı artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…