Kırk Yaşında Anne Olan Var mı Lütfen Umuda İhtiyacım Var

hiçç canını sıkma canım. mucizeler bizi bulsaydı şöyle 25 imizde evlenir çoluk çocuğa karışırdık. ama demekki kısmet böyle!
ya donasyon u en son çare diyorum ben artık yumurta tükendiği zaman.acelemiz yok:) işallah olurda gerek kalmaz.
ya merak ettiğim yumurta senden taşıyıcı anne başkası gibi bir yöntem var mı kıbrıstaeşim ikide bir bana öyle diyorda!

bakalım ben napcam kızlar , bugün oldum ama sankı cuma 2.cıgun gibi yanı bugun tam anlamıyla hani başlamadı gibi geldi off akşam ustunebelli olur , o zaman arıycam dr u :)

hayırr! azda gelse 1. gün sayılıyor.sen ara onlar karar versinler. bence yarın:) hadi hayırlısı olsun.

tamam yarın gelin dedi, önce kanları alırız sonra hocayla görüştürürüm dedi , amanın kalbim dayanmıycak heleki yarın

birde hoca çok doluymuş yarın erken gelinki ben sizi aradan maradan alırım dedi, benim gitmem ancak 11.30 ondan daha erken gidemem zaten , haydi hayırlısı bakalımmmmmm,,,

hadi hayırlısı canım. işallah gönlünün dilediği gibi olur...

hadi hayırlısı canım. işallah gönlünün dilediği gibi olur...

sen beni muayeneye girerken gör, birde hep ben yalnız gidiyorum, yanımda kimse olmuyor, eşim gelemiyor herzaman dr hastanede nöbette oluyor, ben de kimi alcam kayınvalideyi mi aman istemem zaten kimse bilmiyor durumu, kardeşim de oflar puflar sevmez zati bana laf ediyor sende cok taktın diyor olmuyorsa olmuyrdur diyor , anlamıyor tabi, oyle bir arkadaşımda yok konuyu yakından bilen, o yüzden kendim giidyorum kendim heycanlanıyorum, kendim ağlıyorum, akşam eve döndüğümde gene kendi kendime kalıyorum,:)

yarın gene heyecandan ölücem o kesin:)))

GABRİELCİM,

senin kaç yumurtan vardı. benim eşiminde morfoloji %1'di. ımsıya laboratuar karar veriyor diye biliyorum. haklı olabilirsin. hale hanım ne dedi ki..

walla ne diyim. herşeyin hayırlısı olsun. benim de kafam çok karışmaya başladı.

kızlar benim durum en vahimi, eğer ümit hoca bana ümit olursa valla herkesi ona gitmesi için teşvik edeceğim, durun bakalım bana yarın ne diyecek:))),

iki embriyo oldu canım. imsi ye labaratuvar karar veriyor ancak görünen köyde klavuz istemez. morfoloji ortada!
hale hanım histereskoi laparoskopiye gerek yok dedi semra hanım var. dedi sonuç yokmuş!!!
yücel bey yapışıklık olmaz yok dedi. semra hanım olmuştur film çektir dedi çektirdim ve sonuç yokmuş!
ve sonuçççç iki negatiften sonra senin yumurtaların her ne kadarda 1. kalite 10 hücreli 3. gün emriyosu olduysa da görüntü yanıltıcı sadece % 14 kaliteli yumurta üretme şansın var ve sorun yaşında dedi!
oysa ben hep şunu anlatmaya çalıştım yumurta toplandığı gün rahim duvarım 7.5 göstersede transfere kadar düşüyor.ve 15. gün 6 lara düşüyor.YANİ TRANSFER GÜNÜ BENİM RAHİM DUVARIM KİMBİLİR KAÇA DÜŞTÜ. BAKAN DA OLMUYOR. AMA BEN NORMAL YUMURTA TAKİPLERİMDE EN YÜKSEK RAHİM DUVARI KALINLIĞIM 7.5 OLUYOR VE HEMEN 15.GÜN 5.5 LARA DÜŞÜYOR. diyorum ancak önlem olarak bir ilaç bile vermediler(estrofem gibi) memorial emriyoyu oluşturur ve transferi yapar tutunması için diğer merkezlerin verdiği ilaçları vermez seni de dikkate almaz! TECRÜBEYLE SABİTTİR...

Son düzenleme:
iki embriyo oldu canım. imsi ye labaratuvar karar veriyor ancak görünen köyde klavuz istemez. morfoloji ortada!
hale hanım histereskoi laparoskopiye gerek yok dedi semra hanım var. dedi sonuç yokmuş!!!
yücel bey yapışıklık olmaz yok dedi. semra hanım olmuştur film çektir dedi çektirdim ve sonuç yokmuş!
ve sonuçççç iki negatiften sonra senin yumurtaların her ne kadarda 1. kalite 10 hücreli 3. gün emriyosu olduysa da görüntü yanıltıcı sadece % 14 kaliteli yumurta üretme şansın var ve sorun yaşında dedi!
oysa ben hep şunu anlatmaya çalıştım yumurta toplandığı gün rahim duvarım 7.5 göstersede transfere kadar düşüyor.ve 15. gün 6 lara düşüyor diyorum ancak önlem olarak bir ilaç bile vermediler(estrofem gibi) memorial emriyoyu oluşturur ve transferi yapar tutunması için diğer merkezlerin verdiği ilaçları vermez seni de dikkate almaz! TECRÜBEYLE SABİTTİR...

ah canım yaaa, bu dr lar böyle dan diye konuşmuyormu valla nefret ediyorum,
sen aldırma onlara bak bir topıcde amh hormonu baktıran adı sanırım orda nil yazmış oku onu bizizm durum aynı şimdi hamileymiş :))))

kız nil in bebeği var doğum yaptı o:)
canımcım ben kendimi 38 yaşındakilerle kıyaslayamıyorum bile. hatta 39 larla da kıyas edemiyorum. varsa kırkından sonra bebek yapan o zaman teselli bulabilirim

anlıyorum. peki PGT yapıldı mı emryolara.

merhaba canlar,

dün doktoruma gittim malesef aşılama içinde yumurtam uygun degılmıs bosuna yaparız dedı. Regl zamanına kadar gıt dınlen bıraz kafanı rahatlat dedı. Bende sızler gıbı sordum tabı bu kadar kısa arayla tekrar baslamak ne kadar dogru diye. Verdıgı cevap oldukca mantıklıydı.. 40 yasındasın ham madde yok ya da cok az dıyelım beklemek her gecen gun senın ıcın anne olmana engel.. 30 yasında olsan 2-3 ay bekleyelım derım dedı ve bırde doktor ukalalıgıda yaparak bunca yıl okuyoruz doktorluğu profösörlüğü bosuna almıyoruz dedı:) kendısıne güvenmemi tek yumurta ıle hamıle kalan hastaları oldugunu ama sabırlı ve rahat olmam gerektıgını anlattı.
mantıklı düşününce soyledıklerı dogru aslında sonucta en onemlı sorunumuz yumurtamızın olmaması herşey kadar kısmet artık Hayırlısı olur umarım hepimiz için sevgiler:)

doktorun en iyisini bilir. umarım herşey yolunda gider.

sevgiler

tüp denemelerine devam elbette. nereye kadar... enerjim tükenene kadar. yeni merkez belirlemedim kafamda mayıs ta düşünüyorum yeni tedaviyi. şimdi dinleniyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…