Kırk Yaşında Anne Olan Var mı Lütfen Umuda İhtiyacım Var

evet haklısınız,
yarın doğum günüm, ve diete başlıyorum, abur cuburu kesiyorum, hayatı zindan etemeye karar verdim,
ama insanlar telefonla arayıp d.günümü kutlarken birde hadi bakalım bir de bebek versin allah artık felan demiyor mu , offf yani,

bu arada regl olmayı bekliyorum, ben bekliyorumya gecikiyor herhalde, yada sapıttı stresten:), karnım davul gibi ağrımda var ama hala birşey yok, yani inşallah pazar gününe denk gelmez :)),

çok sevgiler canımmm,

Merhaba;
geçirdiğim kürtaj nedeniyle rahim duvarımda kazınma olmuş ve yapışkanlık özelliğini kaybetmiş. o yüzden tekrar hamile kalamıyorum. aranızda ya da çevrenizde bu sorunu yaşayan oldu mu? çözümüne dair size gelen bir bilgi varsa paylaşırsanız çok memnun olurum.

selam canım, çok geçmiş olsun,
konuyu tam bilmiyorum ama, bu konuda iyi hocalar var, onlarla görüş istersen ne taraftasın hangi şehir birkaç isim verebiliriz,
sevgiler,

canım merhaba,

öncelikle doğum günün kutlu olsun, nice sağlıklı, huzurlu ve mutlu yıllara diyelim. Allah gönlüne göre versin, gönlünün istedikelrine ulaşmayı nasip etsin.

diyete başlamana sevindim. lütfen metabolizmanı ve bağışıklık sistemini bozacak bir diyet yapma. abur cuburu kes sadece..karnını doyur aç kalma.

hamile kalmanı engelleyecek bişi yapma lütfen.

kendine çok iyi bak. hastalandın mı bu arada;-)

ya hastalanamadım ve tık yok, üstelik 4 gündür de regl olcakmışım gibi ağrıdı aynı, ya gene çatlamayan yumurta var birkere daha olmuştu forlutal verip regl olmuştum, yada acaba potmenepoz diye olmuyormu çok endişeliyim, geçen ay 8 ınde olmuştum yani olmam gerekirdi, ya kötü birşey duymaktan çok endişe diyorum ne yayapim bilemedimmmm

selamlar ben 40 yaşında değilim hatta evli bile değilim amaa 40 yaşından sonra anne olan bir kaç kuzenim var Allah gönlüne göre versin...

bence endişe etme. çok stres yapıyorsun. bu ay olmazsa öbür ay denersin ne olacak ki..bak diyorum ya endişelenme..benim gibi kurdeşen dökersin walla

gecikmiştir. ya hamileysen

ben o kadar stres yapmıştım ki denemeye başlayacağım ay adetim 6 gün gecikti. bir de baktık hiç olmayan şey olmuş. kist olmuş..bir sonraki ay denedik. takma kafaya..önce senin sağlığın önemli biliyorsun...ben şu döktüğüm kurdeşenden sonra da gerçekten sağlığımın ne kadar önemli olduğunu anladım. önceki hafta da düz yolda düştüm. tam 10 gün ayağımın üzerine basamadım. üstüne de kurdeşen oldum.

bak işte bunlar stresin ve üzüntünün sonuçları. yapma bunu kendine...rahatla lütfen...her ay gelmesin diye baktığımız adetleri şimdi olsun diye yolunu gözler olduk. ne günlere kaldık Ya rabbim

evet galiba stresten oldu , sorma heray nefret ederim okadar ağrılı olurumki ilaç almaktan içim şişer,
şimdi bekledikya olmayacağı tuttu,

bu hafta belıycem belki geç olursa diye perşembeye kadar yani, sonra gidiyim diyorum dr a, benım endişem, ya artık olamıyorun regl feln derlerse diye ..,
hamile olm şansım hiç yok ben hıc kendı başıma kalmadım yani hep tedavi ile oldu(,

ay be canımm evet kendi sağlığımız ama buda insanı alt ust ediyor tüm hormon dengesi değişiyor baksana halime,
aksi bir durum olmasında tek bir ay daha bekleriz napim :)

cuma gunu doktoruma gıttım 4 gun verdıgı ıgnelerı kullandım (gonalf 300mg/meorınal 150mg) ama bırtek yumurta olusmus haftasonu ıcın 300 mg meorınal yaptırmamı soyledı. Bugun kontrole gıdecegım ama cok umıtlı degılım dedı doktor bugun kesebılırım tedavıyı bır ay sonra tekrar denerız dedı. cok moralım bozuldu bır ıkı defa daha denerız olmazsa yapacak bırsey yokmus.. Bu yumurtaları cogaltacak bırsey yok mu acaba( kaldı kı basladıgım oranlar cok yuksek yanı umıtlı degılım demeye getırdı...((

lenova canım, dur hemen panikleme,
benimde öyle iki kez iptal edilmişti yeterli büyümedi diye, sonra birtane oluşuverdiydi ve döllendi de , yani hemen o ay olcak diye birşey yok , öbür ayda olabilir,

bende seninel aynı durumdayım , ama bak hayıt suyunu çok meth ediyorlar ve ayrıca hayıt tohumu çayını,
ben buralarda çok yazdım bazı çaylar var ve özel macunlar var durumunuza göra hazırlıyor simyacılar diye,

hangi dr a giidyorsun sen? bana da en son donör dedilerdi bahcecide, ama bende regl olmayı bekliyorum ümit hocaya gidicem o daha umutlu konuşmuştu, ama ddaha regl olamadım ,

bak moral bozma, bizim en önemli işimiz yüksek moralli olmak, bazen bünyeleri şaşırtmak gerekiyor farklı ilaçlar yapılıyor dedi ümit hoca, bakalım,

ama sen şu çayları iç lütfen, bak tok karna, hayıt tohumu, civanperçemi, sarıı kantaron, kırk kilit otu, biberiye yaprağı, böğürtlen yaprağı , meyan kökü , bunları bir kapta karıştır, bir tutam al sıcak suya at demlensin iç, gunde 3 defa, regl olunca içme kanamayı artırır dedi bana hazırlayan simyacı ,

birde özel karışımlar var, gene polen arı sutu kudret narı tohumlar ve bal ve pekmezlerden yaptılar bana,

istersen webden bak ıstanbul baharat ankarada, tahlillerini faksla sana kargo ile sana özel karışım ve çayların geliyor,
yani bir umuttur diye, ayrıca bu tip yiycek ve içecekler plasıbo etkisi yapar bünyede yani şifanın nerden geleceği belli olmaz, denemekten birşey çıkmaz, hepsi de doğal doğadan saf ürünler,

ama moral bozma sakınnn, başka dr a bakarsın hepsi böyle salak salak konuşup moral bozuyor sinir oluyorum innaki, dur bakalım canım yalnız değilsin bak, bende burdayım:))

şimdi üüzlme sakınnn yarın ola hayr ola:)
( kişi kendine de böyle moral verseya demi:))

canımsın ınan soyledıklerın moralımı duzelttı Allah ısteyen herkese versın dualarım hep sizlerie... haklısın vazgeçmek yok dedıgın cayları arastırıcam sımdı doktora gıdıyorum bakalım ne olacak yarın yazarım.. kocaman opuyorum ..

kızlar walla beni de bitirdiniz

nolur böyle yapmayın. üzülmeyelim. bu ay olmazsa öbür ay olur. bazı aylar yumurta rezervi az olabiliyormuş. bir sonraki ay düzeliyormuş. ee sırf senin paranı almak için bir yumurta da olur deseydi napcaktın. iptal edilsin ki diğer aylarda garanti olsun sen de bu kadar fazla hormon almazsın.

üzülme. herşeyde hayır vardır. Allah'tan ümit kesilmez.

ya ne dıycem, geçen 2 hafta evvel progesteron istemişti yaptırdım 1 çıktı sonuç, e regl de olamadımya, baktm internetten menepoz diyor, düşük çıkması yumurtlama olmadığını gösterirmiş , o yüzden olamıyom herhale baksana yaaa,
hiç beklemeyım gidim dr a ben bu hafta içi demi??? ne diyorsunuz? bu durumda şansım var diyebilirim acaba???

arkadaşın yazdıklarını gözlerim dolarak okudum...40 yaş çok ileri bir yaş değil.hiç moralini bozma.benim arkadaşımın 45 yaşında oldu bebeği.çok sağlıklı..

senden çok rica ediyorum. bunları kafana takacağına. doktora git.

bak ne diycem senin bu gideceğin doktora ilk kez mi gidiyorsun. muayenehane mi yoksa hastane mi?

menepozu filan da aklından çıkar lütfen...çok rica ediyorum....

canımm, dr a gidicem perşembeye gidim dedim, ümit hoca çevre hastanesinde kendine ait özel ufak bir yeri var orada bakıyor,
işte bekleyım dedım birkaç gun daha, gitcem tabi, menepoz olayını progesterondan dolayı taktım kafaya testı 1.2 çıkmış, ya anlamadım ama pek parlak değil gibi ondan yani,

tamam kızma çıkardım kafamdan dr a gıdınce çıkcak ortaya zaten:)),
hadı sen uzulme benım ıcın ay ıyıkı varsın rozalınee canımmm:)

ben de yumurtama ve rahim kalınlığıma baktırayım dedim hay baktırmaz olaydım .bugün 12. gün ve hiç yumurta yokmuş. 40 yaşındayım ve ilk defa böyle bişi görüyorum. hiç yumurtamın olmadığı ay olmazdı.Arkiler ben ayvayı yedim !!!

dur hemen n eyemesi yersek hep beraber yiycez hep beraber çıkıcaz:))

sen kendiliğinden mi baktırdın tedavidemisin canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…