Kırk Yaşında Anne Olan Var mı Lütfen Umuda İhtiyacım Var

ohooooo bütün menopozlu hatunlar burdayız desene

kızlar rahat olalım lütfen. birbirimize destek olalım. bu ay olmazsa öbür ay di mi ama

nazenincim canını sıkmak gibi olmasın ama o hocayı tanımam ama, yer konusunda ben 3-4 kez kötü tecrübelerim oldu. başkalarından da duydum. ama tüp bebek konusunda değil de diğer konularda. hiçbirinde olumlu izlenimim olmadı.

tüp bebek için ayırdığın fonu bilemiyorum. ancak senin durumun da benimki biraz özel. o nedenle daha kapsamlı bir hastaneye gitsen diyorum.

Canlarım

Dün doktor muayenesınden cıkan sonuc tedavı ıptal sadece bır yumurta olusmus( 1 ay sonra tekrar farklı kürlerle deneyeceğiz dedi.. Ama şuanki tek yumurta da kaliteliymış aşılama yapabiliriz ama çok ümitlenmeyin küçük bir ihtimal dedi. Kararsız kaldım bir kaybım olmazmış belli mi olur belki de tutar Allahın hikmeti belli olmaz.perşembe memorıal da yaptıracagım ılk asılamamı olmaz ıse mart bası tüp bebege devam.. Bir mucize olsa da aşılama ile hamile kalsam:)

lenovacım sakın üzülme, hayatta herşeyin bir sebebi var. bence de doktorun en iyisini bilir. aşılama deneyin. en güzeli bu. en azından tek yumurtayı değerlendireceksiniz. aşılama ucuz bir tedavi. İnşallah güzel şeyler olur. memorialda doktorun kim.

e pekı o bır yumurta ıyıse ne dıye onu transfer etmedı yada dondurmadı havuz yapardı obur ayda bır yumurta cıksa ıste ıkı yumurta etmezmı?? nebılım lenova bır daha mı sorsan acaba?,

rozaline canım, hastane olarak dedıklerın doğru , ama hocanın orda kendı ekıbı var butık iş yapıyor ılkıde orda oomustu hoca ıyı yanı, du bakalım daha regl olamadım, gıdıcem ne dıycek bakalım:)

riski var ama..ya yumurtayı toplarken içi boş çıkarsa. ekstradan operasyon. narkoz alcak...tüpleri açıksa eğer ve bundan eminse eşinin sperm sonucu da yeterliyse aşılama uygundur diye yapıyolardır.

sanırım yaşı ileri olanalrın yumurtasını dondurmuyolar..

kızlar bizim kafa durdu galiba

çok alemsin sen varya:)))),
yaşı ileri olanıda donduruyorlar şekerim yeterki yumurta çıksın , varya yumurta yiyemiycem vallaa bu gidişler hahahahahahah,

ama şu bir gerçekki burası bana çok iyi geldi yoksa ben cok ciddi depresyondaydım şu an, allahtan tek ben değilim bunları yaşayan yani varya seni anlayan birilerini bulmak çok önemliymiş:)),

hemen bozma moralini ne ded dr lar?,
bak bende regl olamadım kistmı oldu çatlamadı mı yumurta yoksa başka birşeymi bilemedim perşembe gidicem dr a off ama moral bozmuyoruz söz verdik birbrimize :))
ne desin doktorlar!!! yaşın ileri bu yaşta % 14 oranda kaliteli yumurta çıkarmış.doktorum semra kahraman kimseye tavsiye etmiyorum!!!

ne desin doktorlar!!! yaşın ileri bu yaşta % 14 oranda kaliteli yumurta çıkarmış.doktorum semra kahraman kimseye tavsiye etmiyorum!!!

aaaaa, semra hocayı pek öven vardı çok iyi bir yer diye bende düşünüyordum ondan görüş almayı nolduki gabrielcim anlat bileyim yaaa, e biz kime güvencez peki yaaa of

aaaaa, semra hocayı pek öven vardı çok iyi bir yer diye bende düşünüyordum ondan görüş almayı nolduki gabrielcim anlat bileyim yaaa, e biz kime güvencez peki yaaa of

iki defa tedavi oldum. sonuç sıfır. ve üstelik 3. gün 10 hücreli iki embriyom vardı. ancak rahim duvarına yınmıyorlar bir prognex iğne ile seni gönderiyorlar... ben hale hanım var orda onun daha iyi olduğunu düşünüyorum. semra hanım ı beğenmedim...

hay allah yaa, ya aslında kımı kendıne yakın hıssedıyorsan canım, valla budur yanı:)

nazenin senin ya da eşinin mevcut çocuğu var mı?
ben eşime de çok üzülüyorum. benim yüzümdem o da bebeksiz diye
bir de kızlar tek topikte birleşelim ya bir orda bir burda zor oluyor:)

nazenin senin ya da eşinin mevcut çocuğu var mı?
ben eşime de çok üzülüyorum. benim yüzümdem o da bebeksiz diye
bir de kızlar tek topikte birleşelim ya bir orda bir burda zor oluyor:)

canım haklısın en ıyı topıc yumurta rezervınde azama olupda... orada bırlşelim deri sorunlarımız aynı zaten,

canım maalesef cocugumuz yok, eşimin ilk evliliği benim 2.ci keşke önceden olsaydı onun ınan bukadar uzulmezdım bende , o da o kadar ıyıkı bana hep hayırlısı bız elımızden gelenı yapıyoruz aartık allahtan dıyor ve bana cok ıyı tabı davranıyor, buda benı kahredıyor ınankı,

valla ben donasyon bıle dusunuyorum hatta okadar bunaldım ve yoruldumkı hemen dese hemen yapcam ama eşim daha sıcak bakamadı bu konuya ıste ümit hocayı beklıyoruz gıtcem oan bakalım son bır umut :)

bak hala donasyon diyo:18:

kıs ben seni napim sööle çıtırı çıtır ısırcam walla

benim de eşimin de 2. evliliği. benim çocuğum yok eşimin ilk evliliğinden bir kızı var. açıkçası onun için hayati önem taşıyan ilaçları tüp bebek evresinde 3 ay bırakıyor..onca vücut ağrısına dayanıyor. onu seviyorum ve bir meyvemiz olsa mutluluğumuz katlanacak.

noldu geldi mi beklenen adet

bimki de semra hanım ben ilk tedavimde hamile kaldım. semra hanım çok yoğun. tek sorun yeterince ilgilenemiyor. ama hep kontrolü altında oluyorsun. bilmem gereken başka bişi var mı çünkü ben 2. için de ona gidicem.

sagol rozalina:)) Allah hepimizi istediğimiz yavruya kavuşturur inşallah.. Doktorum Prof Engin Oral aslında nişantaşında muayahanesi sadece toplama ve transfer ve aşılamayı memorıal da yapıyor.
bugun randevum var bakalım ne dıyecek heralde asılamayı cuma gunu falan yapar dıye dusunuyorum sonra 2 hafta beklemedeyım.. Eger tutmazsa hemen tup bebek ıcın tekrar baslayacak. Ama aklıma takılan sımdıkı tedavı yarıda kesıldı ama ben toplamda 900 mg Gonalf 1500 mg meorınal ıgne oldum .Bır arkadasım en az 2-3 regl zamanı ara vermek gerekır dedı yumurtalar gerı cekılmesı ıcınmış ama sanırım doktorum yaşımdan dolayı beklemek ıstemeyecek. cunku gecen gun hemen asılama tutmaz ıse degısık dozlarla tekrar baslayacam dedı. kafam karıstı. acaba doktorumumu degıstırsem 2. tup bebek tedavısınde ne dersınız ..?

haklısınız kızlar aslında kafama takıldı bu soru bu yumurta ıyıyse alıp dondursa bır daha kı ayda da bır tane daha cıksa alsana 2 yumurta dedım kendı kendıme ama eşim o kadar basıt bırsey olsa butun doktorlar bunu yapar 2-3 yumurtayı dondurur sonra transfer eder tup bebek basarı oranı katlanır dedı.. ama bugun sorucam doktoruma bakalım ne dıyecek. asılamada cok ümitli degıl ama ben ıstıyorum dıye sanırım denenebılır dedı .Aslında cok fazla gercekcı bu da benı rahatsız edıyor evet cok umıt vermekte husrana ugratır ınsanı ama yıne de bır ıkı ıyı soz duymak ınsanı rahatlatıyor.. sanırım 2 tedavıyı engın hocayla devam etmeyecem Umıt Ozekıcı bırde Aykut Coskun ısmını tavsıye ettıler.. ıcınızde duyan varmı bu doktorları..

lenovacım kaç günde aldın bu kadar dozu. çıok fazla gün gibi gelmedi bana sanki ama dozlar biraz fazla gibi. açıkçası ben 2-3 ay beklemeyi tercih ederim. çünkü ilaçlardan yumurtalar aşırı uyarılıyor. okuduklarımdan da biraz ara vermek iyi gibi..sonuçta bunlar hormon. ne bileyim işin içine girince insan çok fazla sağlıklı düşünemiyor. mantıklı karar vermelisin.

ben günde 150 mg gonal f ve 150 mg menegonla başladım. günlük toplam 300 dü. yaşım ve kilom nedeniyle. benden 2 yaş genç ve zayıf bir kadın günde ikisinden toplam 187,5 alıyodu. 18-19 yumurtası oldu. benim toplam günde 300 le 3 olgun yumurtam oldu.

doktor konusuna bişey demek istemiyorum. kişiden kişiye değişiyor. ama tebdili mekanda ferahlık var derler ya...tedaviyi değiştirmekte fayda olabilir...ama 2-3 ay dinlen bence..kendini de kafaca toplarsın.

ilaçlardan zaten ekstra bir duygusallık ve hasssaiyet var. oturup akıllıca düşünmek lazım. vücudu yormamak lazım.

sevgilerimle

ileri yaşlardaki kadınalrın yumurtası çözüldükten sonra canlı kalma oranı %70 imiş. o nedenle döllenme kabiliyeti azalabiliyormuş. doktor gerçekçi olsun tabi..daha iyi aklarımızı daha sağlam basarız yere. iyi söz anlık rahatlatıyor. sonra hüsran olunca, hani olacaktı deyip suçlayıveriyoruz.

doktor konusu kişiye göre değişir, iyi araştırmalısın. önemli olan laboratuvar ve operasyon imkanlarının donanımlı olduğu bir yer olması.

merhaba arkadaşlar,
bende bugün nihayet regl oldum, ya insan kendi durumunu biliyorda ama genede acaba mı diye düşünmeden edemiyor, sonra kendime kızdım gene ya dedim ne salak aptal şeysin sen ne zaman kaldınkı normal şekilde şimdi olsun, ne hayal ama...

şimdi dr u hemşireyi arayıp bildircem , 2. günüm şu gün diye de, içim tabiki gene inanılmaz heyecan dolu, garip bir his, sabah beri bir mutsuzluk var, evdeki yardımcı kadıncağız da anladı olsun geç olsun güç olmasın öbür ay olur diyor baksanıza demekki yüzümden herşey anlaşılıyor ,,

ayaklarım geri geri gidiyor elimde değil, ya gene olmamış birşey yok, hormonlarda zaten tavan yapmış denirse, ya bu da birşe yapamazsa??,
offf başkasına çok güzel moral veriyorsunda kendinde bir halt edemiyorsun işte ,

sadece paylaşım dedim, artık ne düşüneceğimi de şaşırdım inanın.. neden bu kadar zor bu böyle?????

ben ümit özekciye gidicem bu reglimde, ilk dede ona gitmiştim bakalım anllıycaz bende ne yapabileceğini..

benimle çok ilgilendi.transferimi de o yaptı.ancak yönlendirmeleri hep yanlış çıktı. ilk tedaivde eşimin morfolojisi %2 olduğu halde imsi uygulamadı. neden dediğimde de sorun yok spermde dedi. ee morfoloji %2 oysa!!! birde hep aynı yöntemle deniyorlar menagon menagon!!! birde rahim duvarı benim ilk tedavimde 7.5 la transfer yapıldı .2. de 7.2 ile.memorial prognex iğne coraspirin birde folikasit veriyor.2.tedavimde ise hastane olarak başarısızlık oranımız arttı diye jel eklemişler. demek istediğim hani estrofem vs diğer tüp bebek merkezleri transferden sonra bisürü ilaç veriyor! ben beğenmedim. iki kez tecrübe ettim. hemşileri çok iyi aslında doktorları da çok ilgili. yöntemleri herkese uymuyor. onlar daha genç yada rezervi iyi olanlara hitap ediyor edindiğim sonuç bu!
bak hale hanım ın beni yönlendirmesi kesinlikle semra hanımdan daha doğruydu. semra hanım bende 2 kez ters köşeye yattı!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…