hiçç canını sıkma canım. mucizeler bizi bulsaydı şöyle 25 imizde evlenir çoluk çocuğa karışırdık. ama demekki kısmet böyle!merhaba arkadaşlar,
bende bugün nihayet regl oldum, ya insan kendi durumunu biliyorda ama genede acaba mı diye düşünmeden edemiyor, sonra kendime kızdım gene ya dedim ne salak aptal şeysin sen ne zaman kaldınkı normal şekilde şimdi olsun, ne hayal ama...
şimdi dr u hemşireyi arayıp bildircem , 2. günüm şu gün diye de, içim tabiki gene inanılmaz heyecan dolu, garip bir his, sabah beri bir mutsuzluk var, evdeki yardımcı kadıncağız da anladı olsun geç olsun güç olmasın öbür ay olur diyor baksanıza demekki yüzümden herşey anlaşılıyor ,,
ayaklarım geri geri gidiyor elimde değil, ya gene olmamış birşey yok, hormonlarda zaten tavan yapmış denirse, ya bu da birşe yapamazsa??,
offf başkasına çok güzel moral veriyorsunda kendinde bir halt edemiyorsun işte ,
sadece paylaşım dedim, artık ne düşüneceğimi de şaşırdım inanın.. neden bu kadar zor bu böyle?????
ben ümit özekciye gidicem bu reglimde, ilk dede ona gitmiştim bakalım anllıycaz bende ne yapabileceğini..
ya donasyon u en son çare diyorum ben artık yumurta tükendiği zaman.acelemiz yok:) işallah olurda gerek kalmaz.
ya merak ettiğim yumurta senden taşıyıcı anne başkası gibi bir yöntem var mı kıbrıstaeşim ikide bir bana öyle diyorda!