lenova canım, dur hemen panikleme,
benimde öyle iki kez iptal edilmişti yeterli büyümedi diye, sonra birtane oluşuverdiydi ve döllendi de , yani hemen o ay olcak diye birşey yok , öbür ayda olabilir,
bende seninel aynı durumdayım , ama bak hayıt suyunu çok meth ediyorlar ve ayrıca hayıt tohumu çayını,
ben buralarda çok yazdım bazı çaylar var ve özel macunlar var durumunuza göra hazırlıyor simyacılar diye,
hangi dr a giidyorsun sen? bana da en son donör dedilerdi bahcecide, ama bende regl olmayı bekliyorum ümit hocaya gidicem o daha umutlu konuşmuştu, ama ddaha regl olamadım
,
bak moral bozma, bizim en önemli işimiz yüksek moralli olmak, bazen bünyeleri şaşırtmak gerekiyor farklı ilaçlar yapılıyor dedi ümit hoca, bakalım,
ama sen şu çayları iç lütfen, bak tok karna, hayıt tohumu, civanperçemi, sarıı kantaron, kırk kilit otu, biberiye yaprağı, böğürtlen yaprağı , meyan kökü , bunları bir kapta karıştır, bir tutam al sıcak suya at demlensin iç, gunde 3 defa, regl olunca içme kanamayı artırır dedi bana hazırlayan simyacı ,
birde özel karışımlar var, gene polen arı sutu kudret narı tohumlar ve bal ve pekmezlerden yaptılar bana,
istersen webden bak ıstanbul baharat ankarada, tahlillerini faksla sana kargo ile sana özel karışım ve çayların geliyor,
yani bir umuttur diye, ayrıca bu tip yiycek ve içecekler plasıbo etkisi yapar bünyede yani şifanın nerden geleceği belli olmaz, denemekten birşey çıkmaz, hepsi de doğal doğadan saf ürünler,
ama moral bozma sakınnn, başka dr a bakarsın hepsi böyle salak salak konuşup moral bozuyor sinir oluyorum innaki, dur bakalım canım yalnız değilsin bak, bende burdayım:))
şimdi üüzlme sakınnn yarın ola hayr ola:)
( kişi kendine de böyle moral verseya demi:))