hiçç canını sıkma canım. mucizeler bizi bulsaydı şöyle 25 imizde evlenir çoluk çocuğa karışırdık. ama demekki kısmet böyle!merhaba arkadaşlar,
bende bugün nihayet regl oldum, ya insan kendi durumunu biliyorda ama genede acaba mı diye düşünmeden edemiyor, sonra kendime kızdım gene ya dedim ne salak aptal şeysin sen ne zaman kaldınkı normal şekilde şimdi olsun, ne hayal ama...
şimdi dr u hemşireyi arayıp bildircem , 2. günüm şu gün diye de, içim tabiki gene inanılmaz heyecan dolu, garip bir his, sabah beri bir mutsuzluk var, evdeki yardımcı kadıncağız da anladı olsun geç olsun güç olmasın öbür ay olur diyor baksanıza demekki yüzümden herşey anlaşılıyor ,,
ayaklarım geri geri gidiyor elimde değil, ya gene olmamış birşey yok, hormonlarda zaten tavan yapmış denirse, ya bu da birşe yapamazsa??,
offf başkasına çok güzel moral veriyorsunda kendinde bir halt edemiyorsun işte ,
sadece paylaşım dedim, artık ne düşüneceğimi de şaşırdım inanın.. neden bu kadar zor bu böyle?????
ben ümit özekciye gidicem bu reglimde, ilk dede ona gitmiştim bakalım anllıycaz bende ne yapabileceğini..
benimle çok ilgilendi.transferimi de o yaptı.ancak yönlendirmeleri hep yanlış çıktı. ilk tedaivde eşimin morfolojisi %2 olduğu halde imsi uygulamadı. neden dediğimde de sorun yok spermde dedi. ee morfoloji %2 oysa!!! birde hep aynı yöntemle deniyorlar menagon menagon!!! birde rahim duvarı benim ilk tedavimde 7.5 la transfer yapıldı .2. de 7.2 ile.memorial prognex iğne coraspirin birde folikasit veriyor.2.tedavimde ise hastane olarak başarısızlık oranımız arttı diye jel eklemişler. demek istediğim hani estrofem vs diğer tüp bebek merkezleri transferden sonra bisürü ilaç veriyor! ben beğenmedim. iki kez tecrübe ettim. hemşileri çok iyi aslında doktorları da çok ilgili. yöntemleri herkese uymuyor. onlar daha genç yada rezervi iyi olanlara hitap ediyor edindiğim sonuç bu!
bak hale hanım ın beni yönlendirmesi kesinlikle semra hanımdan daha doğruydu. semra hanım bende 2 kez ters köşeye yattı!
hayırr! azda gelse 1. gün sayılıyor.sen ara onlar karar versinler. bence yarın:) hadi hayırlısı olsun.
hayırr! azda gelse 1. gün sayılıyor.sen ara onlar karar versinler. bence yarın:) hadi hayırlısı olsun.
hadi hayırlısı canım. işallah gönlünün dilediği gibi olur...tamam yarın gelin dedi, önce kanları alırız sonra hocayla görüştürürüm dedi , amanın kalbim dayanmıycak heleki yarın
birde hoca çok doluymuş yarın erken gelinki ben sizi aradan maradan alırım dedi, benim gitmem ancak 11.30 ondan daha erken gidemem zaten , haydi hayırlısı bakalımmmmmm,,,
hadi hayırlısı canım. işallah gönlünün dilediği gibi olur...
benimle çok ilgilendi.transferimi de o yaptı.ancak yönlendirmeleri hep yanlış çıktı. ilk tedaivde eşimin morfolojisi %2 olduğu halde imsi uygulamadı. neden dediğimde de sorun yok spermde dedi. ee morfoloji %2 oysa!!! birde hep aynı yöntemle deniyorlar menagon menagon!!! birde rahim duvarı benim ilk tedavimde 7.5 la transfer yapıldı .2. de 7.2 ile.memorial prognex iğne coraspirin birde folikasit veriyor.2.tedavimde ise hastane olarak başarısızlık oranımız arttı diye jel eklemişler. demek istediğim hani estrofem vs diğer tüp bebek merkezleri transferden sonra bisürü ilaç veriyor! ben beğenmedim. iki kez tecrübe ettim. hemşileri çok iyi aslında doktorları da çok ilgili. yöntemleri herkese uymuyor. onlar daha genç yada rezervi iyi olanlara hitap ediyor edindiğim sonuç bu!
bak hale hanım ın beni yönlendirmesi kesinlikle semra hanımdan daha doğruydu. semra hanım bende 2 kez ters köşeye yattı!
GABRİELCİM,
senin kaç yumurtan vardı. benim eşiminde morfoloji %1'di. ımsıya laboratuar karar veriyor diye biliyorum. haklı olabilirsin. hale hanım ne dedi ki..
walla ne diyim. herşeyin hayırlısı olsun. benim de kafam çok karışmaya başladı.
iki embriyo oldu canım. imsi ye labaratuvar karar veriyor ancak görünen köyde klavuz istemez. morfoloji ortada!GABRİELCİM,
senin kaç yumurtan vardı. benim eşiminde morfoloji %1'di. ımsıya laboratuar karar veriyor diye biliyorum. haklı olabilirsin. hale hanım ne dedi ki..
iki embriyo oldu canım. imsi ye labaratuvar karar veriyor ancak görünen köyde klavuz istemez. morfoloji ortada!GABRİELCİM,
iki embriyo oldu canım. imsi ye labaratuvar karar veriyor ancak görünen köyde klavuz istemez. morfoloji ortada!
hale hanım histereskoi laparoskopiye gerek yok dedi semra hanım var. dedi sonuç yokmuş!!!
yücel bey yapışıklık olmaz yok dedi. semra hanım olmuştur film çektir dedi çektirdim ve sonuç yokmuş!
ve sonuçççç iki negatiften sonra senin yumurtaların her ne kadarda 1. kalite 10 hücreli 3. gün emriyosu olduysa da görüntü yanıltıcı sadece % 14 kaliteli yumurta üretme şansın var ve sorun yaşında dedi!
oysa ben hep şunu anlatmaya çalıştım yumurta toplandığı gün rahim duvarım 7.5 göstersede transfere kadar düşüyor.ve 15. gün 6 lara düşüyor diyorum ancak önlem olarak bir ilaç bile vermediler(estrofem gibi) memorial emriyoyu oluşturur ve transferi yapar tutunması için diğer merkezlerin verdiği ilaçları vermez seni de dikkate almaz! TECRÜBEYLE SABİTTİR...
ah canım yaaa, bu dr lar böyle dan diye konuşmuyormu valla nefret ediyorum,
sen aldırma onlara bak bir topıcde amh hormonu baktıran adı sanırım orda nil yazmış oku onu bizizm durum aynı şimdi hamileymiş :))))
iki embriyo oldu canım. imsi ye labaratuvar karar veriyor ancak görünen köyde klavuz istemez. morfoloji ortada!
hale hanım histereskoi laparoskopiye gerek yok dedi semra hanım var. dedi sonuç yokmuş!!!
yücel bey yapışıklık olmaz yok dedi. semra hanım olmuştur film çektir dedi çektirdim ve sonuç yokmuş!
ve sonuçççç iki negatiften sonra senin yumurtaların her ne kadarda 1. kalite 10 hücreli 3. gün emriyosu olduysa da görüntü yanıltıcı sadece % 14 kaliteli yumurta üretme şansın var ve sorun yaşında dedi!
oysa ben hep şunu anlatmaya çalıştım yumurta toplandığı gün rahim duvarım 7.5 göstersede transfere kadar düşüyor.ve 15. gün 6 lara düşüyor.YANİ TRANSFER GÜNÜ BENİM RAHİM DUVARIM KİMBİLİR KAÇA DÜŞTÜ. BAKAN DA OLMUYOR. AMA BEN NORMAL YUMURTA TAKİPLERİMDE EN YÜKSEK RAHİM DUVARI KALINLIĞIM 7.5 OLUYOR VE HEMEN 15.GÜN 5.5 LARA DÜŞÜYOR. diyorum ancak önlem olarak bir ilaç bile vermediler(estrofem gibi) memorial emriyoyu oluşturur ve transferi yapar tutunması için diğer merkezlerin verdiği ilaçları vermez seni de dikkate almaz! TECRÜBEYLE SABİTTİR...
lenovacım kaç günde aldın bu kadar dozu. çıok fazla gün gibi gelmedi bana sanki ama dozlar biraz fazla gibi. açıkçası ben 2-3 ay beklemeyi tercih ederim. çünkü ilaçlardan yumurtalar aşırı uyarılıyor. okuduklarımdan da biraz ara vermek iyi gibi..sonuçta bunlar hormon. ne bileyim işin içine girince insan çok fazla sağlıklı düşünemiyor. mantıklı karar vermelisin.
ben günde 150 mg gonal f ve 150 mg menegonla başladım. günlük toplam 300 dü. yaşım ve kilom nedeniyle. benden 2 yaş genç ve zayıf bir kadın günde ikisinden toplam 187,5 alıyodu. 18-19 yumurtası oldu. benim toplam günde 300 le 3 olgun yumurtam oldu.
doktor konusuna bişey demek istemiyorum. kişiden kişiye değişiyor. ama tebdili mekanda ferahlık var derler ya...tedaviyi değiştirmekte fayda olabilir...ama 2-3 ay dinlen bence..kendini de kafaca toplarsın.
ilaçlardan zaten ekstra bir duygusallık ve hasssaiyet var. oturup akıllıca düşünmek lazım. vücudu yormamak lazım.
sevgilerimle
merhaba canlar,
dün doktoruma gittim malesef aşılama içinde yumurtam uygun degılmıs bosuna yaparız dedı. Regl zamanına kadar gıt dınlen bıraz kafanı rahatlat dedı. Bende sızler gıbı sordum tabı bu kadar kısa arayla tekrar baslamak ne kadar dogru diye. Verdıgı cevap oldukca mantıklıydı.. 40 yasındasın ham madde yok ya da cok az dıyelım beklemek her gecen gun senın ıcın anne olmana engel.. 30 yasında olsan 2-3 ay bekleyelım derım dedı ve bırde doktor ukalalıgıda yaparak bunca yıl okuyoruz doktorluğu profösörlüğü bosuna almıyoruz dedı:) kendısıne güvenmemi tek yumurta ıle hamıle kalan hastaları oldugunu ama sabırlı ve rahat olmam gerektıgını anlattı.
mantıklı düşününce soyledıklerı dogru aslında sonucta en onemlı sorunumuz yumurtamızın olmaması herşey kadar kısmet artık Hayırlısı olur umarım hepimiz için sevgiler:)
anlıyorum. peki PGT yapıldı mı emryolara.[/QUOT
hayır ama PGT yapılması için rmbiyo sayısının fazla olması gerekiyormuş
anlıyorum. peki PGT yapıldı mı emryolara.[/QUOT
hayır ama PGT yapılması için rmbiyo sayısının fazla olması gerekiyormuş
peki gabriel,
bundan sonraki yol haritan nedir? ne yapmayı düşünüyorsun. merak ediyoum çünkü ben de kendime bir yol çizmeliyim.
sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?